Menu
Winkelwagen

Biotensors

Je wilt een biotensor kopen?

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij verkopen al sinds 2002 deze handige meetinstrumenten voor beginners en gevorderden. Ook worden er regelmatig workshops gegeven waarin je leert kennismaken met de biotensor. Voor data en meer info kun je hier terecht.

Even in het kort:

Wat is een Biotensor?
Een biotensor is een meetinstrument ontworpen door Dr. J. Oberach, een Duitse filosoof. Het bestaat uit een handvat, een verenstaal spriet (de tensor) en een contragewichtje aan het uiteinde.

Hoe werkt een Biotensor?
De werking van een biotensor lijkt op het Pendelen of lopen met Wichelroedes. Het verschil is dat de biotensor volgens de radiësthesietheorie werkt, wat betekent dat het de trillingen van alles in het universum opvangt. Door de tensor vragen te stellen, zou je verstoringen in het energieveld van bijvoorbeeld het lichaam kunnen opsporen.

De biotensor detecteert trillingsfrequenties, want alles bestaat uit trillingen. Een precieze tool als de biotensor maakt deze trillingen waarneembaar. Zelfs antwoorden uit jouw onbewuste zijn in feite trillingen.

Biotensor Kurk Topdisk 43,5cm Erg fijne eenvoudige biotensor met kurkenhandvat. Lengte van deze biotensor is ± 43cm aan het einde verendraadstalen-antenne zit een topdisk/ring van hout. Deze Biotensor wordt geleverd in een eenvoudige kartonnen koker. Geschikt voor beginners en gevorderden...
€28,99
Excl. BTW:€23,96
Ökotensor Biotensor Classic 46cm VerguldDoor zijn harmonieuze constructie is de Ökotensor Biotensor Classic niet alleen ideaal voor beginners maar ook voor professionals. De Ökotensor Biotensor Classic ligt licht en zacht in de hand en is daardoor geschikt voor langdurig werk. De Ökot..
€59,99
Excl. BTW:€49,58
Ökotensor Biotensor Midi Metalen Top Disk VerguldÖkotensor Biotensor Midi Metalen Top Disk Verguld heeft als grote pluspunt de verstelbaarheid van de antennelengte van 25 tot 36 cm. Het bestaat uit een kleine kurken handvat en een vergulde antenne met een metalen ring. Handgemaakt in Oostenrijk..
€84,99
Excl. BTW:€70,24
Ökotensor Biotensor Orginal Med-Plus 40-57cm Metalen Top Disk Verguld ProfessionalDe Ökotensor Biotensor Orginal Med-Plus combineert vele mogelijkheden voor individueel precisiewerk. De iets zwaardere kurken handgreep is voorzien van schroefdraad voor het traploos verstellen van de antennelengt..
€159,99
Excl. BTW:€132,22
Ökotensor Biotensor Vario 43-56cm Professional VerguldDeze Ökotensor Biotensor Vario is in stelbaar van 43cm tot 56cm. Door de traploze verstelbaarheid van de antennelengte is de Vario ook geschikt voor mensen met sterke doorbuigingen. De antenne is eventueel eenvoudig te vervangen! Handgemaakt..
€94,99
Excl. BTW:€78,50
Ökotensor Biotensor Travel Kit VerguldBen je veel onderweg dan is de Ökotensor Biotensor Travel Kit wellicht iets voor jouw. De lengte en vormgeving van de reistensor komt overeen met die van de klassieker, maar hij is in drie delen te demonteren zodat hij opgeborgen kan worden in het meegeleve..
€94,99
Excl. BTW:€78,50
Ökotensor Neutradoc (tbv ontstoren Ökotensor Biotensors)Neutradoc is niet alleen een houder voor de Ökotensor Biotensor, maar ook een neutralisator. Voor het ontstoren is zwarte onyx en de "flower of life" aangebracht voor neutralisatie. De Ökotensor Biotensor is dus altijd neutraal en kla..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Ökotensor Scanning Sensor met KabelDe Scanning Sensor kan aan het handvatuiteinde van de Ökotensor Biotensor (die daar geschikt voor zijn) worden bevestigd en dient als verbinding van de tensor met het testobject. De kabel voorkomt grotendeels dat trillingen door het lichaam worden opgevangen. ..
€29,99
Excl. BTW:€24,79
Merk: Biotensor
Biotensor Houten handvat 34cm.Eenvoudige Biotensor met verenstalen spriet en metalen punt. Wordt exclusief doosje geleverd!Totale lengte ± 34 cm, handvat ± 10cm. (wordt als pakket verstuurd)..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
1 - 9 van 9 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie