Menu
Winkelwagen

Diverse Kleine Uitgeverijen

Diverse Kleine Uitgeverijen

Merk: Imi Lo
(Te)veel voelen van Imi Lo Met (Te)veel voelen van Imi Lo ontdek je de begaafdheid onder je intense emoties en leer je om niet langer 'teveel' voor jezelf te zijn. Vinden mensen je soms nogal intens en heftig? Word je vaak omschreven als hypergevoelig? Voel je je overweldigd door de harde en onver..
€25,00
Excl. BTW:€22,94
2024 Het Jaar Van De Kristallen Revolutie Rene ArgonijtHet is bijna zover: 2024, het jaar van de Kristallen Revolutie. Er komt dan een einde aan de periode van verrechtsing en angst waar we ons nu al een jaar of tien in bevinden. In 2024 zal de tijdgeest weer progressiever, opener en vertrouwender w..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
Compleet Handboek voor de Lichtwerker Isabelle Cerf Ga op zoek naar de spirituele krachten in jezelf. In de jachtige wereld van vandaag, waarin het niet altijd gemakkelijk is om je eigen waarheid te vinden, voelen veel mensen zich aangetrokken tot spiritualiteit. Het pad om een lichtwerker te word..
€45,00
Excl. BTW:€41,28
De Gevaarlijkste Dr. op Aarde Robert F. Kennedy
Bestseller
De Gevaarlijkste Dr. op Aarde Robert F. Kennedy (nieuwste druk) Dr. Fauci, Big Pharma, Bill Gates en de wereldwijde samenzwering tegen volksgezondheid en democratie. In dit schokkende boek beschrijft Robert F. Kennedy Jr. (1954) het wereldwijde web van corruptie, misleiding en zelfs misdaad dat Big ..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Merk: David Icke
De Val David Icke Wat het is, hoe het werkt en hoe we aan zijn illusies kunnen ontsnappen David Icke's uitgebreide onderzoek naar de structuur van de macht achter de schermen en de drijvende kracht achter de controle van de mensheid, wordt wel de 'Steen van Rosetta' van complotonderzoekers genoemd. ..
€27,99
Excl. BTW:€25,68
Merk: Elif Shafak
De Veertig Regels Van Liefde Elif ShafakNieuwste druk sept. 2022! Ella Rubinstein is veertig jaar oud en ongelukkig getrouwd wanneer ze een baan als proeflezer aanneemt op een literair agentschap. Haar eerste opdracht, het lezen van een manuscript over de mystieke soefi Rumi, werpt een nieuw licht o..
€22,99
Excl. BTW:€21,09
Drakenvrouw Op Aarde Invanna MorganeInvanna Morgane is een paranormaal begaafde vrouw en spiritueel leraar die al haar hele volwassen leven wordt gedragen en begeleid door draken, waaronder de goede en wijze draken van Jupiter. Ze staat met hen in contact via beelden die ze doorkrijgt, telepathie, i..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
Drie Golven Vrijwilligers En De Nieuwe Aarde Dolores CannonHelaas weer in Herdruk. Maak gebruik van de reserveerknop en je ontvangt een mailtje zodra dit prachtige boek weer leverbaar is...
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Merk: Matt Kahn
Geef Je Hart De Ruimte Matt KahnHeb uw naaste lief. Liefdevolle zorg. De liefde van het universum. Van de oudste religies tot de nieuwste New Age: Liefde is het fundament onder alle praktijk. We omarmen allemaal het idee van liefde... en dan gaan we online; of duiken we in het nieuws; of gaan we op ..
€21,50
Excl. BTW:€19,73
Ontwijken of Ontwaken. Milo Scheeren, Peter Toonen, Kathie Schene Verhalen van mensen die bereid waren de consequenties te dragen toen hun bewustzijn over de werkelijkheid veranderde. Velen herkennen zich niet meer in de berichtgeving van overheid en media, of betwijfelen of ze wel de gehele waarhei..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Overprikkeld Brein Charlotte Labee Brain Balance Expert Charlotte Labee deelt in 'Overprikkeld brein' de laatste wetenschappelijke kennis over ons vaak overprikkelde en oververmoeide brein. Charlotte helpt je om symptomen van overprikkeling te herkennen en geeft concrete handvatten om je brein en le..
€22,99
Excl. BTW:€21,09
Merk: Rens Kroes
So Simple Rens Kroes Makkelijke en gezonde powerfoodgerechten voor elke dag Het leven is een rollercoaster. Alle dagen zijn we druk en we hebben weinig tijd (en zin) om uitgebreid in de keuken te staan om een gezonde maaltijd te bereiden. In So Simple geeft. Rens Kroes je ze op een presenteerblaadje..
€33,00
Excl. BTW:€30,28
Spirits Van Hawaii Tanis HelliwellDit is het verhaal van een Hawaďaanse vakantie die uitloopt op een humoristische, hartverwarmende odyssee langs vele wezens uit andere dimensies. Ga met Tanis op avontuur en ontmoet zelden of nooit eerder geziene wezens van diverse rassen, die leven in vulkanen, mis..
€21,50
Excl. BTW:€19,73
Terugkeer Van De Moeder Sharon McErlaneDe Grootmoeders roepen ons op om te herinneren wie we zijn; om in de kracht van het Vrouwelijk Principe te stappen en onszelf te erkennen als de bron van het Goede die we zijn. Onvermoeibaar onderwijzen en begeleiden ze ons daarbij. Nu vragen ze ons om deze kra..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Het Had Zomaar Anders Kunnen Aflopen van Brian van Leeuwen In zijn jeugd zit Brian vast in patronen van afwijzing, manipulatie en ruziemaken. Het is moeilijk voor hem om zich met andere mensen te verbinden en hij heeft veel last van jaloezie. Op latere leeftijd ontdekt hij dat feesten, drank en drug..
€22,00
Excl. BTW:€20,18
Pionierend Leiderschap Carla de Ruiter Een bevrijdend perspectief voor een wereld in transitie. De komende decennia verandert onze wereld door andere levensomstandigheden, nieuwe uitvindingen en technologieën. Tegelijkertijd ontdekken we capaciteiten van onszelf waar we nog geen weet van hadden..
€27,95
Excl. BTW:€25,64
De Genezeres Heling van Lichaam en Geest Peter Allmend. Peter Allmend is nog erg jong als hij voor het eerst over de drempel van een eenvoudig huisje in Zürich stapt waar een vrouw haar roeping volgt om mensen te genezen. Hij is onder de indruk van de helende uitwerking die haar behandeling op hem h..
€17,95
Excl. BTW:€16,47
Gabrielle Bernstein Happy Days De weg van trauma naar werkelijke vrijheid en innerlijke vrede. Dit boek is mijn geschenk aan jou. Het zal je vertellen waarom je je geblokeerd, angstig, depressief of alleen voelt, en het zal je bevrijden van de denkbeelden die je zo lang klein hebben gehouden. Door d..
€21,99
Excl. BTW:€20,17
Het Coronabedrog Thierry Baudet. De globalistische machtsgreep en de Great Reset. In Het Coronabedrog ontrafelt Thierry Baudet stuk voor stuk de mythes die Nederland - en de wereld - al twee jaar volgens hem in een wurggreep houden. Hoe gingen we van een vrije, open samenleving naar een land van loc..
€21,95
Excl. BTW:€20,14
Jij bent de liefde Dokter Juriaan Galavazi.“JIJ BENT DE LIEFDE” Je past je aan. Aan je omgeving, je ouders, je partner, je kinderen, vrienden en collega’s. Je komt zoveel mogelijk je verantwoordelijkheden en verplichtingen na, in de hoop een goed mens en misschien zelfs wel gelukkig te zijn. Het afs..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Karsten van Overdonk Energie In Overvloed Introductie in Vrije Energie. Energie houdt de wereld in beweging. In onze samenleving verkeert de energiehuishouding echter in totale crisis. De vraag naar energie groeit, de prijzen rijzen de pan uit en dat terwijl de planeet grondig wordt vervuild. Zogena..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
1 - 21 van 21 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie