Menu
Winkelwagen

Alana Fairchild

Dagboek voor de Lichtwerker van Alana Fairchild kopen?

Dagboek voor de Lichtwerker van Alana Fairchild koop je gemakkelijk en snel hier bij hetspirituelewarenhuis.nl. Natuurlijk ligt haar boek ook bij ons in de winkel.

Lichtwerkers zijn 'oude zielen' die anderen graag willen helpen.

Dat doen ze door veranderingen en nieuwe overtuigingen in de wereld te brengen die gebaseerd zijn op liefde en niet op angst. Deze bijzondere mensen verlangen naar een leven vol passie en doelen en willen iets betekenen op spiritueel niveau.

Als je jezelf herkent in deze beschrijving of je erdoor aangesproken voelt, dan is dit dagboek voor jou bedoeld. Het geeft je niet alleen ruimte om je gedachten en ervaringen op te schrijven, maar bevat ook inspirerende woorden, beelden en oefeningen die je zullen helpen om de lichtwerker te worden die je voorbestemd bent te zijn.

Gedrukt op kwaliteitsvol papier om doordrukken te voorkomen.

En ken je ook het prachtige kaartenset Het Orakel van de Lichtwerkers van Alana Fair Child?

Mocht je deze zijn deze set nog niet hebben is het zeker aan te raden Het Orakel van de Lichtwerkers mee te bestellen. kaarten en het bijbehorende boekje voor jouw bedoeld. Ze kunnen je helpen groeien in je rol als lichtwerker door bepaalde vragen waarmee jij zit te beantwoorden en door je de nodige spirituele begeleiding te geven.

Het Orakel van de Lichtwerkers in één van onze meest verkochte sets in de winkel en hier online.

Dagboek voor de Lichtwerker Alana Fairchild Lichtwerkers zijn 'oude zielen' die anderen graag willen helpen. Dat doen ze door veranderingen en nieuwe overtuigingen in de wereld te brengen die gebaseerd zijn op liefde en niet op angst. Deze bijzondere mensen verlangen naar een leven vol passie en doe..
€26,95
Excl. BTW:€24,73
Het Orakel van de Lichtwerkers Alana Fair Child.Lichtwerkers zijn 'oude zielen' die een bepaalde eigenschap gemeen hebben: ze willen graag helpen. Ze proberen veranderingen en nieuwe overtuigingen in de wereld te brengen die gebaseerd zijn op liefde en niet op angst. Verder verlangen ze naar een lev..
€33,95
Excl. BTW:€31,15
1 - 2 van 2 (1 pagina's)