Menu
Winkelwagen

Koperen Drinkfles, Waterfles of Drinkbeker

Koperen drinkfles kopen? Of koperen drinkbeker, koperen waterfles?

Mooie koperen drinkfles, koperen waterfles bestellen. Onze zuivere koperen drinkflessen en koperen drinkbekers zijn veelal voorzien van mooie print of gravering.

Drinkflessen van koper (tamba) worden in India al meer dan 200 jaar gemaakt en gebruikt. Volgens de oude Indiase Ayurveda, helpt het drinken van water uit een koperen fles of beker om de drie energieën die door het menselijk lichaam circuleren, de Dosha’s (Vata- lucht element, Kapha- water element en Pitta vuur element), te balanceren. De Koperen Drinkflessen bij ons verkrijgbaar zijn ontworpen en geproduceerd vanuit dit gedachtegoed. 

Alleen geschikt voor water. Niet voor andere vloeistoffen. Kan niet in de vaatwasser! 


Ayurvedische tradities zeggen dat in aanvulling op het gebruik van edelstenen, metalen van belang zijn voor onze gezond. Koper wordt in de Ayurveda als grote waarde gezien. Er wordt gezegd dat de oude yogi's en wijzen koperwater drinken, om zichzelf te beschermen tegen ziekten. Door koper gevitaliseerd water kan helpen bij een droge, rode en geïrriteerde huid kan haar jeugdige gladheid terug krijgen.

"In de Ayurveda klinieken in India wordt koperwater divers gebruikt. Het wordt beschouwd als een uitstekend tonicum voor de lever, milt en het lymfestelsel. Daarnaast is het ondersteunend voor de behandeling van obesitas en reumatische spier-en gewrichtsaandoeningen. Het heeft een positief effect op de hemoglobine inhoud van het bloed en kan bloedarmoede verlichten. Vermeld moet worden de harmoniserende werking van het water op psychosomatische aandoeningen, die momenteel worden onderzocht. Maar bij klachten altijd je arts of behandeld therapeut raadplegen!"

Koperen Beker Klein 45ml Set 2 stuks Bekers van koper (tamba) worden in India al meer dan 2000 jaar gemaakt en gebruikt. Volgens de oude Indiase Ayurveda, helpt het drinken van water uit een koperen beker om de drie energieën die door het menselijk lichaam circuleren, de Dosha’s (Vata-luc..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Koperen Drinkbeker Bloempatroon Geëtst 250ml Set 4 stuks.Drinkbekers van koper (tamba) worden in India al meer dan 200 jaar gemaakt en gebruikt. Volgens de oude Indiase Ayurveda helpt het drinken van water uit een koperen fles om de drie energieën die door het menselijk lichaam circuleren, de Dosha’..
€42,99
Excl. BTW:€35,53
Koperen Drinkbeker Gehamerd 250ml Set 4 stuks.Drinkbekers van koper (tamba) worden in India al meer dan 200 jaar gemaakt en gebruikt. Volgens de oude Indiase Ayurveda helpt het drinken van water uit een koperen fles om de drie energieën die door het menselijk lichaam circuleren, de Dosha’s (Vata-luc..
€42,99
Excl. BTW:€35,53
Koperen Drinkfles Bloempatroon Geëtst 500ml.Drinkflessen van koper (tamba) worden in India al meer dan 200 jaar gemaakt en gebruikt. Volgens de oude Indiase Ayurveda helpt het drinken van water uit een koperen fles om de drie energieën die door het menselijk lichaam circuleren, de Dosha’s (Vata-luch..
€33,99
Excl. BTW:€28,09
Koperen Fles Flower of Life Print 750 ml.Koperen drinkfles met schroefdop. Het Flower of Life symbool is er op geprint.Alleen geschikt voor water. Niet voor melk, citrus en zure vloeistoffen.Schoonmaak- en onderhoudsinstructies: Niet in de vaatwasser wassenReinig met natuurlijke zeep, zachte spons e..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Koperen Drinkfles Gehamerd 500ml.Drinkflessen van koper (tamba) worden in India al meer dan 200 jaar gemaakt en gebruikt. Volgens de oude Indiase Ayurveda helpt het drinken van water uit een koperen fles om de drie energieën die door het menselijk lichaam circuleren, de Dosha’s (Vata-lucht element, ..
€33,99
Excl. BTW:€28,09
Koperen Fles Ohm Print 750 ml.Koperen drinkfles met schroefdop. Het Ohm symbool is er op geprint.Alleen geschikt voor water. Niet voor melk, citrus en zure vloeistoffen.Schoonmaak- en onderhoudsinstructies: Niet in de vaatwasser wassenReinig met natuurlijke zeep, zachte spons en water op kamertemper..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
1 - 7 van 7 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie