Menu
Winkelwagen

Uitgeverij Deltas

Uitgeverij Deltas

Een overzicht van alle leverbare boeken van deze uitgeverij.

Compleet Handboek voor de Lichtwerker Isabelle Cerf Ga op zoek naar de spirituele krachten in jezelf. In de jachtige wereld van vandaag, waarin het niet altijd gemakkelijk is om je eigen waarheid te vinden, voelen veel mensen zich aangetrokken tot spiritualiteit. Het pad om een lichtwerker te word..
€45,00
Excl. BTW:€41,28
Compleet Handboek Heilzame Thee van Geneeskrachtige Kruiden en PlantenHeilzame plantenthee vol waardevolle stoffen kan een hele reeks klachten en ziekten genezen of verlichten. In dit boek ontdek je hoe planten werken en hoe je eenvoudig theemengsels op maat kunt samenstellen. - In de uitgebreide in..
€26,95
Excl. BTW:€24,73
Complete Handboek Kristallen Philip Permut.Ontdek de helende kracht van kristallen en maak kennis met de meer dan 400 edelstenen in dit boek. Dankzij de handige indeling op basis van kleur en de gedetailleerde foto's kan je elke steen in één oogopslag identificeren en leer je meteen zijn unieke gene..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Merk: Petra Stam
Creëren Vanuit De Bron Petra Stam 66 lichttaalkaarten Alles wat bestaat, komt voort uit het licht. Jij bent ontstaan uit de Bron, dus licht is jouw erfenis. De lichttaalkaarten verbinden je met een hoger, dieper weten dat in jou huist. Ze helpen je te ervaren dat je oneindig veel mogelijkheden ..
€24,50
Excl. BTW:€20,25
De Chakra van je Hart Isabelle Cerf Boek en Orakelkaarten.In deze set vind je 42 prachtig geïllustreerde kaarten met bijbehorend boekje om je in contact te brengen met je hartchakra en je liefdesleven. Je zult verbinding maken met je gidsen en inzicht krijgen in je ervaringen en mogelijke blokkades...
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Merk: Paul Darby
De positieve kracht van Feng Shui Paul Darby Wil je in een gezellig en mooi huis wonen waar iedereen zich op zijn gemak voelt? Ontdek hoe je de energiestroom in je woning verbetert dankzij de eeuwenoude principes van feng shui. Je kan elke ruimte ontdoen van rommel door ze in te richten volgens de u..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
De Weg Naar je Levensdoel Isabelle Cerf Boek en Orakelkaarten.Je krijgt toegang tot waardevolle informatie om je te helpen je ambities te identificeren, je professionele doelen te bereiken en je potentieel volledig te benutten. Daarnaast krijg je inzicht in je natuurlijke krachten en vaardigheden en..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
De Wijsheid Van De Vrouwelijke Ziel Shushann MovsessianDeze orakelkaarten verbinden je met deze goddelijke essentie, zodat je toegang krijgt tot je diepste innerlijke wijsheid.Bezielde vrouwen laten zich elke dag inspireren door het heilige vrouwelijke, de universele kracht die Moeder Aarde en de ko..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
De Wijsheid Van Engelen Orakelkaarten Carisa Mellado.Droomt u ervan om advies te vragen aan de engelen? Met deze inspirerende orakelkaarten kunt u contact leggen met de engelen en zo een antwoord vinden op al uw vragen. In het bijbehorende boekje leest u op welke manieren u de kaarten kunt leggen en..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Merk: Deltas
Denk PositiefPositieve gedachten hebben een grote invloed op de manier waarop je naar de dingen kijkt en hoe je de wereld ervaartPositieve gedachten hebben een grote invloed op de manier waarop je naar de dingen kijkt en hoe je de wereld ervaart. Ze creëren een massa aan positieve energie en geven j..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Heksenzakboekje Astrid CarvelOf je nu wat meer magie in je liefdesleven wilt, behoefte hebt aan een dosis geluk of af wilt van een nare gewoonte: je hoeft geen gemene feeks met een punthoed te zijn om toch van de kracht van witte magie gebruik te kunnen maken. Dit zakboekje onthult de vele mysteries..
€16,95
Excl. BTW:€15,55
Merk: Carla Morrow
Het Orakel Van De Draken Carla Morrow Doe een beroep op de wijsheid van de draken dankzij de 44 prachtig geïllustreerde orakelkaarten in deze doos. Stel je vraag en de draken die je in je leven nodig hebt, zullen aan je verschijnen. In het bijbehorende boekje ontdek je de betekenissen van de ve..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Het Orakel Van De Kristallen Toni Carmine Salerno Kristallen zijn dragers van het goddelijke, zenders en ontvangers van levensenergie. Doe een beroep op de magie en wijsheid van kristallen met deze prachtig vormgegeven doos met orakelkaarten. Vind de antwoorden die je zoekt met behulp van de unieke ..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Het Schrift van de Engelen Theolyn Cortens Deze 36 prachtige orakelkaarten bieden je toegang tot Engelenwijsheid. Theolyn Cortens, auteur van het succesvolle boek De verborgen magie van engelen, channelde deze inspirerende boodschappen nadat ze in contact kwam met Het Schrift van de Engelen, een set..
€33,95
Excl. BTW:€31,15
Merk: Pascale Pavy
Meditaties voor kinderen 30 ontspannende verhalen om voor te lezen voor kinderen vanaf 5 jaar. Soms hebben kinderen het moeilijk om rust te vinden. Ze worden de hele dag blootgesteld aan prikkels, waardoor ze de slaap moeilijk kunnen vatten. Deze box Meditaties voor Kinderen bevat 30 mooi geïll..
€25,95
Excl. BTW:€23,81
Praktisch Handboek TarotIn dit praktische handboek vindt u een helder en compleet overzicht van de tarot, waaronder de geschiedenis, de betekenis van de verschillende kaarten van de Grote en de Kleine Arcana, de symboliek van de vier elementen (Vuur, Water, Lucht en Aarde) en de speciale kwaliteiten..
€22,95
Excl. BTW:€21,06
Merk: Lisa Sterle
Tarot voor de Moderne Heks Lisa Sterle Doe een beroep op de magische krachten van hedendaagse hekserij met deze prachtig vormgegeven tarot. Vind de antwoorden die je zoekt met behulp van de 78 kleurrijke kaarten vol diverse en sterke figuren en ontdek de verscheidene betekenissen die de Grote en Kle..
€35,95
Excl. BTW:€32,98
Vraag Raad Aan De Draken Lucy Cavendish Gebruik deze doos met 55 kaartjes om beroep te doen op de oneindige wijsheid van de draken. Deze magische, sterke en beschermende wezens zijn al duizenden jaren de bondgenoot van de mens en zijn bereid je te helpen. Zit je met bepaalde vragen of twijfels? Is e..
€17,95
Excl. BTW:€14,84
Vraag Raad Aan De Godinnen Lucy Cavendish Inspirerende boodschappen voor meer kracht en voorspoed Maak contact met de Goddelijke Moeder in haar vele gedaantes dankzij deze doos met 55 kaartjes. Zit je met bepaalde vragen of twijfels? Is er een situatie waarin je meer inzicht wil? De godinnen zijn er..
€17,95
Excl. BTW:€14,84
Wicca Rituelen en Bezweringen Barbara Meiklejohn-Free.Zou je weleens willen dat je een spreuk kon gebruiken om je levenspad te veranderen? Deze orakelkaarten helpen je de oude wijsheid en de mystieke krachten van de natuur te benutten om je leven positief te beïnvloeden. Of je nu een doorgewinterde ..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
1 - 20 van 20 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie