Menu
Winkelwagen

Meditatiekussens Multicolor

Multicolor Meditatiekussens

Mooie handgemaakte meditatiekussens van o.a. katoen en gevuld met boekweitkaf. En veelal van biologische gecertificeerde grondstoffen gemaakt.
Meditatiekussen Creme-Oranje Patroon Multi.Meditatiekussen Creme-Oranje van katoen, gevuld met boekweit. ± 17cm hoog en ± 33cm doorsnede, gewicht 2-3KG. Lichte kleurafwijking t.o.v. de afbeelding is mogelijk. Daar het hier een met de hand gemaakt produkt betreft, is de afbeelding een indicatie van w..
€35,99
Excl. BTW:€29,74
Meditatiekussen Creme-Rood-Groen Patroon Multi.Meditatiekussen Creme-Rood-Groen van katoen, gevuld met boekweit. ± 17cm hoog en ± 33cm doorsnede, gewicht 2-3KG. Lichte kleurafwijking t.o.v. de afbeelding is mogelijk. Daar het hier een met de hand gemaakt produkt betreft, is de afbeelding een indicat..
€35,99
Excl. BTW:€29,74
Meditatiekussen Grijs-Geel-Rood Patroon Multi.Meditatiekussen Grijs-Geel-Rood van katoen, gevuld met boekweit. ± 17cm hoog en ± 33cm doorsnede, gewicht 2-3KG. Lichte kleurafwijking t.o.v. de afbeelding is mogelijk. Daar het hier een met de hand gemaakt produkt betreft, is de afbeelding een indicatie..
€38,99
Excl. BTW:€32,22
Meditatiekussen Rood-Oranje.Meditatiekussen Rood-Oranje van katoen, gevuld met boekweit. ± 17cm hoog en ± 33cm doorsnede, gewicht 2-3KG. Lichte kleurafwijking t.o.v. de afbeelding is mogelijk. Daar het hier een met de hand gemaakt produkt betreft, is de afbeelding een indicatie van wat u geleverd kr..
€38,99
Excl. BTW:€32,22
Meditatiekussen Roze - Rood Patroon Multi.Meditatiekussen Roze - Rood van katoen, gevuld met boekweit. ± 17cm hoog en ± 33cm doorsnede, gewicht 2-3KG. Lichte kleurafwijking t.o.v. de afbeelding is mogelijk. Daar het hier een met de hand gemaakt produkt betreft, is de afbeelding een indicatie van wat..
€38,99
Excl. BTW:€32,22
1 - 5 van 5 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie