Menu
Winkelwagen

Meditatiekussens Multicolor

Multicolor Meditatiekussens

Mooie handgemaakte meditatiekussens van o.a. katoen en gevuld met boekweitkaf. En veelal van biologische gecertificeerde grondstoffen gemaakt.
Meditatiekussen Creme-Oranje Patroon Multi.Meditatiekussen Creme-Oranje van katoen, gevuld met boekweit. ± 17cm hoog en ± 33cm doorsnede, gewicht 2-3KG. Lichte kleurafwijking t.o.v. de afbeelding is mogelijk. Daar het hier een met de hand gemaakt produkt betreft, is de afbeelding een indicatie van w..
€39,99
Excl. BTW:€33,05
Meditatiekussen Creme-Rood-Groen Patroon Multi.Meditatiekussen Creme-Rood-Groen van katoen, gevuld met boekweit. ± 17cm hoog en ± 33cm doorsnede, gewicht 2-3KG. Lichte kleurafwijking t.o.v. de afbeelding is mogelijk. Daar het hier een met de hand gemaakt produkt betreft, is de afbeelding een indicat..
€39,99
Excl. BTW:€33,05
Meditatiekussen Grijs-Geel-Rood Patroon Multi.Meditatiekussen Grijs-Geel-Rood van katoen, gevuld met boekweit. ± 17cm hoog en ± 33cm doorsnede, gewicht 2-3KG. Lichte kleurafwijking t.o.v. de afbeelding is mogelijk. Daar het hier een met de hand gemaakt produkt betreft, is de afbeelding een indicatie..
€39,99
Excl. BTW:€33,05
Meditatiekussen Rood-Oranje.Meditatiekussen Rood-Oranje van katoen, gevuld met boekweit. ± 17cm hoog en ± 33cm doorsnede, gewicht 2-3KG. Lichte kleurafwijking t.o.v. de afbeelding is mogelijk. Daar het hier een met de hand gemaakt produkt betreft, is de afbeelding een indicatie van wat u geleverd kr..
€39,99
Excl. BTW:€33,05
Meditatiekussen Roze - Rood Patroon Multi.Meditatiekussen Roze - Rood van katoen, gevuld met boekweit. ± 17cm hoog en ± 33cm doorsnede, gewicht 2-3KG. Lichte kleurafwijking t.o.v. de afbeelding is mogelijk. Daar het hier een met de hand gemaakt produkt betreft, is de afbeelding een indicatie van wat..
€39,99
Excl. BTW:€33,05
1 - 5 van 5 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie