Menu
Winkelwagen

Astrid Esmeralda Klompstra Stille Kracht | Zwijgend Goud

Stille Kacht Astrid Esmeralda Klompstra haar nieuwste boek kopen?

Stille Kracht het prachtige nieuwste boek (2022) van Astrid Esmeralda Klompstra koop je gemakkelijk en snel hier bij hetspirituelewarenhuis.nl. Natuurlijk ligt Stille Kracht ook bij ons in de winkel.

Inspiratieteksten voor Zelf-herinnering, Liefde, Licht en Innerlijke Kracht.

Als de illusie uit je handen valt, door de vingers glipt, is dat het werk van Liefde. Ze heeft jouw lege handen nodig er Waarheid in te leggen.
Astrid

Onder alles wat stagneert of frustreert in ons leven ligt een uitnodiging van de Godsbron verscholen om, voorbij ons kleinmenselijk zelf met voor- en afkeuren, het dragende veld van Liefde te herinneren. Ons bewustzijn en levensanker te verleggen naar onze wérkelijke grond.

Een grond die zo stevig is dat geen aardbeving haar kan breken, geen vuur haar kan verdorren en geen zee haar kan opslokken. In deze grond, de Godsbron, de Liefde, zijn wij verankerd, we mogen hier enkel weer bewust verbinding mee maken.

Afgestemd leven op deze verbinding brengt alles wat we nodig hebben, en meer. Verwondering, Vrede en een Heilig vuur dat met eerbied brandt voor wat houdbaar is tegenover al het vergankelijke. Een StiLLe kracht die zo alles omvattend is, dat niets haar van haar plaats krijgt.

En elk moment dat we als mens toch even ons midden verliezen, mag er het weten zijn, dat onze voeten in Gods grond staan en Liefde ons ademt. Laten we herinneren...

In dit boek neemt Astrid Esmeralda je via geinspireerde teksten opnieuw mee op reis in en voorbij jezelf. Stille kracht is evenals Zwijgend goud, deel I van dit tweeluik, een tijdloze optekening, een voortdurende herinnering aan dat wat in ons onveranderlijk, roerloos, blijvend is.

Via Mantel der Liefde, De hoogste stem, Het smalle pad, De rivier Laten, Het juiste uur, Stilte draagt, Terugkeer naar waarheid en Zijn in God brengt dit boek de Liefde van de Godsbron dichtbij je hart.

De schrijfster heeft al jong connectie met het bronveld. Na de ontmoeting met haar zielepartner in 2013 en een intens ziekteproces van ruim zeven jaar, waarin zij uiteindelijk niets anders meer kan dan alleen zijn met zichzelf en God, landt zij dieper en vollediger in dit veld.

Op zondag 30 oktober 2022 komt Astrid Esmeralda, bij ons in de Doopsgezinde Kerk Bolsward delen en inspireren over wat het betekent om Goddelijk Mens te Zijn in deze tijd. Wat ontwaken in de Liefde die jij bént werkelijk betekent. Kaart verkoop en meer informatie klik hier.


Zwijgend Goud van Astrid Esmeralda Klompstra kopen?

Zwijgend Goud het prachtige boek van Astrid Esmeralda Klompstra koop je gemakkelijk en snel hier bij hetspirituelewarenhuis.nl. Natuurlijk ligt haar boek ook bij ons in de winkel.

Inspiratie en gedichten over Liefde, Bewustzijn en Zelf-Herinnering.....

In Zwijgend Goud neemt Astrid Esmeralda je middels gedichten en teksten mee in het veld. De woorden zijn van ondergeschikt belang, de energie eronder, dat wat ze aanraken en waarnaar ze verwijzen, is waar het omgaat. Innerlijke Vrede ongeacht omstandigheden. Een uitdaging die in onze huidige tijd voor ons aller voeten ligt.

Astrid Esmeralda Klompstra heeft al jong connectie met het bronveld. Echter, na de ontmoeting met haar zielepartner in 2013 en een intens ziekteproces van ruim zeven jaar, waarin zij uiteindelijk niets anders meer kan dan alleen zijn met zichzelf en God, landt zij dieper en vollediger in dit veld.

Via de hoofdstukken Liefde, Partnerschap, Herinneren, Ontwaken, Overgave, Thuiskomen, Stilte, Licht Zijn in een veranderende wereld en God nodigen haar woorden je uit mee op reis te gaan. In jezelf én voorbij jezelf! Lees meer over Astrid Esmeralda Klompstra haar website.

“Laat het stil worden in jou midden in het lawaai, laat het zachtworden in wat verhard is, laat het open worden midden in geslotenheid. Kom en blijf in je stille midden en de Vrede van deze plek strektzich uit, voorbij jezelf. Deze Vrede is van een hogere orde, dit is eenVrede die elke innerlijke strijd in haar armen houdt.

De waarheid is daar waar jij leegte laat tussen je gedachten, adempauze neemt tussen je woorden, je meningen en je gelijk. Jouw stilleplek is een gouden poort. Een poort naar wie jij was, bent en altijdzal zijn! EenLiefde en Vrede die ongeacht omstandigheden altijddezelfde is.

Ze is een stralende uitnodiging, ze wenkt je, roept je, een zachtebries. Kom maar, het is geen verlies... Laat jezelf maar los voorbijde lagen van vermijding en behoud, voorbij willen grijpen of fixeren.Roerloos wacht jouw poort naar Vrede die niet spreekt in woordenmaar in de woordloze taal van je hart.”

Zwijgend Goud Astrid Esmeralda Klompstra.In tijden van turbulentie is het fijn te weten dat je geen speelbal hoeft te zijn van je emoties. Dat er in jou een innerlijke plek bestaat waar het altijd stil is. Het oog van de storm. Jouw stille plek is de poort naar een ruimer veld. Voorbij het zelf dat ..
€19,50
Excl. BTW:€17,89
1 - 1 van 1 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie