Menu
Winkelwagen

Maroma

Merk: Maroma
Maroma Scrubzeep Kurkuma 150g.Natuurlijke koudgeperste milde fairtrade scrubzeep. Kurkuma staat bekend om zijn antioxiderende eigenschappen. Linzenpoeder, rijk aan eiwitten, voedt de huid. Met biologische kokosolie.GebruiksaanwijzingGebruik dagelijks in douche of bad. Breng de zeep aan en masseer za..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Maroma
Maroma Scrubzeep Moringa 150g.Koudgeperste milde natuurlijke fairtrade scrubzeep van Moringa-bladpoeder. Moringa staat bekend om zijn antioxiderende eigenschappen die huidverjonging bevorderen. GebruiksaanwijzingGebruik dagelijks in douche of bad. Breng de zeep aan en masseer zachtjes, spoel af met ..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

De Maroma verzorgingsproducten op basis van bamboe houtskool koop je hier.

Ma-van Moeder, Aroma-de geuren, Om-de universele klank, en weer terug naar Ma-de Moeder. Maroma streeft ernaar producten van goede kwaliteit te maken en is wereldwijd ambassadeur van Auroville geworden. De inwoners van Auroville zijn betrokken bij een breed scala aan projecten, waaronder biologische landbouw, hernieuwbare energie, groene bouw en technologie, vakwerk en kleinschalige milieuvriendelijke industrie.

Natuurlijk:
Alle productlijnen zijn ontwikkeld om een ​​gevoel van welzijn en innerlijke harmonie te creëren. De meeste producten van Maroma zijn 100% natuurlijk: 100% natuurlijke etherische oliën en geen chemicaliën.

Eerlijke handel:
Maroma-producten voldoen aan de internationale normen voor natuurlijke lichaamsverzorging en eerlijke handel. Maroma is lid van de World Fair Trade Organization (WFTO) en Fair Trade Forum India.

Milieuvriendelijk:
Maroma voelt zich betrokken bij het behoud van de natuurlijke hulpbronnen van de aarde. Bedrijfsafval wordt tot een minimum beperkt, afvalwater wordt gefilterd en verlichting draait op zonne-energie. Maroma-producten zijn geweldloos geproduceerd en niet op dieren getest.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie