Menu
Winkelwagen

Christina von Dreien Boeken

Christina Von Dreien boeken kopen?

De boeken van Christina Von Dreien koop je gemakkelijk en snel hier bij hetspirituelewarenhuis.nl. Natuurlijk liggen haar boeken ook bij ons in de winkel. Waarom? We zijn vanaf deel 1 fan van deze bijzondere vrouw die de wereld heel wat te vertellen heeft.

Christina von Dreien (2001) komt uit het Zwitserse Toggenburg. Ze is geboren met een sterk verruimd bewustzijn en behoort daarmee tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers die het menselijk bestaan zien, beschrijven en leven als een samenhang van kwantumfysica, neuropsychologie en spiritualiteit. Van jongs af aan geeft ze al blijk van een opmerkelijk inzicht in de huidige wereld en verbaast ze met haar sterke ethiek, wijsheid en innerlijke rust, die een nieuwe dimensie van mens-zijn doen vermoeden.

Christina's Boodschappen Vanuit Het Hart Christina von Dreien
Bestseller
Christina von Dreien Christina's Boodschappen Vanuit Het Hart Christina’s boodschappen vanuit het hart is Christina’s eerste boek dat ‘echt’ van haarzelf is. De teksten in dit boek zijn allemaal door haar zelf geschreven en worden voor het eerst in onbewerkte vorm gepub..
€26,50
Excl. BTW:€24,31
Christina von Dreien De ongehoorzaamheid van de liefde. Haar nieuwste boek (Mei 2022)We leven in een bijzondere tijd die elk jaar merkwaardiger lijkt te worden. Veel mensen vragen zich af hoe dit allemaal heeft kunnen gebeuren, vooral wat we hier op Aarde de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Waarom..
€21,90
Excl. BTW:€20,09
Christina von Dreien Uiteindelijk komt alles goed.Hoe we zelf een volmaakte wereld kunnen scheppen We leven in een heel vreemde en uitzonderlijke ‘coronatijd’, die in het teken staat van wereldwijde crises, angst en onzekerheid, allerlei maatregelen en protesten, en van vijanddenken en beschuldiging..
€17,50
Excl. BTW:€16,06
Christina von Dreien Tools voor de Nieuwe Tijd. 46 kaarten voor visioenen over vrede, liefde en bewustzijn.De kaartenset Tools voor de Nieuwe Tijd van Christina von Dreien is bedoeld als ondersteuning bij het je verbinden met je scheppingskracht, om je aan je multidimensionale oorsprong te herinnere..
€29,90
Excl. BTW:€27,43
Christina 1 Tweeling als Licht GeborenChristina von Dreien (2001) komt uit het Zwitserse Toggenburg. Ze is geboren met een sterk verruimd bewustzijn en behoort daarmee tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers die het menselijk bestaan zien, beschrijven en leven als een samenhang van kwa..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
Christina 2 Het Visioen over het GoedeChristina von Dreien (2001) komt uit het Zwitserse Toggenburg. Ze is geboren met een sterk verruimd bewustzijn en behoort daarmee tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers die het menselijk bestaan zien, beschrijven en leven als een samenhang van kwa..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
Christina 3 Bewustzijn Schept VredeChristina von Dreien (2001) komt uit het Zwitserse Toggenburg. Ze is geboren met een sterk verruimd bewustzijn en behoort daarmee tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers die het menselijk bestaan zien, beschrijven en leven als een samenhang van kwantu..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
1 - 7 van 7 (1 pagina's)