Menu
Winkelwagen

Biotensors

Biotensor Kopen?

Ökotensor Biotensors, uniek in zijn soort en topkwaliteit.

Welkom bij hetspirituelewarenhuis.nl, jouw one-stop-shop voor de beste biotensors op de markt. Wij zijn trots om de Ökotensor biotensors aan te bieden, die speciaal zijn ontworpen voor zowel beginners als professionals.

Onze Ökotensor biotensors hebben een kurken handvat dat zorgt voor een comfortabele grip en gemakkelijke hantering. Daarnaast zijn de meeste uitvoerd met vergulde metalen onderdelen! De biotensor is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen met precisie en vakmanschap. Het kurken handvat maakt de biotensor ook duurzaam en milieuvriendelijk.

De Ökotensor biotensors zijn perfect voor beginners die nieuw zijn in de wereld van het testen van bijvoorbeeld edelstenen, supplementen en veel meer. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en te hanteren, en helpen jou om jouw vaardigheden in het testen te verbeteren. De biotensors zijn ook geschikt voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbaar en nauwkeurig instrument om zichzelf en/op clienten te kunnen testen.

De Ökotensor biotensors zijn ontworpen om subtiele trillingen en energieën te detecteren en te meten. Ze worden gebruikt om de kwaliteit van edelstenen te beoordelen en om te bepalen of een steen authentiek is. Met de Ökotensor biotensors kun je de trillingen en energieën van de steen meten en beoordelen, en jouw keuze baseren op nauwkeurige metingen en beoordelingen.

Als je op zoek bent naar de beste biotensors op de markt, dan ben je bij hetspirituelewarenhuis.nl aan het juiste adres. Onze Ökotensor biotensors zijn van de hoogste kwaliteit en zijn geschikt voor zowel beginners als professionals. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de precisie van de Ökotensor biotensors.

Wil je de Ökotensor biotensors eens proberen? Of geen idee of het werken met een biotesor iets voor jouw is? Regelmatig organiseren wij in onze winkel de Workshop Werken met de Biotensor. Meer weten kijk dan even op onze Workshop Werken Met de Biotensor. Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen in onze winkel en een biotensor uitproberen.

Veelgestelde Vragen over de Biotensor

Wat doet een biotensor?

Een biotensor is een instrument dat wordt gebruikt om subtiele energieën en trillingen te detecteren en te meten, die niet direct waarneembaar zijn met onze zintuigen of traditionele meetapparatuur. Het bestaat uit een handvat, een flexibele antenne, en soms een klein gewicht aan het einde, en reageert op de aanwezigheid van energetische velden en frequenties. Dit maakt het mogelijk om energetische balans of disbalans in personen, objecten, of ruimtes te identificeren, vaak met het doel om deze te harmoniseren of te optimaliseren voor welzijn en gezondheid.

Kan iedereen met een biotensor werken?

In principe kan iedereen leren werken met een biotensor, maar het vereist oefening, geduld, en een zekere mate van gevoeligheid of afstemming op subtiele energieën. Het is belangrijk om te beginnen met een open houding en bereidheid om te leren hoe de biotensor reageert. Training of begeleiding van een ervaren gebruiker kan bijdragen aan het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om effectief met de biotensor om te gaan. We verzorgen daarom ook regelmatig de workshop Werken met de Biotensor in onze winkel. We kiezen er bewust voor om geen online workshop te geven, het komt nl ook voor dat men geen reactie van de biotensor krijgt. Vaak wordt dan gezegd dat dit aan de biotensor ligt, maar meestal zijn er dan andere factoren die er spelen en tijdens de workshop worden deze dan bekeken en vaak gelijk opgelost. Een mooi leermoment voor alle deelnemers en niet alleen voor de betrokkene.

Hoe kies je een biotensor?

Bij het kiezen van een biotensor is het belangrijk om een instrument te selecteren dat goed aanvoelt voor jou. Dit kan afhangen van de lengte en flexibiliteit van de antenne, het gewicht, en het materiaal van het handvat. Op basis van onze eigen ervaringen en die van onze klanten hebben wij voor de Ökotensoren met kurken handvat gekozen. Keer op keer blijkt dat deze biotensors geweldig zijn voor zowel beginners als de “professionele” gebruikers. Dus is wellicht een antwoord op de vraag; Hoe kies je een biotensor? Kies voor één van de door ons aangeboden biotensors. Beginner? Neem dat de Standaard Biotensor. Ook tijdens onze workshop “Werken met de Biotensor” zien we dat de Standaard of de Classic de meeste beginners bevalt.

Is een biotensor betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een biotensor hangt af van verschillende factoren, waaronder de vaardigheid en ervaring van de gebruiker, alsmede de specifieke context waarin het instrument wordt gebruikt. Met andere woorden, alles is afhankelijk van de capabele gebruiker zoals het zo mooi gezegd wordt. O.a. van invloed zijn, de test omgeving, vraagstelling, kwaliteit biotensor etc. Hoewel veel gebruikers waardevolle inzichten en resultaten krijgen, wordt de biotensor beschouwd als een aanvullend hulpmiddel en niet als een vervanging voor medisch advies of diagnose.

Ökotensor Biotensor Kurk Topdisk 43,5cm Standaard
Bestseller
Biotensor Kurk Topdisk 43,5cm Erg fijne eenvoudige biotensor met kurkenhandvat. Lengte van deze biotensor is ± 43cm aan het einde verendraadstalen-antenne zit een topdisk/ring van hout. Deze Biotensor wordt geleverd in een eenvoudige kartonnen koker. Geschikt voor beginners en gevorderden...
€28,99
Excl. BTW:€23,96
Ökotensor Biotensor Classic 46cm VerguldDoor zijn harmonieuze constructie is de Ökotensor Biotensor Classic niet alleen ideaal voor beginners maar ook voor professionals. De Ökotensor Biotensor Classic ligt licht en zacht in de hand en is daardoor geschikt voor langdurig werk. De Ökot..
€59,99
Excl. BTW:€49,58
Merk: Biotensor
Biotensor Spiraal Met Kurken Handvat 28-35 cm Praktische biotensor met spiraalvormige stalen staaf voor versteviging en een kurken handvat. Met een bevestigde messing punt en messing schroef voor het aanpassen van de staaflengte. Uitschuifbaar 28 - 35 cmWordt geleverd in een doos ter bescherming tij..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Ökotensor Biotensor Vario 43-56cm Professional VerguldDeze Ökotensor Biotensor Vario is in stelbaar van 43cm tot 56cm. Door de traploze verstelbaarheid van de antennelengte is de Vario ook geschikt voor mensen met sterke doorbuigingen. De antenne is eventueel eenvoudig te vervangen! Handgemaakt..
€94,99
Excl. BTW:€78,50
Ökotensor Biotensor Orginal Med-Plus 40-57cm Metalen Top Disk Verguld ProfessionalDe Ökotensor Biotensor Orginal Med-Plus combineert vele mogelijkheden voor individueel precisiewerk. De iets zwaardere kurken handgreep is voorzien van schroefdraad voor het traploos verstellen van de antennelengt..
€159,99
Excl. BTW:€132,22
Ökotensor Biotensor Midi Metalen Top Disk VerguldÖkotensor Biotensor Midi Metalen Top Disk Verguld heeft als grote pluspunt de verstelbaarheid van de antennelengte van 25 tot 36 cm. Het bestaat uit een kleine kurken handvat en een vergulde antenne met een metalen ring. Handgemaakt in Oostenrijk..
€84,99
Excl. BTW:€70,24
Ökotensor Biotensor Travel Kit VerguldBen je veel onderweg dan is de Ökotensor Biotensor Travel Kit wellicht iets voor jouw. De lengte en vormgeving van de reistensor komt overeen met die van de klassieker, maar hij is in drie delen te demonteren zodat hij opgeborgen kan worden in het meegeleve..
€94,99
Excl. BTW:€78,50
Ökotensor Biotensor Mini 14-24cm VerguldDeze Ökotensor Biotensor Mini  heeft een kurken handgreep ter grootte van een balpen, alle metalen onderdelen zijn verguld en de antenne kan afzonderlijk worden uitgetrokken. Is dus in stelbaar van 14cm tot 24cm. De Ökotensor Biotensor Mini is n..
€42,99
Excl. BTW:€35,53
Merk: Biotensor
Biotensor Reis Versie met Scanning Sensor Biotensor voor onderweg met stylus in etui.  De kogeltip kan aan het handvat worden bevestigd voor eenvoudig transport. Deze reis-biotensor heeft ook een scansensor, die als alternatief in het handvat kan worden gestoken. De set wordt geleverd..
€44,99
Excl. BTW:€37,18
Ökotensor Neutradoc (tbv ontstoren Ökotensor Biotensors)Neutradoc is niet alleen een houder voor de Ökotensor Biotensor, maar ook een neutralisator. Voor het ontstoren is zwarte onyx en de "flower of life" aangebracht voor neutralisatie. De Ökotensor Biotensor is dus altijd neutraal en kla..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Ökotensor Scanning Sensor met KabelDe Scanning Sensor kan aan het handvatuiteinde van de Ökotensor Biotensor (die daar geschikt voor zijn) worden bevestigd en dient als verbinding van de tensor met het testobject. De kabel voorkomt grotendeels dat trillingen door het lichaam worden opgevangen. ..
€29,99
Excl. BTW:€24,79
Merk: Biotensor
Biotensor Bergkristal Flower of Life 32cm.Biotensor met verenstalen spriet en een handvat van Bergkristal met daarin het Flower of Life symbool aangebracht. De top is voorzien van een Bergkristal bolletje. Lengte ± 32cm, wordt geleverd in doos.Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding..
€28,99
Excl. BTW:€23,96
Merk: Biotensor
Biotensor Koper 29cm.Biotensor met verenstalen spriet en Koperen handvat. Lengte ± 29cm, wordt geleverd in doos...
€31,99
Excl. BTW:€26,44
Merk: Biotensor
Biotensor Bergkristal 28cm.Biotensor met verenstaal spriet en handvat van bergkristal. Op de top zit een bergkristallen bolletje.Totale lengte ± 29 cm, handvat ± 7,5cm. (wordt als pakket verstuurd)..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Biotensor
Biotensor Hout Aluminium Top Disk 35cm.Biotensor met met aluminium spriet en berkenhouten handvat. De top is voorzien van een "disk" van berkenhout. Lengte ± 35cm, wordt geleverd in doos...
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Biotensor
Biotensor Houten handvat 34cm.Eenvoudige Biotensor met verenstalen spriet en metalen punt. Wordt exclusief doosje geleverd!Totale lengte ± 34 cm, handvat ± 10cm. (wordt als pakket verstuurd)..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
1 - 16 van 16 (1 pagina's)