Menu
Winkelwagen

Himalaya's Dreams Ayurvedische Natuurcosmetica

Himalaya's Dreams Ayurvedische Natuurcosmetica

Himalaya's Dreams - de beste keuze voor zowel lichaam als geest Himalaya's Dreams levert hoogwaardige producten die puur natuur zijn en zowel esthetisch als therapeutisch perfect zijn. Het bedrijf, gevestigd in het Duitse Beierse Woud bij Passau, streeft ernaar om gecertificeerde Ayurvedische natuurcosmetica te ontwikkelen. Hun lichaamsoliën, shampoos, mondoliën en haaroliën worden volgens de beste traditionele Ayurvedische methodes gemaakt, gericht op cosmetica en therapeutische toepassingen.

Een van de kernwaarden van Himalaya's Dreams is het dichter bij elkaar brengen van landen, mensen en culturen. Eerlijke handel, goede werkomstandigheden en vriendschappelijke partnerschappen tussen Duitsland en India zijn hun hoogste prioriteit.

Transparant, eerlijk en milieuvriendelijk: de natuurcosmetica van Himalaya's Dreams wordt gecontroleerd van grondstof tot eindproduct. Regelmatige controles op de productielocaties in India en Duitsland waarborgen de hoge kwaliteitseisen van de COSMOS-STANDAARD. 

Himalaya's Dreams Ayurvedische Pulling Oil Santulan Bio 250ml Himalaya's Dreams biologische Ayurvedische Ziehgold Pulling Oil Santulan wordt gemaakt in India, op zorgvuldige wijze volgens de traditionele recepten en productiemethoden van de Ayurveda. Door zijn samenstelling kalmeert ..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Himalaya's Dreams Ayurvedische Pulling Oil Shakti Bio 250ml Himalaya's Dreams biologische Ayurvedische Ziehgold Pulling Oil Shakti wordt gemaakt in India, op zorgvuldige wijze volgens de traditionele recepten en productiemethoden van de Ayurveda. Door zijn samenstelling is Shakti pul..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
1 - 2 van 2 (1 pagina's)