Menu
Winkelwagen

Biotensors

Je wilt een biotensor kopen?

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij verkopen al sinds 2002 deze handige meetinstrumenten voor beginners en gevorderden. Ook worden er regelmatig workshops gegeven waarin je leert kennismaken met de biotensor. Voor data en meer info kun je hier terecht.

Even in het kort:

Wat is een Biotensor?
Een biotensor is een meetinstrument ontworpen door Dr. J. Oberach, een Duitse filosoof. Het bestaat uit een handvat, een verenstaal spriet (de tensor) en een contragewichtje aan het uiteinde.

Hoe werkt een Biotensor?
De werking van een biotensor lijkt op het Pendelen of lopen met Wichelroedes. Het verschil is dat de biotensor volgens de radiësthesietheorie werkt, wat betekent dat het de trillingen van alles in het universum opvangt. Door de tensor vragen te stellen, zou je verstoringen in het energieveld van bijvoorbeeld het lichaam kunnen opsporen.

De biotensor detecteert trillingsfrequenties, want alles bestaat uit trillingen. Een precieze tool als de biotensor maakt deze trillingen waarneembaar. Zelfs antwoorden uit jouw onbewuste zijn in feite trillingen.

Merk: Biotensor
Biotensor Kurk Topdisk 43,5cm Erg fijne eenvoudige biotensor met kurkenhandvat. Lengte van deze biotensor is ± 43cm aan het einde verendraadstalen-antenne zit een topdisk/ring van hout. Deze Biotensor wordt geleverd in een eenvoudige kartonnen koker. Geschikt voor beginners en gevorderden...
€28,99
Excl. BTW:€23,96
Ökotensor Biotensor Classic 46cm VerguldDoor zijn harmonieuze constructie is de Ökotensor Biotensor Classic niet alleen ideaal voor beginners maar ook voor professionals. De Ökotensor Biotensor Classic ligt licht en zacht in de hand en is daardoor geschikt voor langdurig werk. De Ökot..
€59,99
Excl. BTW:€49,58
Ökotensor Biotensor Midi Metalen Top Disk VerguldÖkotensor Biotensor Midi Metalen Top Disk Verguld heeft als grote pluspunt de verstelbaarheid van de antennelengte van 25 tot 36 cm. Het bestaat uit een kleine kurken handvat en een vergulde antenne met een metalen ring. Handgemaakt in Oostenrijk..
€84,99
Excl. BTW:€70,24
Ökotensor Biotensor Orginal Med-Plus 40-57cm Metalen Top Disk Verguld ProfessionalDe Ökotensor Biotensor Orginal Med-Plus combineert vele mogelijkheden voor individueel precisiewerk. De iets zwaardere kurken handgreep is voorzien van schroefdraad voor het traploos verstellen van de antennelengt..
€159,99
Excl. BTW:€132,22
Ökotensor Biotensor Vario 43-56cm Professional VerguldDeze Ökotensor Biotensor Vario is in stelbaar van 43cm tot 56cm. Door de traploze verstelbaarheid van de antennelengte is de Vario ook geschikt voor mensen met sterke doorbuigingen. De antenne is eventueel eenvoudig te vervangen! Handgemaakt..
€94,99
Excl. BTW:€78,50
Ökotensor Biotensor Mini 14-24cm VerguldDeze Ökotensor Biotensor Mini  heeft een kurken handgreep ter grootte van een balpen, alle metalen onderdelen zijn verguld en de antenne kan afzonderlijk worden uitgetrokken. Is dus in stelbaar van 14cm tot 24cm. De Ökotensor Biotensor Mini is n..
€42,99
Excl. BTW:€35,53
Ökotensor Biotensor Travel Kit VerguldBen je veel onderweg dan is de Ökotensor Biotensor Travel Kit wellicht iets voor jouw. De lengte en vormgeving van de reistensor komt overeen met die van de klassieker, maar hij is in drie delen te demonteren zodat hij opgeborgen kan worden in het meegeleve..
€94,99
Excl. BTW:€78,50
Ökotensor Neutradoc (tbv ontstoren Ökotensor Biotensors)Neutradoc is niet alleen een houder voor de Ökotensor Biotensor, maar ook een neutralisator. Voor het ontstoren is zwarte onyx en de "flower of life" aangebracht voor neutralisatie. De Ökotensor Biotensor is dus altijd neutraal en kla..
€34,99
Excl. BTW:€28,92
Ökotensor Scanning Sensor met KabelDe Scanning Sensor kan aan het handvatuiteinde van de Ökotensor Biotensor (die daar geschikt voor zijn) worden bevestigd en dient als verbinding van de tensor met het testobject. De kabel voorkomt grotendeels dat trillingen door het lichaam worden opgevangen. ..
€29,99
Excl. BTW:€24,79
Merk: Biotensor
Biotensor Rozenkwarts Flower of Life 32cm.Biotensor met verenstalen spriet en een handvat van Rozenkwarts met daarin het Flower of Life symbool aangebracht. De top is voorzien van een Rozenkwarts bolletje. Lengte ± 32cm, wordt geleverd in doos.Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding..
€28,99
Excl. BTW:€23,96
Merk: Biotensor
Biotensor Bergkristal Flower of Life 32cm.Biotensor met verenstalen spriet en een handvat van Bergkristal met daarin het Flower of Life symbool aangebracht. De top is voorzien van een Bergkristal bolletje. Lengte ± 32cm, wordt geleverd in doos.Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding..
€28,99
Excl. BTW:€23,96
Merk: Biotensor
Biotensor Koper 29cm.Biotensor met verenstalen spriet en Koperen handvat. Lengte ± 29cm, wordt geleverd in doos...
€31,99
Excl. BTW:€26,44
Merk: Biotensor
Biotensor Amethist Flower of Life 32cm.Biotensor met verenstalen spriet en een handvat van Amethist met daarin het Flower of Life symbool aangebracht. De top is voorzien van een Amethist bolletje. Lengte ± 32cm, wordt geleverd in doos.Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goed..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Merk: Biotensor
Biotensor Bergkristal 28cm.Biotensor met verenstaal spriet en handvat van bergkristal. Op de top zit een bergkristallen bolletje.Totale lengte ± 29 cm, handvat ± 7,5cm. (wordt als pakket verstuurd)..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Biotensor
Biotensor Hout Aluminium Top Disk 35cm.Biotensor met met aluminium spriet en berkenhouten handvat. De top is voorzien van een "disk" van berkenhout. Lengte ± 35cm, wordt geleverd in doos...
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Merk: Biotensor
Biotensor Houten handvat 34cm.Eenvoudige Biotensor met verenstalen spriet en metalen punt. Wordt exclusief doosje geleverd!Totale lengte ± 34 cm, handvat ± 10cm. (wordt als pakket verstuurd)..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
Merk: Biotensor
Biotensor Ohm 29cm.Biotensor met verenstalen spriet en Ohm symbool op het handvat. Lengte ± 29cm, wordt geleverd in doos...
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Merk: Biotensor
Biotensor Pentagram 29cm.Biotensor met verenstalen spriet en Pentagram symbool op het handvat. Lengte ± 29cm, wordt geleverd in doos...
€20,99
Excl. BTW:€17,35
1 - 18 van 18 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie