Menu
Winkelwagen

Planet Pure Biologische Was- en Schoonmaakmiddelen

Planet Pure Biologische Wasmiddelen en Schoonmaakmiddelen

Ontdek Planet Pure Wasmiddelen en Schoonmaakmiddelen: Natuurlijke Kracht voor een Schone Wereld
Duik in de wereld van ecologisch verantwoorde schoonmaak met Planet Pure's uitgebreide assortiment natuurlijke wasmiddelen en schoonmaakmiddelen. Met een duidelijke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, biedt Planet Pure producten die niet alleen effectief schoonmaken, maar ook zorgen voor een schonere planeet.

Het Planet Pure Verschil: Natuurlijke Ingrediënten voor Natuurlijke Schoonheid
Bij Planet Pure draait alles om het benutten van de kracht van de natuur om onze leefomgeving te reinigen en te beschermen. De producten worden gemaakt met 100% biologische en natuurlijke ingrediënten, zonder schadelijke chemicaliën, synthetische geurstoffen of kleurstoffen. Deze benadering garandeert niet alleen de veiligheid van uw gezin en huisdieren, maar draagt ook bij aan het verminderen van de belasting van schadelijke stoffen op het milieu.

Het Assortiment van Planet Pure
1. Natuurlijke Wasmiddelen: Planet Pure biedt een scala aan wasmiddelen die de kracht van natuurlijke ingrediënten benutten om uw kleding effectief schoon te maken zonder agressieve chemicaliën. De wasmiddelen zijn verkrijgbaar in verschillende geuren, allemaal afkomstig van natuurlijke bronnen zoals essentiële oliën.

2. Ecologische Schoonmaakmiddelen: Van oppervlaktereinigers tot toiletreinigers, de schoonmaakmiddelen van Planet Pure bieden een alternatief voor traditionele agressieve reinigingsproducten. Deze zijn net zo effectief bij het verwijderen van vuil en vlekken, maar dragen tegelijkertijd bij aan een schonere lucht en wateromgeving.

3. Duurzame Verpakking: Planet Pure is toegewijd aan het verminderen van plastic afval en gebruikt daarom duurzame verpakkingsmaterialen zoals gerecycled karton en biologisch afbreekbare flessen. Dit draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van de producten.

Samenwerking met de Natuur
Planet Pure gelooft in het principe van harmonie met de natuur. Door natuurlijke grondstoffen te gebruiken en zich te houden aan strenge milieustandaarden, streeft het merk ernaar om de balans tussen schoonmaakbehoeften en milieubehoud te behouden. Elk product is doordrenkt met zorgvuldig gekozen ingrediënten die de kracht van de natuur weerspiegelen.

Conclusie
Planet Pure biedt een verfrissende benadering van schoonmaken door de kracht van de natuur te omarmen. Met hun assortiment natuurlijke wasmiddelen en schoonmaakmiddelen kunt u genieten van een schonere leefomgeving zonder concessies te doen aan effectiviteit. Door te kiezen voor Planet Pure draagt u bij aan een duurzame toekomst voor onze planeet. Bekijk ons assortiment en begin vandaag nog met het zetten van stappen naar een schonere wereld!

Planet Pure Natuurlijke Wasschillen met Waszakje 350g.Planet Pure Natuurlijke Wasschillen zijn geschikt voor het wassen van verschillende soorten textiel. Een puur, onbehandeld product dat van nature in de Himalaya groeit. Verpakking: In bio-plastic zak, met info in het Engels. Duits label ook besch..
€16,99
Excl. BTW:€15,59
Planet Pure Vloeibaar Wasmiddel Universeel Lavendel 1500ml Plantaardig biologisch universeel wasmiddel met krachtige plantaardige saponine-extracten die je kleding effectief en zacht wassen. Veganistisch en milieuvriendelijk.Over het product Bijzonder geschikt voor gekleurd, delicaat en zwaar verv..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Planet Pure Vloeibaar Wasmiddel Universeel Lavendel 3000ml Plantaardig biologisch universeel wasmiddel met krachtige plantaardige saponine-extracten die je kleding effectief en zacht wassen. Veganistisch en milieuvriendelijk.Over het product Bijzonder geschikt voor gekleurd, delicaat en zwaar verv..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Planet Pure Vloeibaar Wasmiddel Universeel Alpine Freshness 1500ml Plantaardig vloeibaar wasmiddel van het Oostenrijkse bedrijf Planet Pure. Met effectieve plantaardige saponinen die de was zachtjes reinigen, veganistisch en milieuvriendelijk.Over het product Bijzonder geschikt voor gekleurd, deli..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Planet Pure Vloeibaar Wasmiddel Universeel Wilde Roos 1500ml Plantaardig biologisch universeel wasmiddel met krachtige plantaardige saponine-extracten die je kleding effectief en zacht wassen. Veganistisch en milieuvriendelijk.Over het product Bijzonder geschikt voor gekleurd, delicaat en zwaar ve..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Planet Pure Vloeibaar Wasmiddel Universeel Hypoallergeen 0% 1500ml Plantaardig biologisch universeel wasmiddel met krachtige plantaardige saponine-extracten die je kleding effectief en zacht wassen. Veganistisch en milieuvriendelijk.Over het product Bijzonder geschikt voor gekleurd, delicaat en zw..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Planet Pure Vloeibaar Wasmiddel Zwart en Kleur Sinaasappelbloesem 1500ml Plantaardig biologisch universeel wasmiddel met krachtige plantaardige saponine-extracten die je kleding effectief en zacht wassen. Veganistisch en milieuvriendelijk.Over het product Bijzonder geschikt voor gekleurd, delicaat..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Planet Pure Vloeibaar Wasmiddel Zwart en Kleur Sinaasappelbloesem 3000ml Plantaardig biologisch universeel wasmiddel met krachtige plantaardige saponine-extracten die je kleding effectief en zacht wassen. Veganistisch en milieuvriendelijk.Over het product Bijzonder geschikt voor gekleurd, delicaat..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Planet Pure Vloeibaar Wasmiddel Zwart en Kleur Jasmijn 1500ml Plantaardig biologisch universeel wasmiddel met krachtige plantaardige saponine-extracten die je kleding effectief en zacht wassen. Veganistisch en milieuvriendelijk.Over het product Bijzonder geschikt voor gekleurd, delicaat en zwaar v..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Planet Pure Vloeibaar Wasmiddel Zijde en Wol Roos 1000ml Plantaardig biologisch universeel wasmiddel met krachtige plantaardige saponine-extracten die je kleding effectief en zacht wassen. Veganistisch en milieuvriendelijk.Over het product Bijzonder geschikt voor gekleurd, delicaat en zwaar vervui..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Planet Pure Vloeibaar Wasmiddel Zeepnoot 1500ml Plantaardig biologisch universeel wasmiddel met krachtige plantaardige saponine-extracten die je kleding effectief en zacht wassen. Veganistisch en milieuvriendelijk.Over het product Bijzonder geschikt voor gekleurd, delicaat en zwaar vervuild wasgoe..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Planet Pure Wasverzachter Lavendel 1000ml Uitsluitend gemaakt van plantaardige grondstoffen, zonder gevaarlijke dampen van petrochemische oplosmiddelen. Deze natuurlijke wasverzachter laat je textiel zacht aanvoelen en beschermt tegelijkertijd je gezondheid en het milieu. Met biologische essenti&eum..
€7,99
Excl. BTW:€6,60
Planet Pure Wasverzachter Alpine Freshness 1000ml Deze veganistische wasspoeling is gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten die de stoffen hemels zacht laten aanvoelen.De natuurlijke formule lost wasmiddelresten op uit de vezels zodat deze uw huid niet kunnen belasten en geeft de was een aa..
€7,99
Excl. BTW:€6,60
Planet Pure Ecologische Vlekverwijderaar Kleur en Wit 450gr Planet Pure Ecologische vlekverwijderaar reinigt kleding op natuurlijke wijze tot in de vezels, wat resulteert in helderder wit, gestopt grijs worden en verwijdering van moeilijke vlekken zoals koffie en rode wijn. Het zorgt ook voor een hy..
€7,99
Excl. BTW:€6,60
Planet Pure Vloeibare Vlekverwijderaar Sinaasappel 2 stuks 100ml Organische vlekverwijderaar spray, verwijdert vlekken veroorzaakt door rode wijn, fruit, jam, vet, bloed, lijm en nog veel meer uit alle soorten textiel en oppervlakken. Geschikt voor autostoelen en gestoffeerde meubels. Neutraliseert ..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Planet Pure Hygiënische Textiel Deo Spray 2 stuks 100ml Textielgeurverwijderaar. Zweet en andere nare geurtjes blijven vaak hangen op schoongemaakt wasgoed, vooral na het sporten - in het bijzonder bij de oksels en de intieme zones. In zulke gevallen elimineert de geurverwijderaar van Planet Pure de..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Planet Pure Afwasmiddel Limoen en Verbena 2 stuks 500ml Biologisch afwasmiddel met gelformule voor optimale vetverwijdering.Samengesteld uit zuivere plantaardige saponinen, die van nature krachtige reinigende eigenschappen hebben zonder enige chemische bewerking. Ze zorgen voor een puur natuurlij..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Planet Pure Afwasmiddel Hypoallergeen 0% 2 stuks 500ml Biologisch afwasmiddel met gelformule voor meer vetverwijderende kracht.Samengesteld uit zuivere plantaardige saponinen, die van nature krachtige reinigende eigenschappen hebben zonder enige chemische bewerking. Ze zorgen voor een puur natuur..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Planet Pure Ecologische 23 Vaatwastabletten Classic 390g Deze vaatwastabletten zijn zorgvuldig samengesteld met plantaardige ingrediënten die hard zijn tegen vet, maar zacht voor de vaat en het milieu. Ze klaren de klus op hygiënische en ethische wijze. Zonder schadelijke chemicaliën ..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Planet Pure Vloerreiniger Hout en Natuurlijk 2 stuks 510ml Planet Pure biologische houtreiniger is ideaal voor het reinigen en beschermen van houten oppervlakken zoals vloeren, meubels, kasten, deuren, tafelbladen en meer. Zorgvuldig gemengd met de reinigingskracht van zuiver plantaardige saponinen ..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Planet Pure Universele Ontkalker Witgoed en Oppervlakken 2 stuks 510ml Milieuvriendelijke ontkalker voor alle doeleinden.Gemaakt van natuurlijke, biologisch afbreekbare ingrediënten, biedt deze ontkalker een veilige en milieuvriendelijke manier om je apparaten en installaties soepel te laten ..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Planet Pure Allesreiniger Sinaasappel 510ml Deze reiniger is een handig allround reinigingsconcentraat voor je hele huishouden.Het natuurlijke sinaasappelaroma brengt je in een vrolijke stemming. Pas eenvoudigweg de mengverhouding aan om je kleren te wassen, je vloeren, ramen, tapijten, bekleding ..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Planet Pure Toilet Reiniger en Ontkalker Eucalyptus 2 stuks 750ml Biologische toiletreiniger, zorgvuldig gemaakt van zuivere plantaardige saponine-extracten, zonder chemische bewerking. Reinigt en desinfecteert toiletten, afvoeren en ander sanitair.Over het product Verwijdert verkalking en gaat de..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Planet Pure Glas Reinigingsspray Lavendel 2 stuks 500ml Biologische glasreiniger voor het streeploos reinigen van glas, spiegels, chroom en andere harde & gepolijste oppervlakken. De rustgevende geur van lavendel zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.Over het product Lavendelgeur van pure essenti..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Planet Pure Badkamer Reinigingsspray Limoen 2 stuks 500ml Biologische badkamerreiniger voor badkamer en toilet, gebruiksklaar. Het verwijdert grondig en effectief kalk en vuil, en is gemakkelijk biologisch afbreekbaar.Over het product Lost hardnekkige kalk en zeepaanslag uitstekend op. Natuurlijke..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Planet Pure Keuken Reinigingsspray Limoen 2 stuks 500ml Biologische vetverwijderaar voor alle vettige oppervlakken in keuken, badkamer en garage. Geschikt voor de oven, afzuigkappen, velgen, machines en apparatuur.Over het product Lost hardnekkig vuil, vetaanslag en korsten op Universeel toepasbaa..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
1 - 26 van 26 (1 pagina's)

Planet Pure zegt zelf:
We zijn op de goede weg! Was- en reinigingsmiddelen zijn de afgelopen decennia al veel milieuvriendelijker geworden. Maar minder schadelijk is voor Planet Pure niet genoeg: we willen "echte" biologische kwaliteit voor alle consumenten.

En voor Planet Pure betekent "echt biologisch": 100% natuurlijke ingrediënten, 100% biologisch afbreekbaar en 100% gerecycled plastic. Hebben ze hun doel al bereikt? Nee, maar we hebben al een lange weg afgelegd. En bij Planet Pure werken wij er elke dag aan om nog beter te worden!

Wat betekent "ECHT BIOLOGISCH"?
"Biologisch" is geen beschermde term in was- en reinigingsmiddelen en wordt heel verschillend gebruikt. Of het nu een meer of minder biologisch product, biologische afbreekbaarheid of een product met natuurlijke ingrediënten betekent, blijft onduidelijk. En "met" natuurlijke ingrediënten betekent niet "gemaakt van" biologische ingrediënten; meestal zit er maar een heel klein percentage van de ingrediënten in het product. Daarom wil Planet Pure "echt biologisch" zijn en is op weg naar 100% natuurlijke ingrediënten, 100% afbreekbaarheid en 100% gerecycled materiaal. En hoe ver we zijn met de Planet Pure producten staat precies op de producten, dus geen spelletjes met "met".

Onze ingrediënten zijn natuurlijk. Onze extractie is zacht voor mens, dier en natuur.
We zijn op weg om 100% van onze ingrediënten uit natuurlijke bronnen te halen. We zijn er trots op dat we geen chemicaliën uit aardolie gebruiken. We gebruiken zelfgemaakte zeepnootextracten in bijna al onze producten, die afkomstig zijn van gecontroleerde biologische teelt of wilde oogst.  De geuren van onze producten bestaan uit 100% natuurlijke oliën. We gebruiken alleen natuurlijk, chemisch onbehandeld water.

We hebben niets te verbergen en vinden dat we sommige dingen de rode kaart moeten tonen.

  • Alle ingrediënten worden volledig vermeld en hun natuurlijke oorsprong wordt beschreven.
  • Al onze producten zijn vrij van microplastics, genetische manipulatie en nanotechnologie.
  • Onze producten zijn veganistisch, d.w.z. zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong.
  • Met uitzondering van onze afwasmiddelen zijn al onze producten vrij van palm- en palmpitolie.
  • We proberen recepten te ontwikkelen met zo min mogelijk conserveringsmiddelen. Ons doel is om het gebruik van chemische conserveringsmiddelen verder te verminderen.
  • Alle ingrediënten zijn gemakkelijk en volledig biologisch afbreekbaar. 

We verpakken het in en verpakken het op, en recyclen!
We zijn op weg om ervoor te zorgen dat al onze plastic verpakkingen in het hele assortiment gemaakt zijn van >95% gerecycled materiaal uit huishoudelijke inzamelingen. Dit heeft niet alleen betrekking op het lichaam van de fles, maar op alle verpakkingselementen, zoals de dop en het etiket - met andere woorden, de verpakking als geheel die je oppakt.

In de mate van het mogelijke ontwikkelen we onze verpakkingen zo dat ze volledig en gemakkelijk recycleerbaar zijn. Zodat we weer nieuwe flessen van gerecycled materiaal kunnen krijgen.

Onze kartonnen transportverpakking is gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

We gebruiken hervulstations voor onze was- en vaatwasmiddelen in meer dan 140 winkels, waardoor we meer dan 80% plastic besparen. We breiden ons assortiment grootverpakkingen uit, waarmee we ook veel plastic besparen.

Onze producten zijn natuurlijk ook schoon.
We leven in een tijd waarin de hoeveelheid vuil en de hardnekkigheid ervan afneemt. En toch worden conventionele wasmiddelen bijvoorbeeld steeds meer "opgepompt" om een reden te hebben voor de volgende commercial. Wij ontwikkelen producten die "goed genoeg" zijn voor schone resultaten en rekening houden met het milieu, ook al zijn hun ingrediënten een stuk duurder.

We zorgen niet alleen voor het milieu!
Onze O%HNE producten zijn vrij van geurstoffen, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en enzymen, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor veel mensen met een allergie.

We produceren eerlijk, inclusief en divers aan het constance-meer in oostenrijk.
We betalen onze werknemers een eerlijk loon. Maar met ons werk steunen we ook de vele kleine boeren van wie we onze grondstoffen tegen eerlijke prijzen betrekken.

We zijn een inclusievriendelijk bedrijf en hebben ook mensen met een handicap in dienst en ondersteunen actief het initiatief van Lebenshilfe Vorarlberg "Mensen hebben mensen nodig" met onze banen.

Ons kleine team is divers wat betreft geslacht, etniciteit en leeftijd.

We produceren bijna al onze producten in Hörbranz in het drielandenpunt aan het prachtige Bodenmeer. En voor alles wat we niet zelf kunnen produceren, zoeken we leveranciers in de buurt. Dit bespaart veel transport en beschermt dus indirect ook ons milieu.

Planet Pure