Menu
Winkelwagen

Koppenhol

Merk: Koppenhol
Boodschappen van de Dieren Orakel Colette Baron-Reid.Er zit een bezieling en een kracht in het dierenrijk, waar je veel van kunnen leren. Het Boodschappen van de Dieren Orakel geeft je weer toegang tot de geheimen uit de vergeten taal der dieren. Dieren en hun "spirits" sporen ons aan onze innerlijk..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Fluisteringen van de Natuur Orakelkaarten Josephine Wall.We worden voortdurend uitgenodigd om de natuur in te gaan, door het fluiten van de vogels, het kabbelen van beekjes en stromen, de heerlijke geur van bloemen en het fluisteren van de bomen als de wind door de bladeren ruist.Met deze prachtig..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Gaia Orakel Toni Carmine Salerno.Heel lang geleden ontstond er licht uit de elementen van de schepping, een verblindende gebeurtenis, waardoor ons Universum ontstond. De Tijd begon zijn eindeloze reis door de steeds grotere ruimte. Het eerdere Universum was slechts een zee van kleine deeltjes, zweve..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Het Lichtziener Tarot Chris-AnneDit mooie Lichtziener tarot deck met 78 kaarten is een helend instrument en gids om zowel de lichte als de schaduwkant van onze aard te verkennen. In het Lichtziener Tarot worden de traditionele tarot-archetypen en -symbolen opnieuw belicht in een eigentijdse, alterna..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Hou van Je Innerlijke Godin Alana Fairchild.Dit betoverende orakel is gecreëerd om je te helpen om op een lijn te komen met je intuïtie, om je creativiteit een boost/impuls te geven en om je heilige vrouwelijke geest te vieren. De heilige vrouw in jou is onconventioneel, helend, liefdevol en mooi – ..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Isis Orakel Alana Fairchild.De eeuwenoude, mysterieuze lessen van Isis zijn je kompas om op een heldere en praktische manier met de ervaringen en uitdagingen in je leven om te gaan. Sta open voor de Godin, deze heilige priesteres, ingewijde, magiër en heler. Ze helpt je om de talenten van jouw ziel ..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Wijsheid van het orakel Colette Baron-ReidColette Baron-Reid heeft op schitterende wijze de traditionele tarot en andere oude voorspellingsmethoden bij elkaar gebracht in een heilig systeem waarbij gedachten worden uitgewisseld. Het Orakel dat vanaf iedere kaart tot je spreekt, is als een intermedia..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Rider Waite Tarot Set.Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine arcana illustraties bevat. Het spel werd door Pamela Coleman Smith, volgens de instructies van de bekende occultist Arthur Edward Waite, lid van de Golden Dawn orde, ontworpen. De getekende kaarten zijn duidelijk, ge..
€27,95
Excl. BTW:€25,64
Merk: Koppenhol
Aimee's Symboolkaarten. Nieuwe Editie.Aimée is een van de beroemdste en meest gewaardeerde helderzienden van deze tijd. In vele televisie-uitzendingen, lezingen, voordrachten en talloze interviews bewees zij haar bovennatuurlijke gave. Politici, Hollywoodsterren en ook mensen zoals u waarderen haar ..
€27,95
Excl. BTW:€23,10
Merk: Koppenhol
Angel Power Kaarten.De Angel Powerkaarten zijn boodschappers van een creatieve en kosmische energie. Deze energie geeft je kracht, inspiratie of troost en verrijkt je geest. De kaarten helpen je bij het mediteren en bij het oplossen van problemen. De kaarten kunnen je persoonlijke gids worden of je ..
€7,95
Excl. BTW:€6,57
Merk: Koppenhol
De Boedha Kaarten.De Boeddha-kaarten zijn een opmerkelijk middel voor begeleiding, focus en inspiratie. Ervaar, door de oude Sanskriet tekst, de kracht van de Boeddha-kaarten. Zijn zorgen voor een diepe verbinding door vele levens heen, brengen je tot tijdloze wijsheid en sereniteit. Dit is geen waa..
€7,95
Excl. BTW:€6,57
Merk: Koppenhol
De Heksenwijsheid Tarot Phyllis Curott.De Heksenwijsheid Tarot van Phyllis Curott is een innoverende tarot waarvan de kaarten levensveranderende wijsheid bieden, of je nou op zoek bent naar spirituele verlichting, de heks in jezelf wil oproepen of naar antwoorden. Twee heksen, één Amerikaanse wicca-..
€39,95
Excl. BTW:€36,65
Merk: Koppenhol
De Reiki-Boodschap.Deze set, 24 prachtige geïllustreerde kaarten met boek, is een prachtige verrijking voor ieder die in Reiki is geïnteresseerd. Hij opent de deur naar de filosofie en het bewuste gebruik van Reiki. Hij nodigt ons uit om onze blik helderder te richten op Moeder Aarde en Vader Hemel,..
€14,94
Excl. BTW:€13,71
Merk: Koppenhol
Dryaden Tiziana Mattera.De boomgeesten met helende krachten. De geest van een boom is zijn vrouwelijke bewaker: zijn geheime “toegangspoort” … Op een kleine open plek in het bos, die zich vol liefde overgeeft aan de beschermende omarming van het woud, wacht een vuur om te worden aangestoken. Dat vuu..
€20,75
Excl. BTW:€19,04
Merk: Koppenhol
Fluisteringen om te Helen Angela Hartfield en Josephine Wall.De Fluisteringen om te Helen van Angela Hartfield met de prachtige illustraties van Josephine Wall helpen je om liefderijk voor jezelf te zijn, ze versterken je en geven je emotioneel, fysiek en spiritueel weer een gevoel van welzijn.Of je..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Fluisteringen van de Natuur Angela HartfieldWe worden voortdurend uitgenodigd om de natuur in te gaan, door het fluiten van de vogels, het kabbelen van beekjes en stromen, de heerlijke geur van bloemen en het fluisteren van de bomen als de wind door de bladeren ruist.Met deze prachtige set, met de..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Het Universum Staat Achter Je 52 Kaarten Gabrielle Bernstein.Gabrielle Bernstein Het Universum Staat Achter Je 52 KaartenDe 52 inzicht kaarten Het Universum staat achter je van Gabrielle Bernstein biedt spirituele begeleiding om je te helpen kracht te vinden wanneer;- je down bent- synchroniciteit e..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Merk: Koppenhol
Hemels Licht Sulamith Wülfling.De mooiste Engelen van Sulamith Wülfling en hun inspirerende boodschappen voor de wereld! Deze 'stralende' boodschappen van een hogere werkelijkheid betoveren enerzijds door hun ontroerende schoonheid, anderzijds spreken ze de wijsheid van het hart aan. Het boekje geef..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Merk: Koppenhol
Het Elfenorakel Tiziana Mattera.Boodschappen uit het rijk van de natuurgeesten. Een betoverend en ondeugend kaartspel. Van de kaarten kijken 55 schalkse natuurgeesten de wereld in. De kereltjes zijn allerliefst. Iedereen die ze ziet zal ze onmiddellijk in zijn/haar hart sluiten. Elk van deze wezentj..
€20,75
Excl. BTW:€19,04
Merk: Koppenhol
Het Mystieke Sjamanen Orakel kaarten kopen van Colette Baron Reid.Voordat tijd en taal bestonden, waren er de heilige symbolen. Ze verschenen op verschillende manieren en boden hoop, lieten ons kansen zien, inspireerden ons om creatief te zijn, moedigden ons aan om sterk te zijn en ze deelden hun ke..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Het Sterrenlicht Orakel Rebecca Campbell 53 kaarten met handleiding. Dit orakel is voor Sterrenlichten, lichtwezens, zielen die verlangen naar alles wat mysterieus en onbekend is. Een Sterrenlicht is een ‘oude ziel’, iemand die op andere plaatsen dan op Aarde ervaringen heeft opgedaan.Heb je altijd ..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Het Transformatiespel kopen? Veilig online hier te bestellen. Maandag t/m zaterdag voor 16.00 uur besteld, wordt (meestal) de volgende werkdag bij je afgeleverd.Het Transformatiespel is een lichtvoetig, krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij uw eigen levensspel en stappen te zetten tot v..
€65,00
Excl. BTW:€53,72
Merk: Koppenhol
Het Transformatiespel kopen? Veilig online hier te bestellen. Maandag t/m zaterdag voor 16.00 uur besteld, wordt (meestal) de volgende werkdag bij je afgeleverd.Dit is de nieuwste 2021 Druk/Uitgave...
€65,00
Excl. BTW:€53,72
Merk: Koppenhol
IVOI Engelen Energie kaarten.Met de bijzondere mooie Energiekaarten van de Engelen heeft IVOI vorm gegeven aan de schoonheid van de verheven wereld van de engelen!Engelen zijn boodschappers, gestalten van lichtenergie. IVOI is het gelukt om deze zachte, en tegelijkertijd zo machtige wezens uit hoger..
€22,25
Excl. BTW:€18,39
Merk: Koppenhol
Lenormand Waarzegkaarten Set.Lenormand Waarzegkaarten. De ogenschijnlijke simpele en eenvoudige kaarten van Mlle Lenormand zijn over de gehele wereld een begrip geworden. Haar kaarten zijn waar dan ook ter wereld te verkrijgen in ieder New-Age winkel. De bekende helderziende Aimee Zwitser werkte mee..
€18,95
Excl. BTW:€17,39
Merk: Koppenhol
Orakel van de Verandering Lucy Cavendish.Ben je bereid om te veranderen?Je hebt nu een boek met grote geheimen in handen, een boek dat lang gesloten bleef. Hierin staan boodschappen van toverachtige, bekende wezens die eens het gezelschap waren van sjamanen, heksen, tovenaars en wijzen, en die er nu..
€22,25
Excl. BTW:€18,39
Merk: Koppenhol
Rider Waite Tarotkaarten Pocketformaat.Nieuwe Nederlandstalige uitgave van de beroemde Rider Waite Tarot kaarten van Arthur Edward Waite. 22 grote Arcana 56 kleine Arcana. Nederlandstalige uitgave van de Rider Waite kaarten met kleine handleiding.Pocket formaat 57 x 89 mm...
€17,95
Excl. BTW:€14,84
Merk: Koppenhol
Schatgravers Kaartspel Kopen?.Het Schatgraver kaartspel wat je bij ons kunt kopen is een kaartspel, met schatkaarten en karweikaarten. In het Schatgravers kaartspel ontdek je waardevolle eigenschappen (schatten) van jezelf en van je medespelers. Je zult bij het spelen merken dat Schatgravers je op d..
€35,00
Excl. BTW:€28,93
Merk: Koppenhol
Spirituele Tafelgesprekken Peter Michel Annette Wagner.Vanaf nu worden gesprekken weer kleurrijk en boeiend! Ken jij ook die eindeloos saaie gesprekken die zich moeizaam voortslepen tijdens verjaardagen of familiebijeenkomsten? Hier komt hulp! 106 kaartjes met inspirerende thema’s. Bekijk de vragen,..
€15,00
Excl. BTW:€12,40
Merk: Koppenhol
Verlicht Je Geest Orakelkaarten Rebecca CampbellWil jij ook je geest verlichten? Deze schitterende orakelkaarten zijn gemaakt om je te helpen om met jouw aanwezigheid de wereld lichter te maken. De 44 kaarten, verdeeld in vijf series, versterken het contact met je intuïtie, waardoor je het leven kun..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Merk: Koppenhol
Voor het Slapen Gaan Hella Hertogs.Gedichten en muziek voor ouders en baby. Geïnspireerd door een van de mooiste gebeurtenissen in een leven, de geboorte van een kind, schreef Hella Hertogs 25 gedichten. De gedichten en CD zitten verpakt in een speciale 'glow in the dark' geschenkdoos, zodat het in ..
€16,25
Excl. BTW:€13,43
Merk: Koppenhol
Weg van de Ziel Intuïtiekaarten - Fractal-energie.Geniet van de hoge vibratie en de vriendelijke energie van de kaarten van De Weg van de Ziel (Cheryl Lee Harnish).Heel geschikt om voor jezelf te gebruiken en voor professionele sessies. Je kunt er prachtige kaartleggingen mee doen, die ook nog heel ..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Merk: Koppenhol
Wonderkaarten Marianne Williamson.Deze prachtige wonderkaarten, van Marianne Williamson, zijn een afspiegeling van de grote en kleine wonderen van het alledaagse leven. Het gaat over onderwerpen variërend van relaties tot de toekomst van onze planeet. Marianne Williamson legt een verband tussen univ..
€15,00
Excl. BTW:€12,40
Merk: Koppenhol
Rider Waite Tarot Kaarten (Standaard Maat)Nederlandstalige uitgave van de beroemde Rider Waite Tarot kaarten van Arthur Edward Waite. 22 grote Arcana 56 kleine Arcana. Nederlandstalige uitgave van de Rider Waite kaarten met beknopte handleiding. Standaard formaat kaarten 70 x 120 mm...
€22,95
Excl. BTW:€18,97
Merk: Koppenhol
Osho Zen Tarot Kopen? Set nu leverbaar de 2019 editie. Koop bij ons jouw Osho Zen Tarot set en ga aan de slag met de 78 kaarten met boek.Uit voorraad leverbaar deze prachtige Osho Zen Tarot Kaarten set. 78 kaarten met boek Nederlandstalige editie 2019. Als het leven ons met zorgen, onzekerheden en ..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Merk: Koppenhol
Dochters Van De Maan Tarot.De Dochters van de Maan Tarot is meer dan twintig jaar geleden door een Vrouwengroep ontworpen als "matriarchaal Tarotspel" en werd uiteindelijk door Ffiona Morgan in deze vorm uitgegeven. De maaksters van deze Tarot wilden daarmee bewust inhaken op de (verdrongen) vrouwel..
€28,50
Excl. BTW:€26,15
Merk: Koppenhol
Nalatenschap van het Tarot der Goden Giro Marchetti.Een wereld die in duisternis is gehuld na een catastrofale botsing, die de aarde tot stilstand bracht. Duizenden jaren zijn voorbijgegaan, en alleen het menselijk ras heeft het overleefd – dankzij de goddelijke gift van dromen. Dit nieuwe Nalatensc..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
Merk: Koppenhol
Crowley Tarot Set. Nederlandse Editie.De Thoth Tarot werd ontworpen door de beroemde occultist Aleister Crowley en de kaarten werden geschilderd door Lady Frieda Harris.Hoewel Lady Harris heel weinig van de tarot en zijn symboliek afwist, heeft zij met veel gevoel toch alle details in haar afbeeldin..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
1 - 38 van 38 (1 pagina's)