Menu
Winkelwagen

Meditatiekussens Multicolor

Meditatiekussen Creme-Oranje Patroon Multi.Meditatiekussen Creme-Oranje van katoen, gevuld met boekweit. ± 17cm hoog en ± 33cm doorsnede, gewicht 2-3KG. Lichte kleurafwijking t.o.v. de afbeelding is mogelijk. Daar het hier een met de hand gemaakt produkt betreft, is de afbeelding een indicatie van w..
€35,99
Excl. BTW:€29,74
Meditatiekussen Creme-Rood-Groen Patroon Multi.Meditatiekussen Creme-Rood-Groen van katoen, gevuld met boekweit. ± 17cm hoog en ± 33cm doorsnede, gewicht 2-3KG. Lichte kleurafwijking t.o.v. de afbeelding is mogelijk. Daar het hier een met de hand gemaakt produkt betreft, is de afbeelding een indicat..
€35,99
Excl. BTW:€29,74
Meditatiekussen Grijs-Geel-Rood Patroon Multi.Meditatiekussen Grijs-Geel-Rood van katoen, gevuld met boekweit. ± 17cm hoog en ± 33cm doorsnede, gewicht 2-3KG. Lichte kleurafwijking t.o.v. de afbeelding is mogelijk. Daar het hier een met de hand gemaakt produkt betreft, is de afbeelding een indicatie..
€38,99
Excl. BTW:€32,22
Meditatiekussen Rood-Oranje.Meditatiekussen Rood-Oranje van katoen, gevuld met boekweit. ± 17cm hoog en ± 33cm doorsnede, gewicht 2-3KG. Lichte kleurafwijking t.o.v. de afbeelding is mogelijk. Daar het hier een met de hand gemaakt produkt betreft, is de afbeelding een indicatie van wat u geleverd kr..
€38,99
Excl. BTW:€32,22
Meditatiekussen Roze - Rood Patroon Multi.Meditatiekussen Roze - Rood van katoen, gevuld met boekweit. ± 17cm hoog en ± 33cm doorsnede, gewicht 2-3KG. Lichte kleurafwijking t.o.v. de afbeelding is mogelijk. Daar het hier een met de hand gemaakt produkt betreft, is de afbeelding een indicatie van wat..
€38,99
Excl. BTW:€32,22
1 - 5 van 5 (1 pagina's)

Multicolor Meditatiekussens

Mooie handgemaakte meditatiekussens van o.a. katoen en gevuld met boekweitkaf. En veelal van biologische gecertificeerde grondstoffen gemaakt.
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie