Menu
Winkelwagen

Palaysia Productions

Uitgeverij Palaysia

Een overzicht van alle leverbare boeken van deze uitgeverij.

Merk: Wayne Dyer
Afstemmen Op De Bron Wayne Dyer”Ik herinner me alles wat ik wist voordat ik in dit fysieke lichaam kwam, en alles wat ik tijdens mijn fysieke leven heb geleerd. Alle contrast die ik heb ervaren heeft dingen in mijn Vortex geplaatst waarvan ik me lange tijd niet heb toegestaan om ze te zien. Maar nu ..
€18,50
Excl. BTW:€16,97
Merk: Byron Katie
Byron Katie Vier Vragen die je Bevrijden van je Ballast. WIE ZOU JE ZIJN ZONDER JE VERHAAL? The Work is een eenvoudige en krachtige methode die je toegang geeft tot de wijsheid die altijd in je aanwezig is. Als we The Work van Byron Katie doen, blijven we niet alleen alert op onze stressvolle gedach..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
De Levensbloem Andreas BeutelDuik diep in de fascinerende wereld van de bouwstenen van het heelal – en van jou zelf. Ontdek de eenvoudige, heldere taal van de Heilige Geometrie, de geometrie waarop de wereld is gebaseerd. Ga op reis door alle niveau s van de schepping – van het grote tot het allerkl..
€11,99
Excl. BTW:€11,00
De Zeven Eigenschappen Van Effectief Leiderschap Stephen R. CoveyDe zeven eigenschappen van effectief leiderschap, ontwikkel de 7 gewoontes in jezelf en je verbetert de kwaliteit van je persoonlijke leven, je werkende leven en je gezinsleven! Met dit handige actieplan implementeer je stap voor stap ..
€14,99
Excl. BTW:€13,75
Merk: Esther Hicks
Gezondheid, Vraag En Het Is Gegeven Esther Hicks‘Je natuurlijke staat is die van gezondheid. Jullie leven in een zeer drukke tijd en jullie maken je over allerlei dingen druk. Doordat jullie dat doen, raken jullie de afstemming op de Bron kwijt en ziekte is daarvan het gevolg. Vervolgens richten jul..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Merk: Teal Swan
Go Beyond Teal SwanDe toolkit voor complete zelfliefde… Teal Swan leert je wat het betekent om van jezelf te houden – en hoe jij daar ook komt, wat je startpunt ook is. Teal vertelt eerst haar levensverhaal: ze werd 13 jaar vastgehouden en misbruikt door een sekteleider, uit wiens handen ze op 19-ja..
€24,50
Excl. BTW:€22,48
Heelheid Jan-Willem Van AalstLexicon voor positieve gezondheid Van cardiologie tot bloesemtherapie; van oncologie tot opstellingen; van medicatie tot mindfulness… voor het eerst verschijnt een uitvoerig lexicon dat vrijwel alle allopathische en complementaire geneeswijzen bij elkaar brengt, plus vel..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
Merk: Dee Garnes
Herinneringen Aan De Bron Dee GarnesKinderen hebben de verbazingwekkende mogelijkheid om zich de tijd voordat ze naar de aarde kwamen te herinneren. Wayne Dyer: Ik houd mijn hele leven al van kinderen, vooral als ze net geboren zijn en nog dreumes of peuter zijn. Als er een baby in de buurt is, is h..
€18,00
Excl. BTW:€16,51
Het Universum Staat Achter Je Gabrielle BernsteinDoor middel van acceptatie, overgave en toewijding aan haar zich voortdurend ontwikkelende spirituele pad, heeft bestsellerauteur en internationaal spreekster Gabrielle Bernstein haar angst getransformeerd tot geloof. Haar verhalen en universele lesse..
€18,50
Excl. BTW:€16,97
Ik Ben Er Gewoon Nog Nicolette Van NieuwenhuizenIk zal je vertellen hoe het is om dood te gaan. Ik heb het meegemaakt en ik wil dat je weet hoe het is. Ik zal je vertellen hoe het is om dood te gaan. Ik heb het meegemaakt en ik wil dat je weet hoe het is. Want ik had nooit kunnen denken dat ik er z..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Merk: Louise Hay
Je Kunt Een Buitengewoon Leven Creëren Louise HayHet leven zit – voor iedereen – barstensvol uitdagingen. Waarom zou je je best doen om een buitengewoon leven te creeren als het al moeilijk genoeg is om te overleven? Omdat ook jij het kunt. Een liefdevol, subtiel meesterwerk dat zelfs tijdens het le..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Merk: Brandon Bays
Licht In Het Hart Van Duisternis Brandon BaysSteeds meer mensen ervaren op steeds jongere leeftijd stress, burn-out en depressie, en dat kan verwoestende gevolgen hebben. Met behandelplannen en medicatie kun je de conditie onder controle houden. Maar als je de kernoorzaak van deze aandoeningen bloot..
€24,50
Excl. BTW:€22,48
Merkaba Andreas BeutelLichtlichamen, Hartruimte en Heilige Geometrie Maak kennis met de matrix achter onze wereld… heldere, bondige uitleg over de Merkaba, en hoe je ‘m in jezelf kunt activeren. ACTIVEER JE GODDELIJKE BLAUWDRUK In dit heldere, compacte boekje legt Andreas Beutel uit wat de Merkaba i..
€11,99
Excl. BTW:€11,00
Ontwaken In Het Nu Mahatma RevierDit boek is voor moedige mensen. Mensen die de moed hebben om kwetsbaar te zijn. De moed om eerlijk naar zichzelf te kijken. En de moed om verantwoording te nemen voor hun leven. *** MET OEFENINGEN EN BEGELEIDENDE VIDEOSERIE *** Bestseller auteur Mahatma Revier schud..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Soul Retrieval Sandra IngermanGaandeweg je leven verlies je delen van je ziel, geef je ze weg, of worden ze zelfs gestolen… Gaandeweg je leven verlies je delen van je ziel, geef je ze weg, of worden ze zelfs gestolen… Gaandeweg je leven verlies je delen van je ziel – cruciale, essentiele delen van j..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Merk: Esther Hicks
Stap In De Vortex: Harmonie In Al Je Relaties: Esther HicksJe kunt in elke relatie waar je je momenteel in bevindt, of die je ooit gehad hebt, harmonie ervaren door de werkelijkheid te begrijpen die de basis vormt van elke relatie. Dit uitzonderlijke boek toont je de ware reden van welke disharmonie..
€21,51
Excl. BTW:€19,73
Sterk Of Zwak? Brunhild HofmannDoor de zelf-spiertest, die veel in de kinesiologie wordt gebruikt, roep je je diepere lichaamswijsheid aan om als basis voor je beslissingen te gebruiken – wanneer en in welke situatie ook. In dit boek, dat vele alternatieve opleidingen in Duitsland op de leeslijst he..
€11,99
Excl. BTW:€11,00
Vertrouw Je Gevoel Sonia Choquettesleutels tot intuitief leven zonder de regels van het ego Het Intuitieboek: vertrouw je gevoel een lijvig boek (256 pagina s) dat je leert hoe je je intuitieve kanaal kunt openen, gebruiken, en… vertrouwen. Waarom met opzet kompas en plattegrond negeren, en ronddwal..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Vraag Je Gidsen Sonia ChoquetteWe zijn allemaal spirituele wezens met een eigen helpdesk aan de Andere Kant. Deze helpdesk overziet ons leven en gidst ons vanaf het moment dat we geboren worden tot het moment dat we ons fysieke lichamen weer verlaten. Zodra we leren hoe we ons kunnen verbinden met o..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Merk: Teal Swan
Whole Again Teal SwanVoel jij ook de pijn van eenzaamheid? Dan hunker je naar verbondenheid… Veel mensen voelen zich afgescheiden, alleen en eenzaam. Ze hebben moeite om zich te verbinden met de buitenwereld, die zo anders en ver weg lijkt. Terwijl ze in hun hart niets liever willen dan verbondenhei..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
1 - 20 van 20 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie