Menu
Winkelwagen

Melanie Missing Eenhoorn Essences | Einhorn Essenzen

De Duitse Melanie Missing heeft als sinds 2011 een prachtige lijn Eenhoorn, Opgestegen Meesters, Engelen en Oceanisch Bewustzijn essences in spray-vorm ontwikkeld. Heden ten dagen zijn er nog steeds velen die (dagelijks) gebruik maken van deze essences die je hier bij ons kunt kopen. Einhornessenz Melanie Missing, Einhorn essenzen Melanie Missing zijn bij ons verkrijgbaar.

Melanie Missing Eenhoorns energie:
De eenheid van de grote Witte Broederschap werkt voor ons op aarde samen met de eenhoorns van de hoge raad van eenhoorns. Samen openen ze de lichthekken voor nog eens 12 eenhoornkuddes. De Hoge Raad van Eenhoorns bestaat uit 12 wijze wezens, elk van hen is de oudste van de eenhoorns en brengt ons namens alle eenhoorns hun boodschappen. We ontvangen ze hier op aarde vol licht en liefde en ze geven ons een meester-eenhoorn-essentie voor elk van de 12 lichtverbindingen met de meesters van de Witte Broederschap, die ons zijn energie geeft voor gebruik in de aura. Laat je raken door hun lichtenergie en stijg met hen verder op in lichtgevende dimensies.

Oceanisch Bewustzijn Melanie Missing 5e Dimensie Spray 100mlWe zijn in de overgang van de 4e naar de 5e dimensie. We ontwaken in onze oorspronkelijke scheppersmatrix. Om deze overgang en het proces van ontwaken te ondersteunen, helpen de eenhoorns ons. Wanneer je het gevoel hebt uit je centrum te gl..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Eenhoorn Essence Melanie Missing Aartsengel Gabriel Spray 100mlZie de helderheid van het moment met aartsengel Gabriël en de eenhoorn Silberstern, de boodschappers van de nieuwe tijd. en laat deze prachtige wezens je trillingsfrequentie naar onvoorstelbare hoogten zwaaien. Aartsengel Gabriël en Silb..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Eenhoorn Essence Melanie Missing Aartsengel Metatron Spray 100mlWortel jezelf! Laat Aartsengel Metatron en de eenhoorn aarde je van energie voorzien op alle niveaus van je wezen. Je zult de kracht voelen om sterk in je leven te wortelen. Aartsengel Metatron en de eenhoorn aardekracht staan ​​naast j..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Eenhoorn Essence Melanie Missing Aartsengel Michael Spray 100mlVertrouwend op de leiding van het zwaard en het schild van de waarheid, kom je aan onder de bescherming van Aartsengel Michaël en de eenhoorn Leeuwenhart. Aartsengel Michaël legt een blauw en het eenhoornleeuwhart een gouden aurabescherm..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Eenhoorn Essence Melanie Missing Aartsengel Raphael Spray 100mlLaat Aartsengel Raphael en de eenhoorn Himmelsschutz je matrix naar een nieuwe dimensie zwaaien. Ze zullen je cellen voeden met hun heerlijke licht, voelen hoe ze worden gerevitaliseerd en vernieuwd. De eenhoornhemelbescherming richt zij..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Eenhoorn Essence Melanie Missing Aartsengel Sandalphon Spray 100mlAartsengel Sandalphon herinnert je aan de oneindige liefde die je op je weg heeft geleid, zodat je door zijn aanraking kunt zien of voelen welke lichtkrachten in jou, met en door jou heen werken. Hij wil je in een zegen op je aardse p..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Eenhoorn Essence Melanie Missing Aartsengel Uriel Spray 100mlVrede! Laat u omhullen met een golf van vrede en verwelkom de nieuwe vredesdynamiek in uw leven. Het brengt je een proces dat je laat zien waar er strijd is die kan worden omgezet in vrede. Raak betrokken bij het proces om de Vredevorst op..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Eenhoorn Essence Melanie Missing Aartsengel Zadkiel Spray 100mlOntdek wat er nog verborgen is en laat Aartsengel Zadkiel en de eenhoorn-alchemist je transformeren in schitterend, helder licht! Laat je licht schijnen en accepteer het. Alle storende energieën worden met deze essentie weggestuurd. Zuiv..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Oceanisch Bewustzijn Melanie Missing Almaricorn Spray 100mlDe eenhoorn van de zeeën en bewaker van de magische kennis van de oceanen toont zich aan jou als Almaricorn. Het raakt je kokkel zachtjes aan en de energie van het Nieuwe Tijdperk stroomt eruit. Ervaar een spiraalvormige opening van je godde..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Eenhoorn Essence Melanie Missing Atlantis Spray 100mlLaat de aquamarijnblauwe vibratie je terugbrengen naar je Atlantische herinnering, naar je "oude kennis". De eenhoorns van Atlantis raken je aan en kristalenergie stroomt uit hun hoorns van licht, wat je helpt om karmische verwikkelingen en angstk..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Meester Essence Melanie Missing Confucius Spray 100mlDe eenhoorn Minerva raakt je hart met een regen van gouden vonken uit haar hoorn van licht. Op deze manier word je verenigd met de energie van alle wijsheid, menselijkheid, de alomtegenwoordigheid van de eeuwige verbinding van liefde en de zekerhe..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Engelen Essence Melanie Missing Cupido Spray 100mlMidden in het hart van de liefdesengel ontmoet Amor je met zijn helende licht van liefde. Hij baadt alle verwondingen die je ooit hebt ervaren in een partnerschap in de stroom van met licht gevulde genezing en laat ze in al je "wonden" vloeien in rel..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Maria Esscence Melanie Missing De Gouden Madonna Spray 100mlZegeningen, lichttransmissie van de hoogste niveaus. De gouden Madonna verbindt je met je gouden ware essentie, in het binnenste van je kern. Ze opent deze heilige ruimte van liefde en licht voor jou zodat de energie van de bron in jou kan ..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Melanie Missing De Grote Godin Spray 100mlDe grote godin vertegenwoordigt de essentie van je ziel. Door jezelf ermee te verbinden en te verenigen, kan genezing, transformatie en verandering plaatsvinden op en in alle niveaus van je wezen. Ze helpt en ondersteunt je om je plaats in het leven en in je..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Oceanisch Bewustzijn Melanie Missing Dolfijnen Spray 100mlEr is een onzichtbare en onafscheidelijke hartverbinding tussen eenhoorns en dolfijnen. Hoewel de elementen deze wezens scheiden, is er een aanraking en verbinding via hun hart. Omdat nabijheid en afstand er niet toe doen, zijn ze verbonden v..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Oceanisch Bewustzijn Melanie Missing Draken Spray 100mlDe eenhoorns helpen je om nieuwe toegang te krijgen tot de kracht van draken. Draken en eenhoorns zijn wezens van hogere dimensies die in de oudheid met ons hebben gewerkt, hun aanwezigheid is nu duidelijk weer merkbaar in onze dimensie. Voel ho..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Eenhoorn Essence Melanie Missing Eenhoorn Diamant Spray 100mlHet diamanten licht is een van de hoogst beschikbare energiefrequenties op aarde, het is de goddelijke creatieve intelligentie in actie en ondersteunt je bij je creatie- en manifestatieproces om je nieuwe wereld te creëren. De Pegasus-eenh..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Eenhoorn Essence Melanie Missing Eenhoorn Veulens Spray 100mlVoel de lichtheid van het zijn! De eenhoornveulens brengen je op een speelse manier meer plezier en levensvreugde in je leven. In fasen van verdriet omhullen ze je met hun liefdevolle energie en helpen ze je door deze tijd heen. Deze remed..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Eenhoorn Essence Melanie Missing Eenhoorn Zegen Spray 100mlDe zegen is de hoogst mogelijke positieve kracht en iets heel wonderbaarlijks. Het is aan alle mensen om te zegenen en daarom zend je alleen het beste uit voor het hoogste goed van allemaal. Je kunt jezelf en je leven zegenen, evenals al je ..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Meester Essence Melanie Missing El Morya Spray 100mlIk ben Sirius en ik raak je hart aan om je bewust te maken van de eenhoorn-energie. Het bestaan ​​van onze tedere, maar toch sterke en krachtige, alle veranderende energie. Die je, zonder dat je het merkt, in onvoorstelbare, nooit eerder vertoonde ..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Engelen Essence Melanie Missing Engel van Avalon Spray 100mlDe engelen van Avalon omringen je liefdevol met je aanwezigheid en raken je hart zachtjes aan met je liefde, door de aanwezigheid van de eenhoorns aan je zijde zul je dit heel duidelijk waarnemen. Zij zijn de bewakers van je nalatenschap en..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Engelen Essence Melanie Missing Engel van de Gouden Eeuw Spray 100mlDe engelen van de gouden eeuw zijn de engelen van de nieuwe realiteit. Met deze essentie raken ze je aan met hun gouden licht en geven ze je de kracht die je nodig hebt voor je / de nieuwe tijd en voor alles wat goed is voor je ziel..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Engelen Essence Melanie Missing Engel van Gevoelens Spray 100mlDe gevoelsengel omhult en raakt je hart met al zijn liefde, zodat je jezelf kunt voelen en misschien weer je gevoelens kunt leren voelen. Soms komen gevoelens die al lang geleden onderdrukt zijn weer aan de oppervlakte door een grote ver..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Engelen Essence Melanie Missing Engel van Healing Spray 100mlDe engel van genezing raakt je aan met zijn harmoniserende energie en ondersteunt je bij het herstellen van elke onbalans in je "hart", of het nu lichaam, geest of ziel is. Laat deze essentie je in zijn licht omhullen zodat zijn helende fr..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Engelen Essence Melanie Missing Engel van Lichtheid Spray 100mlBetreed de ruimte van innerlijke rust en vertrouwen in jezelf en laat je raken door de engelen van lichtheid. Haar aanraking heeft tegelijkertijd een zuiverende, balancerende en opbeurende werking, zodat je jezelf en je eigen vleugels ku..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Engelen Essence Melanie Missing Engel van Liefdevolle Acceptatie Spray 100mlDe engel van liefdevolle aanvaarding slaat zijn gouden vleugels om je heen en neemt je bij de hand om je te laten zien dat je leven een geschenk is. Hij helpt je om het te accepteren zoals het is en te accepteren wie je werk..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Avalon Kracht Essence Melanie Missing Excalibur Spray 100mlHet zielenzwaard Excalibur is een geschenk van het hoogste aan jou. Het kiest jou en roept je naar jouw plaats en naar jouw kracht, zodat jij het hoogste licht in jou kunt voltooien. De punt van het zwaard is om de goedheid, macht en glorie ..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Maria Esscence Melanie Missing Heilige Geest Spray 100mlVerbind je met de Heilige Geest en laat hem de krachten wekken die nog in jou verborgen zijn. De goddelijke vonk stroomt door je hele wezen, raakt je levensveld aan en laat je alles ontvangen en terugbrengen wat je toebehoort (zielshuwelijk), z..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Maria Esscence Melanie Missing Heilige Martha Spray 100mlDe heilige Martha ondersteunt je om het pad van je hart te bewandelen en de moed te hebben om in praktijk te brengen wat je in je hart voelt, zonder mitsen of maren. Het geeft kracht en kracht vanuit het hart om te leven en te spreken, dat te ..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Melanie Missing Hertenkoning Spray 100mlHerten Koning staat met je op de drempel van de overgang, het nieuwe begin. Een nieuwe tijd van gemak voor liefde, vruchtbaarheid, overvloed en bescherming begint. Gedurende deze tijd mogen alle wonden van liefde op alle niveaus zich laten zien en, liefdevol a..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Meester Essence Melanie Missing Hilarion Spray 100mlIk ben Allegria. Dans, slinger met ons mee in je goddelijke ritme dat je cellen in harmonie brengt en liefde in harmonie met jou en je eeuwige "genezende" wezen. Alles is beweging, de vooruitgang brengt je die aankomt, laat je verleiden door mijn v..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Oceanisch Bewustzijn Melanie Missing Hoge Priester Spray 100mlDe eenhoorns leiden je naar de hogepriester om je zelfverzekerd te verbinden met je goddelijke oorsprong. Leer uw zwaard in vrede te hanteren en de staf van uw kracht ten goede te gebruiken. Alle rollen, plaatsen, functies die je hebt ing..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Oceanisch Bewustzijn Melanie Missing Hoge Priesteres Spray 100mlDe eenhoorns leiden je naar het rijk van de hogepriesteres. Haar gouden, liefdevolle roze aura omhult je hartelijk, in een vertrouwend licht waarin je alles in je kunt ontvangen, herinneren en laten opstijgen. De hogepriesteres is een i..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Eenhoorn Essence Melanie Missing Jezus Sananda Spray 100mlHet bewustzijn van het hart is bij jou Jezus-Sananda en de eenhoornvonk van de goden raken je aan en nemen het gevoel van gescheidenheid weg. Raak betrokken bij deze meester-energie en maak, met de hulp van Jezus-Sananda en de vonk van de een..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Eenhoorn Essence Melanie Missing Koning en Koniging de Eenhoorns Spray 100mlWe wekken het verborgene op en gaan de donkerste hoek van je wezen niet uit de weg. We brengen reiniging in alle cellen op alle niveaus van je wezen en zwaaien je naar onvoorstelbare hoogten. Raak betrokken bij het proces en..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Oceanisch Bewustzijn Melanie Missing Kristallen Spray 100mlIeder van ons heeft een geboortekristal geladen met de vibratie van zijn zielsenergie. De eenhoorns begeleiden je naar je geboortekristal en herinneren je aan je unieke vibratie, je geluid, je vorm en je eigen patroon. Terwijl je deze essenc..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Meester Essence Melanie Missing Kumara Spray 100mlHeeft u momenteel met veel zaken te maken? Dan ben ik Apollonia, aan jouw zijde en geef je ziel vleugels. Ik weet van de moeite om het oude los te laten en het nieuwe te verwelkomen. De processen van innerlijke verandering zijn uitputtend en vereisen..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Meester Essence Melanie Missing Kutumi Spray 100mlAls je de roep van Meester Kuthumi hoort, begin dan je reis, je klim naar een nieuw niveau dat alles zo gemakkelijk maakt en je bevrijdt van wat je ziel zo verdrietig maakt. Meester Kuthumi is een bemiddelaar tussen de werelden en hij vraagt ​​je om ..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Meester Essences Melanie Missing Kwan Yin Spray 100mlIk ben Aurora, door de aanraking van mijn lichthoorn verbind ik je met de bron van inspiratie en visie. Laat de huidige gedachten los en volg de hemelse lichten die je je waarheid zullen laten zien. Haal diep adem en kalmeer, ik zal je stabiliteit..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Meester Essence Melanie Missing Lady Nada Spray 100mlIk ben Magnolia, mijn aanraking laat je geest en ziel samensmelten. Voel de oneindigheid van je bestaan ​​door mijn liefde. Laat u niet langer door uw eigen weerstand verzwakken, ga dapper met mij aan uw zijde op weg. Hoe hopeloos een situatie je ..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Meester Essences Melanie Missing Lady Rowena Spray 100mlIk ben Jenifee en ik kijk in de diepten van je hart. Ik zie elk gebrek aan eigenwaarde en eigenliefde in jou.Je wisselt vaak van niveau en ervaart afwijzing, een argument en het daaruit voortvloeiende gedrag van je tegenhanger als een terugtrek..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Oceanisch Bewustzijn Melanie Missing Lemurie Spray 100mlIn Lemurië werkten de eenhoorns hand in hand met mensen, andere wezens van licht en rijken. Lemuria kan in jou een verbinding doen ontwaken van alle rijken en dimensies die eeuwig zijn. De eenhoorns geven je toegang, je ervaart je natuurlijke w..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Meester Essence Melanie Missing Lord Maitreya Spray 100mlIk ben Cassjopeia, de delicate kleuren van mijn oneindige liefde voor jou omhullen je nu en onthullen wat je niet in je kunt accepteren in de kwaliteit van je volmaakte goddelijke schoonheid. Ik geef je een zachte glimlach met mijn aanraking e..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Meester Essence Melanie Missing Maha Cohan Spray 100mlIk ben Maleika, met mijn lichthoorn raak ik je zielsbewustzijn aan. Het leidt je terug naar de oorsprong, in de herinnering aan thuis. De herinnering die alles annuleert, de schijnbare dualiteit. Omdat wat overblijft de waarheid is. Jouw waarheid..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Maria Esscence Melanie Missing Maria Angela Spray 100mlMaria Angela verbindt je onmiddellijk met de engelenwerelden. Het laat je voelen dat je wordt geleid, aangestuurd en geleid door hogere krachten en dat je je leven op aarde in harmonie met het hoogste kunt beheersen, ondanks vele slagen van het ..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Maria Esscence Melanie Missing Maria die Knopen Ontwart Spray 100mlHelpt en ondersteunt u bij het oplossen van problemen van welke aard dan ook.Als er blokkades of energetische knopen of verwikkelingen zijn ontstaan ​​in uw relaties van liefde, huwelijk, familie, vriendschap, op het werk, in zaken, ..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Maria Esscence Melanie Missing Maria Fortunata Spray 100mlEen geweldige zegen van gelukzaligheid bereikt je nu door de liefde van Maria Fortunata. Waar je lang om hebt gevraagd / gehoopt, kan je nu worden gegeven. Het helpt je om de situatie waarin je je momenteel bevindt tot een gelukkige wending e..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Maria Esscence Melanie Missing Maria Magdalena Spray 100mlMaria Magdalena raakt je ziel en reinigt zachtjes de oude wonden in je. Het zal je helpen verraad, laster en vertrouwensbreuken te genezen en verankerd te blijven in het geloof. Ze geeft je moed en vertrouwen om jezelf keer op keer open te st..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Melanie Missing Merlijn Spray 100mlDe eenhoorns leiden je naar de wijze druïde Merlijn, die graag aan je zijde staat als spirituele gids. De energie van Merlijn stuurt je de magie van vergeving en vergeving. Als je jezelf gekwetst voelt of merkt dat je pijn hebt gedaan, kan de magie van Merlijn je h..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Eenhoorn Essence Melanie Missing Moeder Maria Spray 100mlDe zorg van Moeder Maria en de eenhoorn Rozenhart is zielsbegeleiding in de nieuwe tijden. Ontdek je ware schoonheid door de aanraking van haar diepe liefde. Ze geven je veiligheid en bescherming tijdens je spannende reis naar je vrije wezen. ..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Oceanisch Bewustzijn Melanie Missing Narwal Spray 100mlDe narwal is een van de oudste dieren op aarde en bewaker van oude wijsheid. Hij neemt je mee op reis naar jezelf om stressvolle emoties op te ruimen. Hij is de geweldige vader en moeder in één en combineert de energie van dolfijnen en eenhoorns..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Eenhoorn Essence Melanie Missing Pegasus Spray 100mlDe vrijheid van het hart is onmetelijk! De Pegasus-eenhoorns vragen je om op hun rug te gaan zitten en samen met hen een reis te beginnen naar vrijheid, de vrijheid van je hart. Vertrouw ze en begin met hen in een prachtig proces om alle verslaving..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Melanie Missing Rauhnachts Spray 100mlEngelen en eenhoorns begeleiden je in de magische nachten tussen de tijd en geven je de ruimte om te pauzeren, terug te kijken, vooruit te kijken en te manifesteren. De hogere rijken openen zich voor je door hun aanraking van licht en liefde. Vanaf dit niveau va..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Eenhoorn Essence Melanie Missing Regenboog Spray 100mlRainbow light oscillation essence De regenboog eenhoorns hebben een speciale taak: ze verheffen je humeur met hun prachtige kleuroscillatie, kortom: ze brengen je GOEDE STEMMING! Het zijn de eenhoorns van de lichttrilling, de kleuren, de chakra's..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Meester Essence Melanie Missing Serapis Bey Spray 100mlIk ben Soraya en ik creëer een sterrenwind om je heen, zodat de mist die zich om je heen heeft gevormd kan worden meegenomen en je weer duidelijk het schijnen van de sterren kunt zien. Wanneer de mist verdwijnt en de helderheid intreedt, zult u ..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Maria Esscence Melanie Missing Trinity Drie-eenheid Spray 100mlVrede begint in het hart ... Vrede ontstaat wanneer de drie grote vlammen van het hart in eenheid zijn en schijnen. Maria, Jozef en het Christuskind vormen de Drie-eenheid, de Drie-eenheid van de Heilige Familie. Sta de Drie-eenheid in j..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Melanie Missing Venus Spray 100mlDe geur van deze essentie opent het juweel in de lotus van je wezen en herinnert je aan de liefde voor jezelf en voor al het leven. Voel hoe de lotus in je hart wijd opengaat en het juweel in je meest heilige ruimte sprankelt, schijnt en straalt en zich verbindt met ..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Oceanisch Bewustzijn Melanie Missing Waterschildpad Spray 100mlDe eenhoorns verbinden je met de kennis van de waterschildpad. De waterschildpad geeft je vertrouwen in je intuïtie en navigatie. Als meesters in navigatie kunnen ze u de weg naar wijsheid, leeftijd en waardigheid tonen en u helpen uw mi..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Maria Esscence Melanie Missing Witte Madonna Spray 100mlVerduidelijking en transparantie, reinigen en loslaten. Ons lichtlichaam ontvouwt zich steeds meer. Het ontwaken is begonnen. Het geheim van de witte lelie is de ontwikkeling van het lichtlichaam en de herinnering aan het eeuwige licht in ons. ..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Oceanisch Bewustzijn Melanie Missing Zeemeermin Spray 100mlDe eenhoorns wijzen je de weg naar de zeemeerminnen, ze openen de subtiele poortjes voor je en begeleiden je naar de andere werelden. De zeemeerminnen nemen je bij de hand, duiken met je mee om je te herinneren aan je sensualiteit, je dromen..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
1 - 60 van 60 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie