Menu
Winkelwagen

Byron Katie Vier Vragen die Je Bevrijden van Je Ballast

Byron Katie haar boek Vier Vragen die Je Bevrijden van Je Ballast kopen?

Vier Vragen die Je Bevrijden van Je Ballast van Byron Katie koop je gemakkelijk en snel hier bij hetspirituelewarenhuis.nl. Natuurlijk ligt haar boek ook bij ons in de winkel.

Byron Katie Vier Vragen die je Bevrijden van je BallastVier Vragen die je bevrijden van Ballast

The Work is een eenvoudige en krachtige methode die je toegang geeft tot de wijsheid die altijd in je aanwezig is.

Als we The Work van Byron Katie doen, blijven we niet alleen alert op onze stressvolle gedachten – degenen die alle woede, verdriet en frustratie in onze wereld veroorzaken – maar we stellen ze vragen, en door die vragen verliezen de gedachten hun kracht over ons.

Grote spirituele teksten beschrijven het 'wat' – wat het betekent om vrij te zijn. The Work is het 'hoe'. Het laat je precies zien hoe je elke gedachte die je van die vrijheid afhoudt, kunt identificeren en in twijfel trekken.

Ontmoet je innerlijke wijsheid

Sinds het begin der tijden hebben mensen geprobeerd de wereld te veranderen om gelukkig te worden. Dat heeft nog nooit gewerkt, omdat ze het probleem van de verkeerde kant benaderen.

In Vier Vragen die Je Bevrijden van Ballast laat Byron Katie zien dat als je het verhaal, dat je jezelf en anderen steeds maar weer vertelt, onderzoekt en bevraagt, de ballast die je met je meedraagt van je afvalt.

De vijftien praktijkvoorbeelden brengen je tijdens het lezen direct vrede, vrijheid en inzicht.

Met de uitgebreide uitleg achterin het boek en de gratis worksheets kan ook jij jezelf bevrijden van je eigen ballast en uit je beperkte realiteit stappen.

Let op: dit boek is een volledig herziene uitgave van een eerder verschenen boek met de titel 'Gedachten die je vrijheid zullen geven'. In dit boek zijn diverse uitbreidingen toegevoegd, maar de basis, de 15 praktijkcases, zijn dezelfde.

  • paperback, 320 pagina's
  • Met 15 eye-opening praktijkvoorbeelden
  • Inclusief lijst van Universele gedachten (geweldig als dagelijkse bevrijdings-oefening)
  • Met uitgebreide uitleg om The Work zelf te doen
  • Plus lijst met emoties en register (bekijk het register in het inkijkexemplaar)
  • Extra: 3 Nederlands ondertitelde video's van Byron Katie, waaronder 1 meditatie (download)

Byron Katie Vier Vragen die je Bevrijden van je Ballast. WIE ZOU JE ZIJN ZONDER JE VERHAAL? The Work is een eenvoudige en krachtige methode die je toegang geeft tot de wijsheid die altijd in je aanwezig is. Als we The Work van Byron Katie doen, blijven we niet alleen alert op onze stressvolle gedach..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
1 - 1 van 1 (1 pagina's)