Menu
Winkelwagen

Cosmic Woman Tessa Koop

Cosmic Woman Tessa Koop kopen?

Het prachtige Cosmic Woman van Tessa Koop bestel je gemakkelijk en snel hier bij hetspirituelewarenhuis.nl. Natuurlijk ligt haar boek ook bij ons in de winkel.

Gelukkiger leven met een kosmisch bewustzijn

Na een zweethutceremonie maakt een groepsenergie - die zich de 13 Grootmoeders noemt - telepathisch contact. Deze spirituele leraren helpen Tessa opnieuw in balans te komen door te leven volgens het ritme van de 13 Manen.

Iedere maan(d) werkt ze met een facet van de Waarheid; een kosmische, vrouwelijke kracht. Dit zorgt ervoor dat Yin & Yang in balans komen, Tessa cyclisch leert denken en afgestemd raakt op een nieuwe realiteit van onbeperkte mogelijkheden. Het is haar doel en taak als Verhalenverteller het levende bewijs te zijn van de nieuwe, kosmische mens.

Cosmic Woman is een spirituele autobiografie in drie delen, waarin de auteur haar proces naar een kosmisch bewustzijn beschrijft. Met hulp van haar innerlijke leraren; de Dertien Grootmoeders, voltrekt dit proces zich volgens dertien Maanfasen. De reis start in 2012 en cyclisch, in het ritme van de natuur, transformeert ze naar een multidimensionale, kosmische vrouw. Cosmic Woman is een stille getuigenis van een wereldwijde bewustzijnsverandering en geeft antwoord op vragen als:

‘Waarom ben ik juist nu op aarde en wat is mijn taak?’

“Al vanaf de eerste bladzijde heb ik dit boek vol bewondering gelezen. Het heeft mij heel veel inzichten gegeven met betrekking tot hoe ik in het leven wil staan. Bovendien heeft het mij aangespoord vooral naar binnen te kijken en vanuit daar mijn werkelijkheid te bepalen. Cosmic Woman heeft mij doen beseffen dat alles een is en dat “jij” een andere “ik” bent. Vanaf dat moment is het leven een magisch spel.”
Doutzen Kroes, topmodel

Tessa Koop (1977) begon haar loopbaan in de journalistiek bij PCM Uitgevers en werkte jarenlang als journalist en in de communicatie. Daarnaast was ze altijd geïnteresseerd in de mysteries van het leven. In 2005 startte ze haar eigen tekstbureau. Haar zoektocht naar wie we zijn, waar we vandaan komen en naar op weg zijn inspireerde haar tot de ontwikkeling van een kosmisch bewustzijn. Nu informeert en inspireert ze mensen over dit ontwikkelingspad.

Cosmic Woman Tessa Koop (Let op: beschadigde kaft!)
Bestseller
Merk: Tessa Koop
LET OP: LICHT BESCHADIGDE EDITIE COSMIC WOMANWe hebben nog maar een beperkt aabtal exemplaren van Cosmic Woman, maar deze zijn licht beschadigd. Je kunt hierbij denken aan een paar rimpels op de kaft van het boek en vouwtjes bij de punten. De boeken zijn ongelezen en nieuw, maar door transport besch..
€26,99
Excl. BTW:€24,76
1 - 1 van 1 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie