Menu
Winkelwagen

Love Revolution Nadja van Osch

Love Revolution Nadja van Osch kopen?

Love Revolution het boek van Nadja van Osch koop je gemakkelijk en snel hier bij hetspirituelewarenhuis.nl. Natuurlijk ligt haar boek ook bij ons in de winkel.

DE WEG TERUG NAAR VERBINDING, LIEFDE EN VRIJHEID.

Love Revolution gaat over hoe wij in een wereld die draait op angst en verdeeldheid, juist weer terug kunnen komen naar liefde en vertrouwen en daarmee een revolutie starten. Door het innerlijke werk eerst te doen en daarmee bij te dragen aan een liefdevollere wereld.

De weg terug naar verbinding, liefde en vrijheid. In Love revolution leert Nadja van Osch je om juist in tijden van angst en verdeeldheid terug te keren naar liefde, vertrouwen en rust. Ze laat zien hoeveel van onze gedachten, overtuigingen en keuzes gebaseerd zijn op angst, vaak zonder dat we ons hiervan bewust zijn. Veel van deze gedachten die voortkomen uit angst zijn een illusie, terwijl liefde onze essentie als mens is. Ze neemt je mee op de weg terug naar je authentieke zelf door heling, zelfliefde en manifestatie. Het is een boek dat inzicht geeft in de huidige situatie in de wereld, maar ook antwoord geeft op hoe wij als mens kunnen bijdragen aan de oplossing.

De Parelmaker Kitty van Lochem.Auteur Kitty van Lochem was jarenlang geïnteresseerd in de nieuwste weten-schappelijke inzichten rondom ziektes en het gebruik van medicijnen. Ze ontdekte daarbij dat medische ingrepen en medicijnen langdurige bijwerkingen konden hebben. Haar aandacht begon te versch..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
Love Revolution Nadja van OschDE WEG TERUG NAAR VERBINDING, LIEFDE EN VRIJHEID.Love Revolution gaat over hoe wij in een wereld die draait op angst en verdeeldheid, juist weer terug kunnen komen naar liefde en vertrouwen en daarmee een revolutie starten. Door het innerlijke werk eerst te doen en da..
€22,99
Excl. BTW:€21,09
1 - 2 van 2 (1 pagina's)