Menu
Winkelwagen

Uitgeverij Altamia

Uitgeverij Altamia

Een overzicht van alle leverbare boeken van deze uitgeverij.

De Akasha kronieken Made Eeasy Sandra Anne Taylor Een praktische introductie tot de oneindige wijsheid van het universum. Krijg toegang tot het Archief van de Ziel met ‘De Akashakronieken - Made easy’ van Sandra Anne Taylor. In deze energetische bibliotheek is alle informatie over je ziel opgeslagen..
€17,99
Excl. BTW:€16,51
Hoogsensitief Sannie Smit Ben jij je bewust van je kwaliteiten? De vragen op de 52 kaarten in dit doosje helpen je om op een speelse en motiverende manier te leren omgaan met je hoogsensitiviteit. Ze inspireren je om de positieve aspecten van hoogsensitiviteit te omarmen én er je voordeel mee te doe..
€16,99
Excl. BTW:€15,59
Merk: Jill Pyle
In Harmonie Met De Cyclus Van Het Leven‘In harmonie met de cyclus van het leven’ is een prachtige geïllustreerde kaartenset die je helpt om jezelf te verbinden met de natuurlijke cycli en de lessen van de natuur. Leer te vertrouwen op de wijsheid van je lichaam, de fasen van de maan en het ritme van..
€17,99
Excl. BTW:€16,51
Manifesteren met de Maan Yasmin Boland Ontdek de kracht van de maan met de kaartenset ‘Manifesteren met de kracht van de maan’ van Yasmin Boland. Leer te manifesteren met de maan om zo positieve veranderingen in je leven teweeg te brengen en je droomleven te creëren en te manifesteren. Deze kaartens..
€17,99
Excl. BTW:€16,51
Barbara Brennan Core Light Healing Healing en creatie vanuit je innerlijke kracht In Core light healing, beschrijft de Barbara Brennan hoe je het leven waarnaar je verlangt kunt creëren door je creatieve levensenergie die vanuit je core-essentie in de kern van je bestaan oprijst, te l..
€29,99
Excl. BTW:€27,51
Bezield Leven Pamela KribbeBoodschappen voor een nieuwe tijd Bezield leven is voor mensen die hun leven vorm willen geven vanuit hun diepste inspiratie. Contact maken met de ziel heeft te maken met vertrouwen op je gevoel, geloven in je scheppingskracht en overgave aan de goddelijke Bron. Je individ..
€21,99
Excl. BTW:€20,17
De 7 Geheimen Van De Schildpad Aljoschja LongDe zeven geheimen van de schildpad is een geestig en wijs boek vol onderhoudende verhalen en doeltreffende oefeningen. De zeven geheimen van de schildpad Wijsheid, kalmte, geborgenheid: dankzij deze deugden laat de wijze schildpad Kurma zich door niets ui..
€16,99
Excl. BTW:€15,59
De Kern Van Reiki Diane SteinReiki (het Japanse woord betekent ‘universele levenskracht ) is een oeroude, eenvoudige en effectieve behandelingsmethode waarin met handoplegging wordt gewerkt. Reiki is een bekende en inmiddels geaccepteerde behandelingsmethode binnen de alternatieve geneeswijzen. De k..
€22,99
Excl. BTW:€21,09
De Ontembare Vrouw Clarissa Pinkola EstesDe Ontembare Vrouw, als archetype in mythen en verhalen Clarissa Pinkola Estes verzamelde voor haar internationale bestseller De ontembare vrouw vele bekende en minder bekende sprookjes, mythen en verhalen uit de hele wereld. Op betoverende wijze vertelt ze d..
€28,99
Excl. BTW:€26,60
De Verboden Vrouw Spreekt Pamela KribbeDe verboden vrouw spreekt, Maria Magdalena werd in de christelijke traditie gezien als een ‘verboden vrouw: wild, vrijgevochten en zondig. In dit boek zijn vijftien boodschappen van Maria Magdalena opgenomen, gechanneld door Pamela Kribbe. Ze gaan over vrouweli..
€21,99
Excl. BTW:€20,17
De Verborgen Dynamiek Van Familiebanden Bert HellingerIn het boek De verborgen dynamiek van familiebanden, met familieopstellingen oude patronen blootleggen introduceert Bert Hellinger zijn methode de familieopstelling. Veel van onze overtuigingen en problemen vinden hun oorsprong in het gezin waaar..
€25,99
Excl. BTW:€23,84
De Wijsheid Van Het Enneagram Don Richard Riso‘Schitterende presentatie van een samenhangend model van de psyche. Van harte aanbevolen. ‘ – Ken Wilber Het enneagram, gebaseerd op negen duidelijk omschreven persoonlijkheidstypen, is een van de populairste systemen voor zelfkennis. In De wijsheid van ..
€24,99
Excl. BTW:€22,93
De Wijsheid Van Stenen Robert Simmons En Naisha AhsianDit boek is het meest complete en uitgebreide overzicht van de fascinerende wereld van edelstenen, kristallen en mineralen en van hun metafysische werking. Er worden meer dan driehonderd verschillende soorten in beschreven, elk met een overzicht ..
€40,99
Excl. BTW:€37,61
Gelukkig Zijn Moet Je Durven Boek Rosalinda WeelCoach Rosalinda Weel geeft in Gelukkig zijn moet je durven praktische en inspirerende oefeningen voor het verwerven van innerlijk geluk. Als meditatie- en yogadocente heeft ze veel mensen geholpen om uit het dal te klimmen, in hun kracht te komen staan..
€16,99
Excl. BTW:€15,59
Geneeskrachtige Stenen Michael GiengerWelke steen is heilzaam voor u? In dit gidsje vindt u informatie over 430 geneeskrachtige stenen: mineralogische kenmerken, handelsnamen en belangrijkste heilzame werkingen. Alle stenen zijn in kleur afgebeeld en in alfabetische volgorde gerangschikt. In een oog..
€11,99
Excl. BTW:€11,00
Handboek Chakra Psychologie Anodea JudithIn ‘Handboek chakrapsychologie wordt het oude oosterse chakrasysteem verklaard vanuit de westerse psychologie. In Handboek chakrapsychologie wordt het oude oosterse chakrasysteem verklaard vanuit de westerse psychologie. Anodea Judith gebruikt de structuur va..
€27,99
Excl. BTW:€25,68
Handboek Geneeskrachtige Stenen Michael GiengerEdelstenen hebben een geneeskrachtige werking. Michael Gienger leert je in dit boek alles over deze heilzame kracht van edelstenen. Handboek geneeskrachtige stenen In het Handboek geneeskrachtige stenen worden circa honderd (edel)stenen beschreven. Mich..
€27,99
Excl. BTW:€25,68
Handboek Triggerpoint Therapie Amber DaviesHoofdpijn-, nek-, schouder- en rugpijn zijn voor veel mensen terugkerende ongemakken. Om die te onderdrukken, gaan ze vroeg naar bed dan wel naar de sauna, of slikken ze een pijnstiller. Weinigen weten echter dat deze pijnen kunnen worden veroorzaakt door t..
€37,99
Excl. BTW:€34,85
Het Geluk In Jezelf Deepak ChopraIn Het geluk in jezelf laat Deepak Chopra zien dat uiterlijke bronnen van geluk nooit tot echte vreugde kunnen leiden. De echte vreugde zit in onszelf, het is een innerlijke conditie die bepaalt hoe we de wereld bekijken en beleven.Hoe meer we leven vanauit deze onui..
€25,95
Excl. BTW:€23,81
Merk: Cyndi Dale
Het Subtiele Lichaam Cyndi DaleWe staan er niet altijd bij stil, maar genezing is van nature energetisch van aard. Omdat elk gezondheidsprobleem zowel een fysieke als een energetische component heeft, heeft zelfs de verzorging van een klein wondje al impact op het spirituele, mentale en emotionele w..
€42,99
Excl. BTW:€39,44
Ik Ben Zijn Shri Nisargadatta MaharajHet standaardwerk uit de Advaita Vedanta-traditie Ik Ben / Zijn van Shri Nisargadatta Maharaj is al decennialang het basisboek voor mensen die geinteresseerd zijn in non-dualiteit. Deze bundeling bevat de twee eerder apart verschenen boeken van de Indiase goeroe ..
€51,99
Excl. BTW:€47,70
Licht Op De Aura Barbara Ann BrennanHealing via het menselijke energieveldOns fysieke lichaam bestaat binnen een groter `lichaam , een menselijk energieveld of aura, het voertuig waarmee we onze ervaringen creeren, ook gezondheid en ziekte. De kracht om onszelf te genezen ontvangen we eveneens via d..
€31,99
Excl. BTW:€29,35
Pamela Kribbe Op Weg Naar Een Nieuwe Tijd. In dit boek worden levensthema’s behandeld die te maken hebben met de overgangstijd waarin we ons bevinden. Deze overgang is allereerst een innerlijk proces: de geboorte van een nieuw bewustzijn op Aarde. Het oude bewustzijn dat is gebaseerd op angst, macht..
€16,99
Excl. BTW:€15,59
Van Binnen Weet Je Alles Annet Van Laar‘Van binnen weet je alles beschrijft hoe het lichaam bij denken, voelen en handelen als een integraal kompas functioneert. De signalen van je lichaamswijsheid zijn eenvoudig, doeltreffend en kernachtig. Annet van Laar beschrijft aan de hand van theorie, praktij..
€32,99
Excl. BTW:€30,27
Werkboek Chakra Anadea JudithChakra betekent wiel of draaikolk in het Sanskriet. De zeven chakra s zijn centra van energie in het menselijk lichaam. Anodea Judith, psycholoog, ziet het het chakra systeem als sleutel tot kennis en geestelijke groei. Wanneer er in een chakra blokkades optreden kun je ..
€28,99
Excl. BTW:€26,60
Yoga Anatomie Leslie KamioffDit ultieme referentiewerk voor yogabeoefenaars en -leraren is nu geheel gereviseerd en uitgebreid! Met meer asana s, vinyasa s, fullcolour-illustraties en uitgebreide informatie biedt deze herziene editie van ‘Yoga Anatomie een nog dieper begrip van de structuren en prin..
€32,99
Excl. BTW:€30,27
1 - 26 van 26 (1 pagina's)