Menu
Winkelwagen

Eliah Sahil BIO Lichaamsverzorging

De Eliah Sahil Biologische verzorgingsproducten koop je 'natuurlijk' bij ons.

Eliah Sahil maakt lichaamsverzorging producten die de zuiverheid van de natuur weerspiegelen. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige kruiden-, planten- en bloemenessences en mineralen. De biologische grondstoffen worden voornamelijk van kleine boeren uit India en Afrika verkregen. Eliah Sahil waardeert het leven van alle levende wezens en maakt derhalve geen gebruik van dierlijke ingrediënten of dierproeven.

Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en de liefde van mijn zoon, creëren we producten die zacht zijn voor het menselijk lichaam en tegelijkertijd zuinig zijn voor het milieu. Veganistisch, biologisch en met de beste ingrediënten uit de natuur.
Silvio Perpmer, Oprichter Eliah Sahil Organic en Planet Pure


Eliah Sahil Biologische Verzorgingsproducten zijn vrij van:

  • Oppervlakte-actieve stoffen
  • Palm olie
  • Microplastics
  • Gluten
  • Dierproeven
  • Conserveringsmiddelen
  • Parbenen, Parfine, Siliconen
  • Chemische geurstoffen
  • Dierlijke grondstoffenBiologisch Gecertificeerd

Eliah Sahil Biologisch gecertificeerde natuurlijke cosmetica biedt een hoge mate van natuurlijkheid, gezonde ingrediënten en een maximum aan grondstoffen uit gecertificeerde biologische landbouw in vergelijking met conventionele (natuurlijke) cosmetica.

Vegan

Bij Eliah Sahil waarderen ze het leven van alle levende wezens, dus gebruiken ze geen dierlijke ingrediënten in hun producten en laten ze niet op dieren testen. Verder staat Eliah Sahil vermeld in de Ethical Buying Guide www.animalfair.at.


Zero Waste
Met de navulverpakkingen bespaar je tot een jaar verpakkingsmateriaal en voorkom je onnodig afval. De navulzakken zijn composteerbaar en de aluminium verpakking kan steeds opnieuw worden bijgevuld.

Merk: Eliah Sahil
Eliah Sahil BIO Gezichtsbalsem Moringa Sheabutter Vegan 15ml Eliah Sahil Moringa Shea butter biologische gezichtsbalsem bevat kostbare extracten van moringa, nierwikke en kamille. Waardevolle vitaminen, proteïnen en antioxidanten uit amandel-, abrikozen-, shea- en mangoboter zorgen voor de..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
1 - 1 van 1 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie