Menu
Winkelwagen

Platonic Solid Essences Sacred Geometry

Sacred Geometry Essence Kopen?

Alle 10 Sacred Geometry Essence van Platonic Solid je bij ons kopen.

De lagen van ons Lichtlichaam bestaan uit heilige geometrische vormen die elk een bewustzijnsniveau hebben dat een ankerpunt biedt voor ons multidimensionale zelf. Naarmate we ons bewustzijn boven de driedimensionale inzichten verheffen, breidt ons vermogen om verbinding te maken met deze lagen van onszelf en intentionele scheppers te worden zich snel uit. De Platonic Solid & Sacred Geometry Essences zijn krachtige herinneringen aan de oorspronkelijke matrix of blauwdruk van ons energetische systeem. Deze Essences werken op een subtiel niveau en helpen bij het herstel van orde en balans binnen onze energetische blauwdruk.

Hoe gebruik je de Platonic Solid Essences?
Neem 3 of 4 keer per dag 4 druppels direct uit het flesje, zolang het nodig is om verandering teweeg te brengen in de energie of het patroon waaraan je werkt. De hoeveelheid tijd die hiervoor nodig is kan variëren van een paar dagen tot een week of meer, afhankelijk van de omstandigheden. Wij hebben zelf ervaren dat het niet ongewoon is om een heel flesje op te maken voordat de hele transformatie als compleet wordt ervaren. Daarbij kan elk van de Essences in deze set kortstondig gebruikt worden om een snelle verandering in energie aan te brengen, in een patroon waarmee je aan het werk bent.

Let op: Het gebruik van deze vorm van Essences betekent geen vervanging van medische behandeling.

Bewaaradvies: Deze Essences bewaar je het best op een koele plek, uit de buurt van tv, magnetron, computer, draadloze of mobiele telefoons en dergelijke. Ingrediënten: Biologische brandewijn, water, (alcohol 23% bv).

Sacred Geometry Essences Flower of Life 10ml.Het oude patroon van de Bloem des Levens is de oorspronkelijke blauwdruk voor de schepping van ons universum. Verborgen in de stromende vrouwelijke cirkels van creatie, die zichtbaar zijn in het patroon, zijn de kubus van Metatron en alle platonische soli..
€7,99
Excl. BTW:€7,33
Sacred Geometry Essences Hexahedron 10ml.De Hexahedron (Kubus) biedt een structuur waarin creatieve intentie in fysieke vorm kan worden gebracht. Gebruik deze essentie om de basisstructuur van de etherische blauwdruk van de matrix van je fysieke lichaam te helpen versterken. Het zal ook helpen om ee..
€7,99
Excl. BTW:€7,33
Sacred Geometry Essences Icosahedron 10ml.De icosaëder brengt een stroom vrouwelijke, creatieve energieën op gang die zowel expansief als vloeiend van aard zijn. Gebruik deze essentie om je natuurlijke emotionele stroom uit te breiden, zodat emoties met een lagere frequentie kunnen worden getransfor..
€7,99
Excl. BTW:€7,33
Sacred Geometry Essences Inner Light 10ml.De Inner Light Essence is een mix van alle vijf Platonic Solid Essences & Sphere, samen met de vibraties van goud, shattuckiet & groene calciet. Deze combinatie zal het lichaam en zijn energetische structuur helpen herinneren hoe de regeneratieve eig..
€7,99
Excl. BTW:€7,33
Sacred Geometry Essences Metatrons Blend 10ml.Deze essentie is voor diegenen die willen werken met de energieën van de vijf Platonische Solid-vormen en de Bol tezamen. De energetische patronen van Metatron's Cube zijn ook opgenomen in deze combinatie van essenties. Het fungeert als een krachtige her..
€7,99
Excl. BTW:€7,33
Sacred Geometry Essences Octahedron 10ml.De Octaëder is een belangrijk aspect van ons eigen fundamentele energieveld en creëert de basislaag voor de andere lagen van ons lichtlichaam. Het bevordert balans en harmonie en herinnert ons eraan dat 'as above, so below'. Gebruik deze essentie om een ??gro..
€7,99
Excl. BTW:€7,33
Sacred Geometry Essences Sphere 10ml.De Bol vertegenwoordigt de leegte, de essentie van de hele schepping Dit is diepgaande, vrouwelijke energie die je helpt te verbinden met je eigen creatieve, heilige centrum. Als je chaos ervaart, neem dan een paar druppels van de essentie en verbind je met de Bo..
€7,99
Excl. BTW:€7,33
Sacred Geometry Essences Star Tetrahedron 10ml.Het menselijke Mer-Ka-Bah veld is een draaiende ster-tetraëder, geactiveerd door licht en liefde. Deze geometrische vorm bevat een bewustzijnsniveau dat je zal helpen verbinding te maken met het vijfdimensionale eenheidsbewustzijn. Tweedimensionaal gete..
€7,99
Excl. BTW:€7,33
Sacred Geometry Essences Startset 10x 10ml.De Sacred Geometry Set bevat de volgende 10 Essences: Tetrahedron, Hexahedron, Octahedron, Dodecahedron, Icosahedron, Flower of Life, Sphere, Star Terahedron, Metatrons Blends & Inner Light. Lees uitgebreide beschrijvingen bij de aparte flesjes. De Plat..
€65,99
Excl. BTW:€60,54
Sacred Geometry Essences Tetrahedron 10ml.De tetraëder richt de energie van de schepping in een nauwkeurig formaat van licht, kleur en geluid. Je zou een tetraëder kunnen gebruiken om de energetische template voor een project of ander creatief streven te bundelen, terwijl je het in fysieke manifesta..
€7,99
Excl. BTW:€7,33
1 - 10 van 10 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie