Menu
Winkelwagen

Pendels Edelsteen

Ruim assortiment pendels van edelsteen (online) te koop: ma-za voor 17.00 uur, dezelfde dag verstuurd.

Je wilt een mooie edelsteen pendel kopen? Bij ons kun je terecht voor een ruim assortiment edelsteen pendels gemaakt van verschillende steensoorten en in diverse uitvoeringen. Geschikt voor beginners en professionele pendelaars. Al sinds 2002 hebben wij ruime ervaring met de verkoop en advisering van edelsteen pendels in onze winkel. Je kunt dus ook langskomen om jouw edelsteen pendel uit te zoeken en proberen. Je bent van harte welkom.

Alle edelsteen pendels zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en worden geleverd met een zwart pendeltasje om je pendel in op te bergen.

Pendels van edelsteen

Pendels van edelsteen zijn zeer geschikt voor het uit-pendelen van diverse zaken/vragen. Denk er wel om dat iedere Edelsteensoort zijn eigen energie heeft en daarmee een extra werking voor de Pendelaar kan hebben. Wij adviseren meestal geen edelsteen pendel te gebruiken bij het uitzoeken van edelstenen in een bijvoorbeeld een winkel, zeker wanneer je een beginnende pendelaar bent. (De pendel bij de edelsteen houden en vragen of deze bijv. geschikt is. Niet alle edelstenen reageren "goed" op elkaar en dus kan de uitslag onjuist zijn.) Reinig de Edelsteen Pendel regelmatig door deze bijvoorbeeld door de reinigende rook van Witte Salie te halen of gebruik een andere reinigingstechniek die jij geschikt acht.

Merk: Pendel
Pendel 1e Chakra.Pendel van rode jaspis met symbool van het 1e chakra - Muladhara. Daar het hier een natuurproduct betreft kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Wordt geleverd met pend..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel 2e Chakra.Pendel van perzik aventurijn met 2e chakra symbool - Swadhishtana. Daar het hier een natuurproduct betreft kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Wordt geleverd met pen..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel 4e Chakra.Pendel van groene aventurijn met symbool van het 4e chakra - Anahata. Daar het hier een natuurproduct betreft kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Wordt geleverd met ..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel 5e Chakra.Pendel van angeliet met symbool van het 5e chakra - Vishudda. Daar het hier een natuurproduct betreft kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Wordt geleverd met pendelta..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel 6e Chakra.Pendel van sodaliet met symbool van het 6e chakra - Ajna. Daar het hier een natuurproduct betreft kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Wordt geleverd met pendeltasje ..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Pendel Amethist 10 gr.Pendel Amethist in metaal gezet. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3.5 cm, gewicht 10 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, ..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Pendel Amethist 19 gr.Pendel Amethist in metaal gezet. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 4.5 cm, gewicht ± 24 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kle..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Merk: Pendel
Pendel Amethist Bolvorm Flower of Life.Bolvormige pendel van amethist, met flower of life symbool ketting. Daar het hier een natuurproduct betreft kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief...
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel Amethist Chakraketting.Pendel Amethist in facet geslepen voorzien van 7 "chakra" edelsteentjes. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 4.5 cm, gewicht ± 24 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u gelever..
€7,99
Excl. BTW:€6,60
Pendel Amethist Facet.Pendel Amethist in Facet geslepen. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 5 cm. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of ..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Merk: Pendel
Pendel Amethist Facet Chakraketting.Pendel Amethist in facet geslepen voorzien van 7 "chakra" edelsteentjes. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3-4 cm, gewicht 16 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u gelev..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Pendel Amethist Facet Spits.Pendel Amethist in Facet geslepen. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ±3,5 cm. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Pendel Amethist Flower of Life.Pendel Amethist druppelvormig met daarop aangebracht Flower of Life symbool. Afmeting pendel 3.5cm, gewicht 13 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, teken..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Pendel Amethist Kamer.Pendel Amethist met messing vergulde top en kamer. De pendel kan worden opengeschroefd, zodat je er iets in kunt doen. Afmeting pendel 5.3cm, gewicht 20 gram.Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen ..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Pendel Amethist Lotus.Pendel Amethist in druppelvorm geslepen. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 2.5-3 cm. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekenin..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Pendel Bergkistal Facet Spits.Pendel Bergkristal in facet geslepen met een spitse punt. Afmeting pendel 3.5cm, gewicht 13 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur ..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Pendel Bergkistal Lotus.Pendel Bergkistal in druppelvorm geslepen. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 2.5-3 cm. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tek..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Pendel Bergkristal 10 gr.Pendel Bergristal in metaal gezet. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3.5 cm, gewicht 10 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kl..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Pendel Bergkristal 12-19 gr.Pendel Bergkristal in metaal gezet. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 4.5 cm, gewicht ± 12-19 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Merk: Pendel
Pendel Bergkristal Bol Chakraketting.Pendel Bergkristal Bol in metaal gezet en voorzien van chakraketting.Afmeting Pendel 4,5cm, gewicht 24 gram.Wordt geleverd met pendeltasje...
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Pendel Bergkristal en Maansteen.Pendel Bergkristal in facet geslepen met een ingezet maansteentje. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 3.2 cm. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunne..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Merk: Pendel
Pendel Bergkristal Facet Chakraketting.Pendel Bergkristal in facet geslepen voorzien van 7 "chakra" edelsteentjes. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3-4 cm, gewicht 16 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Pendel Bergkristal Flower of Life.Pendel Bergkristal druppelvormig met daarop aangebracht Flower of Life symbool. Afmeting pendel 3.5cm, gewicht 13 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur,..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Pendel Bergkristal Godin.Pendel Bergkristal in Facet geslepen en ingezet Bergkristal steentje. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 5 cm. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen versch..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Pendel Bergkristal Kamer.Pendel Bergkristal met messing vergulde top en kamer. De pendel kan worden opengeschroefd, zodat je er iets in kunt doen. Afmeting pendel 5.3cm, gewicht 20 gram.Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er k..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Pendel Lapis Lazuli 10 gr.Pendel Lapis Lazuli in metaal gezet. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3.5 cm, gewicht 10 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Pendel Maansteen Bol.Pendel maansteen - bolvorm - gevat in metaal Deze pendels worden gebruikt bij aromatherapie, kruidenremedies, radionica, homeopathie, essentiële olie therapie, kaart-pendelen en bij de healing praktijk. Maat en kleur kunnen van nature variëren. Voor een zo helder mogelijke readi..
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Pendel Ohm Zwarte Agaat.Pendel Zwarte Agaat met het Ohm symbool erin gegraveerd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 4 cm, gewicht 16 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen ver..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Pendel Rozekwarts 10 gr.Pendel Rozekwarts in metaal gezet. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3.5 cm, gewicht 10 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kle..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Pendel Rozekwarts Facet.Pendel Rozekwarts in Facet geslepen. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 5 cm. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Pendel Rozekwarts Lotus.Pendel Rozekwarts in druppelvorm geslepen. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 2.5-3 cm. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tek..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel Rozenkwarts Chakraketting.Pendel Rozekwarts in facet geslepen voorzien van 7 "chakra" edelsteentjes. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 4.5 cm, gewicht ± 24 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u ge..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Merk: Pendel
Pendel Rozenkwarts Facet Chakraketting.Pendel Rozekwarts in facet geslepen voorzien van 7 "chakra" edelsteentjes. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3-4 cm, gewicht 16 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u ..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Pendel Rozenkwarts Facet Spits.Pendel Rozenkwarts in facet geslepen met een spitse punt. Afmeting pendel 3.5cm, gewicht 13 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur..
€7,99
Excl. BTW:€6,60
Pendel Rozenkwarts Flower of Life.Pendel Rozenkwarts druppelvormig met daarop aangebracht Flower of Life symbool. Afmeting pendel 3.5cm, gewicht 13 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur,..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Pendel Rozenkwarts Kamer.Pendel Rozenkwarts met messing vergulde top en kamer. De pendel kan worden opengeschroefd, zodat je er iets in kunt doen. Afmeting pendel 5.3cm, gewicht 20 gram.Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er k..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Pendel
Pendel Seleniet Druppel Chakraketting.Pendel Seleniet druppelvormig met chakra-ketting. Afmeting pendel 4cm, gewicht 22 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur va..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Pendel Witte Agaat.Pendel Witte Agaat Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3.5 cm, gewicht 10 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of st..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Merk: Pendel
Pendelbord astrologie gegraveerd 20cm Set 2 stuksPendelmat met Keltisch triquetra knoop en antwoord opties in het Engels. Set van 2 stuks.Triquetra knoop Voor de Kelten staan de drie punten van de koop voor de elementen aarde, lucht en water. En ze symboliseren ook leven, dood en wedergeboorte. C..
€7,99
Excl. BTW:€6,60
Merk: Pendel
Pendelmat keltische knoop 20.5x30cm Set 2 StuksPendelmat met symbool van de levensbloem in het midden, en antwoord opties rondom in het Engels. Set van 2 StuksBloem des Levens De Flower of Life symboliseert de eenheid van alles binnen de schepping van het leven. Het laat zien dat we allemaal gemod..
€4,99
Excl. BTW:€4,12
1 - 40 van 40 (1 pagina's)