Menu
Winkelwagen

Uitgeverij Spectrum

Uitgeverij Spectrum

Een overzicht van alle leverbare boeken van deze uitgeverij.

Merk: Louise Hay
Alles Komt Goed Louise HayMensen krijgen steeds meer te maken met veelvoorkomende onbalansen en mentale oorzaken voor fysieke klachten. Hay en dr. Schulz beschrijven dit aan de hand van zeven emotionele centra in het lichaam. Door de unieke combinatie van spiritualiteit en de wetenschap is Alles is ..
€23,99
Excl. BTW:€22,01
Merk: Cuong Lu
De Boeddha In De Bajes Cuong LuDe boeddhistisch geestelijk verzorger Cuong Lu bezocht zes jaar lang elke week vier Nederlandse gevangenissen om te praten en mediteren met gevangenen. In De Boeddha in de bajes deelt hij 52 verhalen en lessen die hij daar heeft opgedaan. Hij laat zien dat hoe diep iem..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
De Kracht Van Kristallen Emma Lucy KnowlesReset je energie, verbeter je flow Deze moderne kristallengids bevat beschrijvingen en fotografie van meer dan 70 stenen en kristallen. Voor de een interessant vanuit de pracht van de stenen, voor de ander vanwege de krachten die aan deze helende stenen word..
€13,49
Excl. BTW:€12,38
Dromen En Nachtmerries Bas KlinkhamerDromen hebben impact, ongeacht de waarde die je eraan hecht. Stoere kerels kunnen van slag zijn door een nachtmerrie, volwassen vrouwen de hele dag ongemakkelijk na een droom over een collega. Bas Klinkhamer werkt dagelijks met zijn dreamteam aan het ontleden van..
€18,99
Excl. BTW:€17,42
Merk: Louise Hay
Een Gelukkige Geest In Een Gezond Lichaam Louise HayEen gelukkige geest in een gezond lichaam Louise Hay is bekend van vele boeken over het positief veranderen van je gedachten, van jezelf te houden en het geloof dat het leven van jou houdt. In haar nieuwe boek Een gelukkige geest in een gezond lich..
€25,99
Excl. BTW:€23,84
Geert Kimpen Ik Maria Magdalena Maria Magdalena spreekt. Haarverhaal dat 2000 jaar lang verzwegen werd. Maria Magdalena is vastbesloten Jezus’ boodschap uit te dragen in de wereld. Tot ze ontdekt dat haar eigen boodschap minstens zo belangrijk is. Haar boodschap van vrouwelijke wijsheid die Je..
€25,00
Excl. BTW:€22,94
Merk: Louise Hay
Gelukkig Zijn Kun Je Leren Louise HayHoe word je echt gelukkig? Door te letten op je fouten en zwakheden? In de klassieke psychoanalyse werd altijd de nadruk gelegd op het negatieve, maar daar gaan mensen zich over het algemeen niet beter van voelen. Je kunt je wel beter gaan voelen door uit te zoek..
€26,99
Excl. BTW:€24,76
Merk: Louise Hay
Heel Je Geest Louise HayVerbind lichaam en geest door affirmaties, intuitie en medicatie. Hoe blijf je kalm en gefocust in een wereld die voorbij raast? In Heel je geest leren we wat het effect is op de hersenen en het lichaam als we ons verdrietig, boos of angstig voelen. En hoe we om kunnen gaan m..
€23,99
Excl. BTW:€22,01
Het Enige Wat Ertoe Doet Neale Donald WalschHet enige wat ertoe doet, gesprekken met de mensheid deel 2. Bestsellerauteur Neale Donald Walsch stelt dat 98% van de mensen 98% van hun tijd besteedt aan zaken die er niet toe doen. Het is volgens hem de reden dat zo veel mensen zich verdrietig en verwar..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
Merk: Louise Hay
Het Leven Houdt Van Je Louise Hayin 7 stappen jezelf leren accepteren Handboek voor een gelukkiger leven van de grande dame van de spiritualiteit Iedereen heeft af en toe last van zelfafkeuring. Bijna allemaal hebben we gedachten als: ik ben niet goed genoeg, mooi genoeg of belangrijk genoeg. Zo wor..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Holistik Handboek Evelyn Van Hasselt En Karlijn VisserHet holisme is een levensovertuiging waarbij de essentie is dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Maar hoe ‘holistify je je eigen leven en blijf je wel met beide benen op de grond staan? In Holistik Handboek geven Karlijn Visser en Eve..
€20,00
Excl. BTW:€18,35
Practical Magic Nikki Van De CarDit boek is de perfecte basis voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wondere wereld van moderne magie. De verschillende onderwerpen worden duidelijk uitgelegd, zoals kruidendrankjes en astrologie, maar daarnaast krijg je ook praktische instructies over rituelen en ..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Swami Purnachaitanya Vind je Innerlijke Kracht Meditatie is tegenwoordig geen luxe, het is een noodzaak.De wereld waarin we leven verandert snel. Een pandemie, klimaatverandering, fake news: deze gebeurtenissen beïnvloeden onze gezondheid en productiviteit, en hebben een enorme impact op onze i..
€21,99
Excl. BTW:€20,17
Merk: Louise Hay
Wees Lief Voor Jezelf Louise HayLouise Hay, de koningin van de zelfhulpboeken, inspireerde met haar werk miljoenen mensen over de hele wereld. In 2017 is ze op negentigjarige leeftijd in haar slaap overleden. Ter ere van haar leven zijn haar mooiste affirmaties gebundeld in dit boek: voor elke dag e..
€21,99
Excl. BTW:€20,17
Wonderen Manifesteren Willemijn Welten De weg van angst naar liefde Manifesteer een leven dat beter is dan jij nu kunt bedenken.Wat als je elke dag zou voelen dat alles precies is zoals het moet zijn? Als jij echt elke situatie door de bril van liefde kan zien in plaats van angst? Dat je de voldoeni..
€22,99
Excl. BTW:€21,09
1 - 15 van 15 (1 pagina's)