Menu
Winkelwagen

Waarzeggersbol | Glazen bol waarzegger?

Prachtige Kristallen Waarzeggersbollen koop je hier bij ons!

De waarzeggersbol of glazen bol voor waarzegger is verkrijgbaar in de afmetingen 8, 10, 12, 15 en 20cm. De 15 en 20 cm kristallen waarzeggersbollen die wij hier online en in onze winkel aanbieden worden hiervoor het meest gebruikt. De kristallen waarzegbollen zijn glas kristal en geen bergkristal. Wanneer de kristallen waarzegbol van Bergkristal gemaakt zou zijn is deze nooit glashelder en vrijwel onbetaalbaar.....

De kristallen waarzeggersbol, glazen bol voor waarzegger

Deze kristallen bollen worden o.a. gebruikt voor toekomst voorspellingen, waarzeggen of als meditatie focus object. Natuurlijk is zo'n kristallen bol een aanwinst voor iedere ruimte. Menig healer, paragnost, medium heeft een kristallen bol in de praktijkruimte of neemt deze mee naar een "beurs". Gegarandeerd een blikvanger.

De kristallen waarzegbol is niets meer dan een instrument waarmee de waarzeggers tot een bepaald concentratiepunt komen. De waarzegger kijkt als het ware in het niets en heeft de mogelijkheid een ander gedeelte van zijn of haar hersens te laten werken, daardoor ziet de waarzegger in de kristallen waarzegbol iets anders dan dat hij/zijn aan het waarnemen is. De waarzegger schakelt dan als het ware de eigen gedachte uit. Op deze manier is de waarzegger in staat om het onderbewustzijn te laten werken. Het geeft dan informatie door die men zelf niet zelf bedenkt of men pakt informatie op van iemand die tegenover de kristallen waarzegbol zit. De waarzegger is dan meestal een bepaalde geestestoestand waarbij men visioenen in de kristallen waarzegbol kan krijgen.

Wij kunnen je geen advies geven over hoe de waarzeggersbol te gebruiken om tot een resultaat te komen. Dat is echt een kwestie van oefenen en leren van iemand anders wellicht.

Waarzeggersbol van 10cm doorsnede. Gewicht ± 1250 gram.Heldere kristallen waarzeggersbol van glas 10cm doorsnede, gebruikt als meditatie of foucus object. o.a. voor Waarzeggen of toekomst voorspelling. Wordt geleverd met bijpassend los voetje/standaard. Glazen bol waarzegger of Kristallen waarzegger..
€36,99
Excl. BTW:€30,57
Waarzeggersbol van 12 cm doorsnede. Gewicht ± 2500 gram. GRATIS VERZENDINGHeldere kristallen waarzeggersbol van glas 12 cm doorsnede, gebruikt als meditatie of foucus object. o.a. voor Waarzeggen of toekomst voorspelling. Wordt geleverd met bijpassend los voetje/standaard. Glazen bol waarzegger of K..
€71,99
Excl. BTW:€59,50
Waarzeggersbol van 15cm doorsnede. Gewicht ± 5000 gram GRATIS VERZENDING.Heldere kristallen waarzeggersbol van glas 15cm doorsnede, gebruikt als meditatie of foucus object. o.a. voor Waarzeggen of toekomst voorspelling. Wordt geleverd met bijpassend los voetje/standaard. Glazen bol waarzegger of Kri..
€79,99
Excl. BTW:€66,11
Waarzeggersbol van 20cm doorsnede. Gewicht ± 9500 gram GRATIS VERZENDING.Heldere kristallen waarzeggersbol van glas 20cm doorsnede, gebruikt als meditatie of foucus object. o.a. voor Waarzeggen of toekomst voorspelling. Wordt geleverd met bijpassend los voetje/standaard. Glazen bol waarzegger of Kri..
€154,99
Excl. BTW:€128,09
1 - 4 van 4 (1 pagina's)