Menu
Winkelwagen

Stilte Zijn Maaike Dijkstra

Stilte Zijn van Maaike Dijkstra kopen?

Stilte Zijn het prachtige (cadeau) van Maaike Dijkstra koop je gemakkelijk en snel hier bij hetspirituelewarenhuis.nl. Natuurlijk ligt haar boek ook bij ons in de winkel.

Stilte Zijn Maaike Dijkstra

Dit boek is geschreven voor iedereen die verlangt naar vrede en waarheid. Het bevat inspiratie en meditaties over stilte. Stilte verwijst hierin niet naar de afwezigheid van geluid, maar naar de afwezigheid van het persoonlijke zelf. Het boek is een uitnodiging tot zelfonderzoek, dat kan leiden tot het ontdekken van je ware aard als bewustzijn. Stilte zijn toont het proces van ontwaken op verschillende niveaus: de herkenning op het niveau van je hoofd, je hart en je buik – tot werkelijk thuis zijn.

Leven in volledige overgave. Werkelijk thuis zijn is zien dat je geen controle hebt over het leven en dat je ware aard stilte en vrede is. Daarmee ontstaat een geheel nieuw leven: levendig, mysterieus, oorspronkelijk en liefdevol. Zonder de verkramping en spanning verbonden met het denken. Je ziet dat het leven geheel onpersoonlijk plaatsvindt.

Een prachtig geïllustreerd cadeauboekje vol inspiraties en meditaties over stilte. Het perfecte geschenk voor iedereen die verlangt naar vrede en waarheid.

Dat wat je werkelijk bent, is vrij

het blijft altijd onaangetast

het heeft niets nodig

het is grenzeloos licht en vervuld van zichzelf

het straalt vanuit je diepste wezen de wereld in

het is Liefde

en het wacht op je om ontdekt te worden.

Uit het boek Stilte Zijn.....

Stilte Zijn Maaike Dijkstra

Maaike Dijkstra (1973) is bewustzijnscoach, yoga-docent en moeder van vier kinderen. Ze begeleidt mensen die verlangen naar rust en vrijheid en organiseert retraites en stiltedagen in Friesland. Als kind was ze al geïnteresseerd in het wezenlijke, in de aard van de werkelijkheid. Op een dag had ze een eenheidservaring en daarna volgde een zoektocht naar vrijheid. Ze verdiepte zich in advaita vedanta, de leer van non-dualiteit. Tot het moment dat ze zag dat al het zoeken naar waarheid, de werkelijke vrijheid in de weg staat. Dat het gaat over niets meer weten, alles opgeven – inclusief je identificaties. Dat bevrijding niets anders is dan een diepe overgave aan het leven en aan kwetsbaarheid.

Maaike Dijkstra Stilte Zijn Een prachtig geïllustreerd cadeauboekje vol inspiraties en meditaties over stilte. Het perfecte geschenk voor iedereen die verlangt naar vrede en waarheid.Dit boek is geschreven voor iedereen die verlangt naar vrede en waarheid. Het bevat inspiratie en meditaties over sti..
€19,90
Excl. BTW:€18,26
1 - 1 van 1 (1 pagina's)