Menu
Winkelwagen

Or Tea?

Merk: Or Tea?
Or Tea? A Night At The Gentlemen's Club 2 doosjes 10 zakjes BIO 2 grDeze rokerige thee brengt een onuitgesproken kant van mij naar boven. Als een avond in een gentlemen's club, de sfeer is donker maar aantrekkelijk en eindeloos verleidelijk. Ik geniet van de gesprekken met vrienden bij kaarslicht te..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Or Tea? A Night At The Gentlemen's Club Navulpak Bio 75 gr.Deze rokerige thee brengt een onuitgesproken kant van mij naar boven. Als een avond in een gentlemen's club, de sfeer is donker maar aantrekkelijk en eindeloos verleidelijk. Ik geniet van de gesprekken met vrienden bij kaarslicht terwijl zij..
€10,99
Excl. BTW:€10,08
Merk: Or Tea?
Or Tea? A Night At The Gentlemen's Club Thee Los Bio 75 gr.Deze rokerige thee brengt een onuitgesproken kant van mij naar boven. Als een avond in een gentlemen's club, de sfeer is donker maar aantrekkelijk en eindeloos verleidelijk. Ik geniet van de gesprekken met vrienden bij kaarslicht terwijl zij..
€13,99
Excl. BTW:€12,84
Merk: Or Tea?
Or Tea? African Affairs Rooibos Thee 2 doosjes 10 zakjes 2 grIk ben verliefd!' riep het meisje. 'Op dit land met zijn betoverde inwoners.' En daar bleef ze - terwijl ze de dagen doorbracht met de majestueuze leeuw, de giraf die haar bloemen bracht en met de gorilla die voor haar breidde. De stokstaa..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Or Tea? African Affairs Rooibos Thee Los 80 gr. "Ik ben verliefd!" riep het meisje. "Op dit land met zijn betoverde inwoners." En daar bleef ze - terwijl ze de dagen met de majestueuze leeuw, de giraf die haar bloemen bracht en met de gorilla die voor haar breidde doorbracht. De stokstaartjes brouwd..
€13,99
Excl. BTW:€12,84
Merk: Or Tea?
Or Tea? African Affairs Rooibos Thee Navulpak 80 gr. "Ik ben verliefd!" riep het meisje. "Op dit land met zijn betoverde inwoners." En daar bleef ze - terwijl ze de dagen met de majestueuze leeuw, de giraf die haar bloemen bracht en met de gorilla die voor haar breidde doorbracht. De stokstaartjes b..
€10,99
Excl. BTW:€10,08
Merk: Or Tea?
Or Tea? Apfelstrudel Kruidenthee 10 zakjes BIO 3 grDe fee beloonde hun dapperheid met het Feest van de Dansen: de Dans van Chocolade, de Dans van Koffie en de Dans van Thee. Laat ons vandaag de magische theeën onthullen die ooit aan deze helden in het betoverde boswonderland werden geserveerd. Pr..
€6,99
Excl. BTW:€6,41
Merk: Or Tea?
Or Tea? Apfelstrudel Kruidenthee Los BIO Blik 100 grDe fee beloonde hun dapperheid met het Feest van de Dansen: de Dans van Chocolade, de Dans van Koffie en de Dans van Thee. Laat ons vandaag de magische theeën onthullen die ooit aan deze helden in het betoverde boswonderland werden geserveerd. P..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
Merk: Or Tea?
Geniet van Or Tea? Beeeee Calm Kamille Honing Vanille Thee.Or Tea? Beeeee Calm kamillethee met honing en vanille - biologische thee - losse blaadjes. De aantoonbaar meest beroemde kruidenthee vindt haar oorsprong in het oude Egypte. De eerste bewaarde tekst over gebruik van kamille stond in een doc..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Navulverpakking Or Tea? Beeeee Calm Kamille Honing Vanille Thee.Or Tea? Beeeee Calm kamillethee met honing en vanille - biologische thee - losse blaadjes. De aantoonbaar meest beroemde kruidenthee vindt haar oorsprong in het oude Egypte. De eerste bewaarde tekst over gebruik van kamille stond in ee..
€9,99
Excl. BTW:€9,17
Merk: Or Tea?
Or Tea? Chill Box 5 Soorten 11 gr. Doosje met vijf speciaal geselecteerde Or Tea? theesoorten die geschikt zijn voor zowel warme thee als ijsthee. Inclusief thee-recepten boekje. Bestel ook de Or Tea? Glassier™ en begin direct met het maken van je eigen ice tea! Dit doosje bevat: 1x Yin Yang (zwart..
€4,99
Excl. BTW:€4,58
Merk: Or Tea?
Or Tea? Cubamint Kruidenthee 2 doosjes 10 zakjes 2 grEr is een nieuwe onmisbare superfood op de markt. Het is geen komkommer, geen basilicum en zeker geen munt. Het is CuBaMint! Deze onbekende soort zit boordevol voedingsstoffen en houdt je de hele dag gehydrateerd. Een mix die zo gewenst is dat all..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Or Tea? CubaMint Kruidenthee Blik 65 gramEr is een nieuwe must-have superfood op de markt. Het is geen komkommer, geen basilicum en zeker geen munt. Het is CuBaMint! Deze blend zit boordevol voedingsstoffen en houdt je de hele dag gehydrateerd. Een mix die zo in trek is dat alleen Wilma in haar voet..
€13,99
Excl. BTW:€12,84
Merk: Or Tea?
Or Tea? Detoxania Groene Thee & Kruiden 2 doosjes 10 zakjes BIO 2 gr Ontdek een plek waar jij en de natuur in perfecte harmonie zijn. Net als een kameleon wordt jouw steeds veranderende, eeuwige schoonheid gevierd door de glans van je huid, die ’s avonds oplicht. Er is een geheim ver weg van w..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Or Tea? Detoxania Kruidenthee Blik 90 gramVind een plaats waar je in perfecte harmonie met de natuur bent. Je eeuwig veranderende schoonheid wordt gevierd door de gloed van je huid in het schijnsel van de nacht. Er is een ongekend geheim uit verre oorden, waar je hart naar verlangt. In plaats van je..
€10,99
Excl. BTW:€10,08
Merk: Or Tea?
Or Tea? Dragon Jasmine Green Thee 2 doosjes 10 zakjes BIO 3 grDe lekkerste blaadjes worden in het midden in de zomer geoogst en vervolgens worden er veel strikte stappen toegepast om ervoor te zorgen dat de verfrissende bloemengeur volledig in de thee doordringt. Dit is een thee, die zo kostbaar is,..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Or Tea? Dragon Jasmine Green Thee Los Bio 75 gr.De lekkerste blaadjes worden in het midden in de zomer geoogst en vervolgens worden er veel strikte stappen toegepast om ervoor te zorgen dat de verfrissende bloemengeur volledig in de thee doordringt. Dit is een thee, die zo kostbaar is, dat zelfs de ..
€13,99
Excl. BTW:€12,84
Merk: Or Tea?
Or Tea? Dragon Jasmine Green Thee Navulpak Bio 75 gr.De lekkerste blaadjes worden in het midden in de zomer geoogst en vervolgens worden er veel strikte stappen toegepast om ervoor te zorgen dat de verfrissende bloemengeur volledig in de thee doordringt. Dit is een thee, die zo kostbaar is, dat zelf..
€10,99
Excl. BTW:€10,08
Merk: Or Tea?
Or Tea? Dragon Well Groene Thee 2 doosjes 10 zakjes 2 grGeprezen als de nationale thee van China, staat dit legendarische drankje - ook wel Longjing genoemd - bekend om zijn hoge kwaliteit. De geschiedenis van de thee gaat helemaal terug tot de Qing-dynastie, waar het de status van keizerlijke thee ..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Geniet van Or Tea? Duke's Blues Zwarte Thee Earl Grey Thee.Or Tea? Dukes Blues zwarte thee Earl Grey - biologische thee - losse blaadjes. Traditionele Earl Grey thee is universeel. Maak je leven blijer door wat meer plezier in je dagelijkse dingen te stoppen. Bergamot-olie en blauwe korenbloemblaadj..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Navulverpakking Or Tea? Duke's Blues Zwarte Thee Earl Grey Thee.Or Tea? Dukes Blues zwarte thee Earl Grey - biologische thee - losse blaadjes. Traditionele Earl Grey thee is universeel. Maak je leven blijer door wat meer plezier in je dagelijkse dingen te stoppen. Bergamot-olie en blauwe korenbloemb..
€9,99
Excl. BTW:€9,17
Merk: Or Tea?
Or Tea? Duke’s Blues Zwarte Thee Earl Grey 2 doosjes 10 zakjes BIO 2 grDe traditionele earl grey thee is een beetje alledaags. Maak het leven wat spannender door een beetje plezier aan je dagelijkse bezigheden toe te voegen. De geur van bergamot en de exotische blauwe korenbloemblaadjes doen hier ec..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Or Tea? Energinger Kruidenthee 2 doosjes 10 zakjes BIO 2 grDeze gemberthee is als geen ander zeer gedurfd en verfrissend. Een dosis ervan is als het effect van spinazie op Popeye, waardoor jij die extra energieboost krijgt waardoor je de hele wereld weer aan kunt. Productspecificaties: Biologisch..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Geniet van Or Tea? Energinger Kruidenthee met Gember.Or Tea? EnerGinger eersteklas kruidenthee gember - biologische thee - losse blaadjes. Deze gemberthee is heel krachtig en uitzonderlijk verfrissend. Een kop ervan geeft je een soort van Popeye-effect: een extra dosis energie om de hele wereld weer..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Navulverpakking Or Tea? Energinger Kruidenthee met Gember.Or Tea? EnerGinger eersteklas kruidenthee gember - biologische thee - losse blaadjes. Deze gemberthee is heel krachtig en uitzonderlijk verfrissend. Een kop ervan geeft je een soort van Popeye-effect: een extra dosis energie om de hele wereld..
€9,99
Excl. BTW:€9,17
Merk: Or Tea?
Or Tea? Favor8 16gr.Een smaakvolle verpakking met de 8 meest populaire smaken, 1 zakje van elk van de volgende: Mount Feather (Groene thee)Lychee White Peony (Witte thee)EnerGinger (Kruidenthee)Tiffany's Breakfast (Zwarte ontbijtthee)Queen Berry (Vruchtenthee)Beeeee Calm (Kruidenthee) Duke's Blues (..
€6,99
Excl. BTW:€6,41
Merk: Or Tea?
Or Tea? Garden Tea Party Box 5 Soorten 11 gr.Doosje met vijf speciaal geselecteerde Or Tea? theesoorten. Inclusief een thee-recepten boekje zodat je direct kunt beginnen met je Garden Tea Party.1x Beeeee Calm (kamille thee) 1x Lychee White Peony (chinese witte thee met lychee aroma) 1x Queen Berry (..
€4,99
Excl. BTW:€4,58
Merk: Or Tea?
Or Tea? Gingerbread Orange kruidenthee 10 zakjes BIO 3gErgens in Duitsland, na hun triomfantelijke overwinning op het muizenleger, kwamen Clara en haar machtige Notenkraker Prins aan in het Koninkrijk der Zoeten, waar ze werden verwelkomd door magische, dansende sneeuwvlokken en de legendarische Sui..
€6,99
Excl. BTW:€6,41
Merk: Or Tea?
Or Tea? Gingerbread Orange Kruidenthee Los BIO Blik 100 grErgens in Duitsland, na hun triomfantelijke overwinning op het muizenleger, kwamen Clara en haar machtige Notenkraker Prins aan in het Koninkrijk der Zoeten, waar ze werden verwelkomd door magische, dansende sneeuwvlokken en de legendarische ..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
Merk: Or Tea?
Or Tea? Ginseng Beauty Groene Thee & Kruiden 2 doosjes 10 zakjes BIO 2 grIn de Ming-dynastie was ginseng groene thee de thee die aan de keizerlijke familie werd geserveerd. Premium groene thee, doordrenkt met ginsengwortel, brengt het beste van twee werelden in een kopje thee samen. Ginseng Beauty m..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Geniet van Or Tea? Ginseng Beauty Groene Thee met Kruiden.Or Tea? Ginseng Beauty groene thee met kruiden - biologische thee - losse blaadjes. Vroeger, tijdens de Ming-dynastie, werd deze thee geserveerd aan het hof van de keizerlijke familie. Eersteklas groene thee, gemengd met ginsengwortel, bevat ..
€15,53
Excl. BTW:€12,84
Merk: Or Tea?
Navulverpakking Or Tea? Ginseng Beauty Groene Thee met Kruiden.Or Tea? Ginseng Beauty groene thee met kruiden - biologische thee - losse blaadjes. Vroeger, tijdens de Ming-dynastie, werd deze thee geserveerd aan het hof van de keizerlijke familie. Eersteklas groene thee, gemengd met ginsengwortel, b..
€10,99
Excl. BTW:€10,08
Merk: Or Tea?
Or Tea? Glassier™ Dubbelwandig Ijsthee Glas met Ijszeef. Een innovatief product van Or Tea?™. Je kunt nu in een handomdraai ijsthee zetten. Gewoon wat ijs in de Glassier™ doen, (warme) thee door de ijszeef schenken en je drankje is klaar om te serveren. Garneer naar wens met verse muntblaadjes of ee..
€22,51
Excl. BTW:€20,65
Merk: Or Tea?
Or Tea? Kung Flu Fighter Kruidenthee 2 doosjes 10 zakjes BIO 2 grEr is een gezegde in het Chinees: Voorkomen is beter dan genezen. Laat Moeder Natuur jouw vitaliteit een boost geven, de beste manier om vervelende virussen te weren. Wees een vechter en kus verkoudheden vaarwel. Productspecificatie..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Or Tea? Kung Flu Fighter Kruidenthee Los Bio 100 gr. Er is een gezegde in het Chinees: "Voorkomen is beter dan genezen". Moeder Natuur jouw vitaliteit een boost laten geven, is de beste manier om te voorkomen dat vervelende virussen je infecteren. Wees een vechter en zeg verkoudheid vaarwel. Biolog..
€14,99
Excl. BTW:€13,75
Merk: Or Tea?
Or Tea? Kung Flu Fighter Thee Navulpak Bio 100 gr.We hebben een gezegde in het Chinees: "Voorkomen is beter dan genezen". Eén van de redenen waarom we tegenwoordig zo gemakkelijk ziek worden, is omdat we te veel medicijnen in veel verschillende vormen innemen. Breng daar verandering in en Moeder Nat..
€11,99
Excl. BTW:€11,00
Merk: Or Tea?
Or Tea? La Vie en Rose Zwarte Thee 2 doosjes 10 zakjes 3 grLa Vie en Rose' is Frans voor het rooskleurige leven. Elke verfrissend, verkwikkend kopje thee zal je ogen openen en je in staat stellen om de liefde - en het leven - met al zijn vele prachtige dingen te kunnen waarderen. Productspecificat..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Or Tea? La Vie Rose Zwarte Thee Roos Blik 75 gram.La Vie en Rose is Frans voor het leven door een roze bril zien. Deze thee stroomt over van buitengewone werkzaamheid. Elke verkwikkende, opwekkende kop zal je ogen weer openen en je het leven - en de liefde - weer laten waarderen als bijzondere zaken..
€13,99
Excl. BTW:€12,84
Merk: Or Tea?
Navulling r Tea? La Vie Rose Zwarte Thee Roos Doosje 75 gram.La Vie en Rose is Frans voor het leven door een roze bril zien. Deze thee stroomt over van buitengewone werkzaamheid. Elke verkwikkende, opwekkende kop zal je ogen weer openen en je het leven - en de liefde - weer laten waarderen als bijzo..
€11,99
Excl. BTW:€11,00
Merk: Or Tea?
Or Tea? Long Life Brows Witte Thee 2 doosjes 10 zakjes 3 grDe veelbelovende naam van deze thee komt van de elegante vorm van het blad, dat erg lijkt op de wenkbrauw van de taoïstische godheid van lang leven. Deze witte thee, ook wel bekend als White Silver Needles, is vanwege de zeldzame oogst ..
€17,99
Excl. BTW:€16,51
Merk: Or Tea?
Or Tea? Long Life Brows Witte Thee Los Blik 50 grDe veelbelovende naam van deze thee komt van de elegante vorm van het blad, dat erg lijkt op de wenkbrauw van de taoïstische godheid van lang leven. Deze witte thee, ook wel bekend als White Silver Needles, is vanwege de zeldzame oogst een juweel..
€18,99
Excl. BTW:€17,42
Merk: Or Tea?
Or Tea? Lychee White Peony 2 doosjes 10 zakjes BIO 2 grIn de Chinese mythologie is White Peony de mooiste courtisane, die haar klanten graag plaagt met haar oogverblindende schoonheid. Dat is de reden waarom wij één van de meest populaire theesoorten van China aanbieden, geparfumeerd met een verleid..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Geniet van Or Tea? Lychee White Peony Witte Thee Lychee.Or Tea? Lychee White Peony witte thee lychee - biologische thee - losse blaadjes. In de Chinese mythologie is White Peony (Witte Pioen) de mooiste courtisane, die haar cliënten graag verleidt met haar overweldigende schoonheid. Dat is de reden ..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Navulverpakking Or Tea? Lychee White Peony Witte Thee Lychee.Or Tea? Lychee White Peony witte thee lychee - biologische thee - losse blaadjes. In de Chinese mythologie is White Peony (Witte Pioen) de mooiste courtisane, die haar cliënten graag verleidt met haar overweldigende schoonheid. Dat is de r..
€9,99
Excl. BTW:€9,17
Merk: Or Tea?
Or Tea? Merry Peppermint Kruidenthee 2 doosjes 10 zakjes BIO 2 grEen lepel met suiker het medicijn helpt naar binnen te gaan, het medicijn naar binnen te gaan, het medicijn naar binnen te gaan.' Laat me je wat vertellen, deze pepermuntthee is echt Superformiweldigeindefantakolosachtig! Productspeci..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Geniet van Or Tea? Merry Peppermint Kruidenthee met Pepermunt.Or Tea? Merry Peppermint kruidenthee pepermunt - biologische thee - losse blaadjes. Pepermunt kruidenthee wordt al duizenden jaren - al door de oude Grieken - gebruikt als cafeïnevrij huismiddeltje dat de spijsvertering aanzet en verzacht..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Navulverpakking Or Tea? Merry Peppermint Kruidenthee met Pepermunt.Or Tea? Merry Peppermint kruidenthee pepermunt - biologische thee - losse blaadjes. Pepermunt kruidenthee wordt al duizenden jaren - al door de oude Grieken - gebruikt als cafeïnevrij huismiddeltje dat de spijsvertering aanzet en ver..
€11,09
Excl. BTW:€9,17
Merk: Or Tea?
Or Tea? Monkey Pinch Peach Oolong Thee 2 doosjes 10 zakjes 2 grVolgens de legende is Monkey Pinch (ook wel bekend als Tie Guan Yin) een zeldzame soort Oolong thee die alleen op afgelegen kliffen wordt verbouwd. Het verhaal gaat dat apen werden getraind om ze blaadje voor blaadje te plukken. Het is n..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Or Tea? Monkey Pinch Peach Oolong Thee Blik 100 gram.Volgens de legende is Monkey Pinch (ook bekend als Tie Guan Yin) een zeldzame soort van Oolong thee, die alleen op moeilijk bereikbare rotsen groeit. Het verhaal gaat dat apen getraind werden om de thee te plukken, stukje bij beetje. Dat is natuur..
€13,99
Excl. BTW:€12,84
Merk: Or Tea?
Or Tea? Mount Feather Groene Thee 2 doosjes 10 zakjes BIO 2 grMet een uiterlijk dat wordt gekenmerkt door rechte en strak opgerolde theeblaadjes, wordt Mount Feather alleen in het voorjaar geoogst. 'Mount' komt van de bewerkte theeblaadjes, die lijken op de bergtoppen van een schilderij met Chinese ..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Geniet van Or Tea? Mount Feather Groene Thee.Or Tea? Mount Feather Premium Chinese groene thee -biologische thee - losse blaadjes. Mount Feather thee, met typische rechte en vast gerolde blaadjes, wordt uitsluitend in het voorjaar geoogst. Het woord Mount komt van de verwerkte blaadjes die wat gelij..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Or Tea? Peach Monkey Pinch Thee Navulpak 80 gr.Volgens de legende is Monkey Pinch (ook bekend als Tie Guan Yin) een zeldzame soort van Oolong thee, die alleen op moeilijk bereikbare rotsen groeit. Het verhaal gaat dat apen getraind werden om de thee te plukken, stukje bij beetje. Dat is natuurlijk a..
€11,99
Excl. BTW:€11,00
Merk: Or Tea?
Or Tea? Pompomelo Zwarte Thee 2 doosjes 10 zakjes BIO 2 grWonder Woman is geen partij voor mij. Noch Cupido. Ik ben de burgerwacht van liefde op een missie om gebroken harten te helen. Eén slok van dit citrusachtige elixer brengt me in de stratosfeer waar ik zwaai met mijn kostbare PomPomelo, en ied..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Or Tea? Pompomelo Zwarte Thee Los BIO Blik 75 grWonder Woman is geen partij voor mij. Noch Cupido. Ik ben de burgerwacht van liefde op een missie om gebroken harten te helen. Eén slok van dit citrusachtige elixer brengt me in de stratosfeer waar ik zwaai met mijn kostbare PomPomelo, en iedere..
€13,99
Excl. BTW:€12,84
Merk: Or Tea?
Geniet van Or Tea? Queen Berry Vruchtenthee - Hibiscus Thee.Or Tea? Queen Berry vruchtenthee met hibiscus - biologische thee - losse blaadjes. Toen Xiaojing, de moeder van de keizer, eenmaal de heerlijke smaak van gedroogd fruit had ontdekt ruilde ze zelfs haar waardevolle juwelen, waaronder de lege..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Navulverpakking Or Tea? Queen Berry Vruchtenthee - Hibiscus Thee.Or Tea? Queen Berry vruchtenthee met hibiscus - biologische thee - losse blaadjes. Toen Xiaojing, de moeder van de keizer, eenmaal de heerlijke smaak van gedroogd fruit had ontdekt ruilde ze zelfs haar waardevolle juwelen, waaronder de..
€9,99
Excl. BTW:€9,17
Merk: Or Tea?
Or Tea? Queen Berry Vruchtenthee 2 doosjes 10 zakjes BIO 2 grNadat ze de geweldige smaak van gedroogd fruit had ontdekt, ruilde de keizerin-weduwe zelfs haar kostbare sieraden van haar phoenix kroon, inclusief de legendarische gloeiende parel, in voor enkele van haar persoonlijk geselecteerde bessen..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Or Tea? Regenboog Geschenkdoos met 20 TheeënEen smaakvolle verpakking met 20 verschillende Or Tea? theezakjes. Ideaal om een breed assortiment aan Or Tea? smaken uit te proberen of om cadeau te doen. Smaken: Detoxania, Queen Berry, The Secret Life of Chai, Lychee White Peony, Dragon Well with Osmant..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Merk: Or Tea?
Or Tea? Specialty Tea Geschenkdoos 3x9 SoortenIn de Or Tea? Specialty Tea geschenkdoos zitten deze smaken, 3 zakjes van elk: Mount Feather, Energinger, Ginseng Beauty, Kung Flu Fighter, Detoxania, Queen Berry, Yin Yang, Playful Pear en CuBamint. BEPERKT LEVERBAAR Informatie op verpakking: Engels, Fr..
€33,99
Excl. BTW:€31,18
Merk: Or Tea?
Or Tea? The Playful Pear Groene Thee 2 doosjes 10 zakjes BIO 2 grZe zeggen dat geluk alleen bestaat als je samen met een partner kunt spelen. Or Tea? heeft deze filosofie toegepast bij het maken van deze speciale melange door een vrolijk paar te combineren - Himalaya groene thee en Sencha. Om ervoor..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Or Tea? The Playful Pear Groene Thee Blik 85 gramZe zeggen dat werkelijk geluk alleen bestaat wanneer je het met een ander kunt delen. We hebben deze filosofie toegepast bij het maken van deze speciale mix, door een vrolijk paar te combineren - groene thee uit de Himalaya en Sencha. Om zijn uniekhei..
€13,99
Excl. BTW:€12,84
Merk: Or Tea?
Or Tea? The Secret Life Of Chai 2 doosjes 10 zakjes BIO 2 grMet een exotisch, sterk en toch lief karakter is The Secret Life of Chai een eerbetoon aan de onafhankelijke vrouwen van India, die hun stempel op alle niveaus van de samenleving drukken. Deze Chai wordt al eeuwenlang gekoesterd en is een u..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Geniet van Or Tea The Secret Life Of Chai Thee.Or Tea? The Secret Life of Chai Premium biologische thee - losse blaadjes. Met een exotisch karakter, sterk en toch zoet, is The Secret Life of Chai een eerbetoon aan Indias onafhankelijke vrouwen die hun stempel drukken op alle lagen van de maatschappi..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Geniet van Or Tea? Tiffany's Breakfast Zwarte Thee.Or Tea? Tiffanys Breakfast zwarte thee - biologische thee - losse blaadjes. Een geliefd ochtendritueel voor theedrinkers over de hele wereld: Engelse ontbijtthee betekent een oppepper in een kop! Zelfs de legendarische Amerikaanse zangeres Holle Gol..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Navulverpakking Or Tea? Tiffany's Breakfast Zwarte Thee.Or Tea? Tiffanys Breakfast zwarte thee - biologische thee - losse blaadjes. Een geliefd ochtendritueel voor theedrinkers over de hele wereld: Engelse ontbijtthee betekent een oppepper in een kop! Zelfs de legendarische Amerikaanse zangeres Holl..
€9,99
Excl. BTW:€9,17
Merk: Or Tea?
Or Tea? Tiffany’S Breakfast Zwarte Thee 2 doosjes 10 zakjes BIO 2 grEen geliefd ritueel in de vroege ochtend voor theedrinkers over de hele wereld. English Breakfast Tea is echt een revitaliserend kopje thee. Inmiddels verkiest zelfs de legendarische Holly Golightly een kopje English Breakfast Tea m..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Or Tea? Towering Kung Fu Zwarte Thee 2 doosjes 10 zakjes 2 gr De Kung Fu hier gaat niet over vechten, maar over het uitzonderlijke vakmanschap, de vaardigheid en inspanning die nodig is om zwarte thee te planten, plukken en bewerken. Terwijl hij splits uitvoert op de top van de tweelingtorens van ..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Or Tea? Towering Kung Fu Zwarte Thee Los Blik 65 grDe Kung Fu hier gaat niet over vechten, maar over het uitzonderlijke vakmanschap, de vaardigheid en inspanning die nodig is om zwarte thee te planten, plukken en bewerken. Terwijl hij splits uitvoert op de top van de tweelingtorens van Bai Lin Town,..
€13,99
Excl. BTW:€12,84
Merk: Or Tea?
Or Tea? Tropicoco Fruitige Groene Maté Thee 2 doosjes 10 zakjes 4 grTropisch fruit is heerlijk en eigenlijk te lekker om er alleen maar een Pina Colada van te maken. Laten we deze vruchten omtoveren tot een sappig citrusachtig kopje thee! Geniet van TropiCoco warm of ijskoud en voel je zo vrij als e..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Or Tea? Tropicoco Fruitige Groene Maté Thee Los Blik 100 grTropisch fruit is heerlijk en eigenlijk te lekker om er alleen maar een Pina Colada van te maken. Laten we deze vruchten omtoveren tot een sappig citrusachtig kopje thee! Geniet van TropiCoco warm of ijskoud en voel je zo vrij als een vogelt..
€13,99
Excl. BTW:€12,84
Merk: Or Tea?
Or Tea? Tropicoco Fruitige Maté Kokos Navulpak Bio 100 gr.Tropisch fruit is heerlijk en eigenlijk te lekker om er alleen maar een Pina Colada van te maken. Laten we deze vruchten omtoveren tot een sappig citrusachtig kopje thee! Geniet van TropiCoco warm of ijskoud en voel je zo vrij als een vogeltj..
€65,99
Excl. BTW:€60,54
Merk: Or Tea?
Or Tea? Twisted Pu’er Thee 2 doosjes 10 zakjes 2 grDraaien tot je erbij neervalt? Niet nodig als je genoeg Pu Erh thee drinkt. Velen geloven dat deze unieke gefermenteerde donkere thee de spijsvertering bevordert en gewichtsverlies stimuleert. Twisted Pu'er is echter slechts een naam, die een gemoed..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Or Tea? Twisted Pu’er Thee Los Blik 90 grDraaien tot je erbij neervalt? Niet nodig als je genoeg Pu Erh thee drinkt. Velen geloven dat deze unieke gefermenteerde donkere thee de spijsvertering bevordert en gewichtsverlies stimuleert. Twisted Pu'er is echter slechts een naam, die een gemoedstoestand ..
€13,99
Excl. BTW:€12,84
Merk: Or Tea?
Or Tea? Winter Wonder Tea 2 doosjes 5 zakjes BIO 2 grVijf speciaal geselecteerde gecertificeerd biologische theëen om u warm te houden tijdens de wintermaanden: 1x Gingerbread Orange 1x Apfelstrudel 1x The Secret Life of Chai 1x EnerGinger 1x a Night at the Gentlemen's club..
€10,99
Excl. BTW:€10,08
Merk: Or Tea?
Or Tea? Yin Yang Koffiesmaak Losse Zwarte Thee.In de Chinese filosofie representeren yin & yang perfecte balans of harmonie. Vanuit Hong Kong's Oost ontmoet West cultuur hebben we onze eigen unieke interpretatie van deze Koffie thee gecreëerd. Een drankje dat in elk plaatselijk café van deze bru..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Or Tea?
Or Tea? Yin Yang Zwarte Thee Koffiesmaak 2 doosjes 10 zakjes 2 grIn de Chinese filosofie staan Yin en Yang voor perfecte balans of harmonie. Met de Oost ontmoet West-cultuur van Hongkong heeft Or Tea? zijn eigen unieke interpretatie met deze koffiethee. Dit is een drankje dat te vinden is in elk pla..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
1 - 76 van 76 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie