Menu
Winkelwagen

Uitgeverij Hajefa

Uitgeverij Hajefa

Een overzicht van alle leverbare boeken van deze uitgeverij.

2024 Het Jaar Van De Kristallen Revolutie Rene ArgonijtHet is bijna zover: 2024, het jaar van de Kristallen Revolutie. Er komt dan een einde aan de periode van verrechtsing en angst waar we ons nu al een jaar of tien in bevinden. In 2024 zal de tijdgeest weer progressiever, opener en vertrouwender w..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
Aarde Bewustzijn Marleen D'hoseDe Aarde is een levend organisme. Dit boek neemt je mee in haar levensverhaal, dat startte lang voor de mens zijn opwachting maakte; een verhaal van evolutie waarin de mensheid niet centraal staat, maar toch een wezenlijke schakel vormt. We bevinden ons nu op een besli..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Merk: Bert Esser
Astrologie Als Taal Van De Allesomvattende Eenheid Bert EsserIn dit boek komt Bert Esser tot de conclusie dat alle verbanden van de astrologie met andere disciplines geen toeval kunnen zijn, maar wijzen op een onderliggende eenheid van al het geopenbaarde in het heelal. Met een uitleg van het nulpun..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
Merk: Dré Aukes
Astrologische Hulptechnieken Dré AukesAstrologen gebruiken regelmatig bepaalde, soms minder bekende, technieken ter verfijning van de horoscoopduiding. Dré Aukes ontdekte door zijn werk in het astrologisch opleidingencircuit en via collega’s uit het vak dikwijls bepaalde hulptechnieken, die voor hem..
€17,95
Excl. BTW:€16,47
Avonturen In Het Leven Na De Dood William BuhlmanAvonturen in het leven na de dood is een krachtige reis naar spiritueel ontwaken, een moedige zoektocht naar antwoorden en verlichting. Het boek gaat de confrontatie aan met de oude aannames met betrekking tot de hemel en presenteert een uitgebreide n..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Cheiron, De Weg Naar Heelheid Melanie ReinhartLijden maakt deel uit van ieders leven, maar in combinatie met wijsheid door en compassie voor onze eigen ervaringen kan ‘vergif een medicijn worden’. Zo ontwikkelen we het bewustzijn dat ons kan vergezellen bij en inwijden in nieuwe stadia van onze spir..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
De Adelaar & De Condor Jonette CrowleyDit verhaal geeft je de sleutels en de inspiratie om je eigen zielepad te verlichten. Ieder van ons is zo veel meer dan we ons kunnen voorstellen. Dit waargebeurde verhaal neemt je mee op het innerlijk pad van spirituele initiatie. Het roept indiaanse en Inca my..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
De Essentiële Mystieke Lessen Van De Dalai Lama samengesteld door Renuka SinghHet mystieke wordt over het algemeen gezien als eenwording met God of het Absolute. In dit inspirerende boek zijn de gedachten van de Dalai Lama over de aard en betekenis van mystiek opgetekend. Het beschrijft hoe we een ..
€21,50
Excl. BTW:€19,73
De Geometrie Van De Schepping Deel 1 Drunvalo MelchizedekDit adembenemende boek vertelt Drunvalo's zoektocht naar de ontwikkeling van de mens, die mogelijk van buitenaardse afkomst is. Hij leidt ons door oude beschavingen heen naar het heden en geeft ons een duidelijk inzicht in het bewustzijnsnivea..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
De Geometrie Van De Schepping Deel 2 Drunvalo MelchizedekDit adembenemende boek vertelt Drunvalo's zoektocht naar de ontwikkeling van de mens, die mogelijk van buitenaardse afkomst is. Hij leidt ons door oude beschavingen heen naar het heden en geeft ons een duidelijk inzicht in het bewustzijnsnivea..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
De Jongen Zonder Schaduw Michael J. RoadsEen spirituele roman over liefde, passie, lijden en verlichting. Een bron van licht en inspiratie om spiritueel te ontwaken! Adam Baker is adviseur in de biologische landbouw, gescheiden, eenzaam en vervreemd van zijn familie… in één woord ellendig. Wanneer h..
€19,50
Excl. BTW:€17,89
De Kom Van Licht Hank WesselmanIn 1996 raakte een gerespecteerde Hawaïaanse Kupuna (wijze oudere) bevriend met een Amerikaanse antropoloog en uit hun zeldzame en intieme verstandhouding ontstond iets wonderbaarlijks. Via de woorden en leringen van Hale Makua, een hoeder van de kahunawijsheid, kreeg ..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
De Maya Ouroboros Drunvalo Melchizedek‘Dit boek is een vervolg op mijn laatste boek De Kundalini van de aarde. Het gaat ook over de leidraad die onze inheemse voorouders met ons willen delen… De Maya geloven dat ze een verantwoordelijkheid hebben ten opzichte van de wereld, om de leidraad te verstre..
€17,95
Excl. BTW:€16,47
De Nieuwe Tijd, Een Verschuiving In Bewustzijn Elias, samengesteld door David TateVeel mensen vinden dat het met ons, met de wereld en met de natuur de verkeerde kant op gaat. Tegelijk zijn er mensen die beweren dat het allemaal beter zal worden en dat het zelfs al begonnen is. Wie heeft er gelijk? ..
€17,95
Excl. BTW:€16,47
Merk: Joe Vitale
De Ontwaakte Miljonair Joe VitaleDit is een manifest over het in balans brengen van je streven naar rijkdom door middel van spirituele groei, door de bestsellerauteur van Zero Limits. De Ontwaakte Miljonair is een oproep tot een nieuw soort miljonair ­ eentje die in harmonie leeft met spiritualitei..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
De Plutoïden - Lichten Van Kosmische Wijsheid Saskia van VlietVlak na de eeuwwisseling werd er nieuw licht geworpen op het ruimtelijk gebied rondom Pluto. Astronomische ontwikkelingen hebben door de ontdekking van nieuwe planeten ertoe geleid dat er binnen de astrologie een nieuw gebied te bestudere..
€27,50
Excl. BTW:€25,23
De Verborgen Wijsheid Van De Tarot Jacqueline DuijvesteijnDe tarot is meer dan een kaartspel en zelfs meer dan een kaartspel dat je een blik gunt in de toekomst. In de kaarten van de tarot ligt diepere kennis besloten over wie wij zijn, als mensen; kennis over waar we vandaan komen en waar we naarto..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
Merk: Gary Quinn
De Yes-Frequentie - De Kracht Van Yes Gary QuinnDit boek geeft kort maar krachtig praktische en inzichtelijke methoden om oude patronen te doorbreken, succesvoller te worden en het leven meer zin en een groter doel te geven. Door te focussen op steeds terugkerende problemen in het hectische hedendaa..
€16,95
Excl. BTW:€15,55
Merk: Dre Aukes
De Ziel Als Werkend Beginsel In De Astrologische Huizen Dre AukesIn dit boek stelt Dré Aukes dat de controverse tussen de persoonlijkheid (het ego) en de ziel, die we in werkelijkheid zijn, in wezen het thema is waar de groei van onze bewustzijn over gaat. Nu is dat niet echt nieuw. Wèl dat die pers..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
De Zwarte Maan In De Kinderhoroscoop Carla KerklaanElk kind heeft een eigen oorspronkelijke zielenkwaliteit en verwerft in de loop van zijn ontwikkeling een passende vorm, een persoonlijkheid, waarmee deze zielenkwaliteit kan worden uitgedrukt. In de mythe over Demeter, houdt zij het koningskind in..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Drakenvrouw Op Aarde Invanna MorganeInvanna Morgane is een paranormaal begaafde vrouw en spiritueel leraar die al haar hele volwassen leven wordt gedragen en begeleid door draken, waaronder de goede en wijze draken van Jupiter. Ze staat met hen in contact via beelden die ze doorkrijgt, telepathie, i..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Drie Golven Vrijwilligers En De Nieuwe Aarde Dolores CannonHelaas weer in Herdruk. Maak gebruik van de reserveerknop en je ontvangt een mailtje zodra dit prachtige boek weer leverbaar is...
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Eclipsen In De Astrologie Willem SimmersAls er een spectaculaire eclips plaatsvindt die ook in Nederland te zien is, zoals in 1999 en 2015, haalt dit in veel gevallen het journaal. In de natuur wordt door de planten en de dieren direct op verduisteringen gereageerd en de berichtgeving gaat vooral hi..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
Edgar Cayce Over De Akashakronieken Kevin J. TodeschiEdgar Cayce was één van de grote zieners van de twintigste eeuw en een grondlegger van de New Age beweging. Hoewel Cayce driekwart eeuw geleden overleed, heeft zijn boodschap voor de wereld nog niets aan helderheid en zeggingskracht verloren. In ..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Een Sjamaan Worden Kathleen Ann MilnerKathleen Ann Milner werd geboren met helende en paranormale gaven. Zij gelooft dat alle heling van God komt en dat de engelen en hogere wezens met de energie die zij channelt samenwerken om wonderbaarlijke genezingen te kunnen realiseren. Verander je manier van ..
€21,50
Excl. BTW:€19,73
Eenheid Met Het Dierenrijk Madeleine WalkerMadeleine Walker is een ‘wandelaar tussen werelden’ en een ware pionier op het terrein van communicatie met dieren. Ze is een wereldvermaard dierenfluisteraar, healer en zelfbekrachtigingscoach. In dit boek opent ze voor ons een wereld van wijsheid, liefde ..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Merk: Matt Kahn
Geef Je Hart De Ruimte Matt KahnHeb uw naaste lief. Liefdevolle zorg. De liefde van het universum. Van de oudste religies tot de nieuwste New Age: Liefde is het fundament onder alle praktijk. We omarmen allemaal het idee van liefde... en dan gaan we online; of duiken we in het nieuws; of gaan we op ..
€21,50
Excl. BTW:€19,73
Geld Creëren, Ware Doorbraak En Bevrijding Barbara Borecka en René ArgonijtWil je financieel vrij zijn, bevrijd dan geld! Bevrijd geld van je verwachtingen, je pressie en je kritiek. Laat niet zoveel van geld afhangen dat het zwaar wordt, niet kan stromen en niet zichzelf kan zijn. Geld is geen tove..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Gelukkig Met Geld - Overvloed Door Bezieling En Zelfliefde Anita Boom-van DoornIn menig vorig leven was geld geen probleem. Dat de één wat meer te besteden had dan de ander, was een situatie die men accepteerde als een Godsgericht. In deze Nieuwe Tijd is die energie er nog steeds, maar deze voelt ou..
€16,95
Excl. BTW:€15,55
Het Avontuur Van De Ziel Barbara Borecka en René ArgonijtDit boek wil je graag helpen in te zien wat het is om als Ware Zelf, als Ziel, als Goddelijke Zelf op Aarde het avontuur van het leven te beleven. Het reikt je een methodiek aan die je daarbij kan helpen, met een schat aan inzichten, tips en o..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Het Etherische Veld Hanneke BoumaMaak kennis met het etherische veld van de aarde en krijg zicht op het etherische lichaam van onszelf als mens. Het etherische veld is als een multidimensionaal holografisch weefsel. Het is een mysterie, zoals de baarmoederwand die groeit en vol wordt van leven als d..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Merk: Frans Stiene
Het Hart Van Reiki Frans StieneHet Hart van Reiki is het eerste Reiki-boek waarin de kern van de spirituele leer van het Reiki-systeem centraal staat. Het biedt Reiki-beoefenaars en -masters een geheel nieuw niveau van inzicht met betrekking tot hun praktijk en de manier waarop ze doceren.ISBN: 9789..
€18,95
Excl. BTW:€17,39
Het Helen Van Plutoproblemen Donna CunninghamAls je niet wilt veranderen, lees dit boek dan niet! Als je alles ter harte neemt wat deze schrijfster over Pluto te melden heeft, is het praktisch onvermijdelijk dat je tot zelfonderzoek overgaat. Als je het eenmaal gelezen hebt dwingt dit boek je als he..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
Merk: Joe Vitale
Het Mysterie Achter Zero Limits Joe VitaleHet eerdere boek van Joe Vitale, Zero Limits, was het eerste boek waarin de traditionele Hawaďaanse methode ho’oponopono werd uitgelegd en hoe men door gebruik hiervan meer gezondheid, innerlijke vrede, welzijn, overvloed en geluk kan ervaren. Ho’oponopono h..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
Hybriden Tanis HelliwellIn mythen, religies en archeologische ontdekkingen over de hele wereld wordt vaak gesproken over de aanwezigheid van intelligente niet-menselijke wezens die hebben gekruist met de mens, met hybriden als resultaat. Tanis Helliwell levert overtuigend bewijs van het bestaan van ..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Ilahinoor, Het Ontwaken Van De Goddelijke Mens Kiara WindriderHoe dichter we bij het planetaire ontwaken komen, hoe sterker onze potentiëlen en vermogens worden voor persoonlijk transformatie, fysieke heling en goddelijke manifestatie. Ilahinoor, Turks voor ‘goddelijk licht’, helpt ons om een nieuwe..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
Inspiratie Van De Engelen Maudy Fowler & Gail HuntMaudy Fowler is een medium die het vermogen heeft om engelen te horen. Ga met haar op een inspirerende reis en vind de zin van je leven door de bemoedigende verhalen en helende adviezen. Sinds haar elfde jaar heeft Maudy ontelbare boodschappen van ov..
€17,95
Excl. BTW:€16,47
Inwijdingsweg Van Een Priesteres Katrijn JorisDe priesteressen van vandaag zijn gewone vrouwen wiens spiritualiteit verweven is met hun dagelijks leven en een vanzelfsprekend deel is van wie ze zijn. Deze priesteressen zijn trouw aan hun eigen waardigheid en heilige vrouwelijkheid. Zij eren de Godin..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Issa, Zoon Van De Zon Kiara WindriderIn dit boek beschrijft Kiara Windrider hoe het leven van Jezus eruit zou hebben kunnen zien. Hierbij baseert hij zich op alternatieve bronnen over het leven van Jezus. Het is een boeiend verhaal met mooie inzichten en hoe te verbinden met het goddelijke in en bui..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
Jouw Zodiac Soul John Wadsworth In dit revolutionaire boek Zodiac Soul verbindt de toonaangevende Britse astroloog, John Wadsworth, de eeuwenoude tradities van het sjamanistische medicijnwiel met de astrologische sterrenbeelden. Hij gaat hierbij terug naar de oorsprong van de astrologie, die nauw ve..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Klassieke Astrologie Willem SimmersDit boek brengt je naar de vroegste tijden van de astrologie. We beginnen in het heden, bij de astrologische kaders waar je vertrouwd mee bent. Vervolgens laten we het schietlood steeds een stukje verder afdalen, naar de meer dan tweeduizend jaar oude basis van dit..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Merk: Gary Quinn
Laat De Engelen Tot Je Spreken - En Bereik Je Ware Doel Gary QuinnBewustzijn, kennis, macht. Werkelijk geluk. Als je leven enorm verbeterd is, dan vertel Je dat aan de vrienden en kennissen die erover willen horen. Dit was de manier waarop Gary Quinn oorspronkelijk zijn bekendheid kreeg. Inmiddels h..
€15,95
Excl. BTW:€14,63
Merk: Ria Teeuw
Leef Je Zelf! Ria TeeuwWe willen allemaal gelukkig zijn en een zinvol leven leiden. Het klinkt eenvoudig, maar dat is het blijkbaar niet. Want in het dagelijks leven besteden we meer tijd aan wat we niet willen, dan aan wat we wel graag doen. Hoewel we vrijheid belangrijk vinden, draait het meestal ..
€13,50
Excl. BTW:€12,39
Leven In De Nieuwe Energie Anita Boom - van DoornNieuwe energie begon in 1999 naar de aarde te komen. Eerst aarzelend en via een aantal mensen die daarvoor hadden gekozen, maar in 2007 daverde het met grote stromen de aardse realiteit in. De aarde had ‘ja’ gezegd tegen de nieuwe energie. Nu stroomt ..
€14,95
Excl. BTW:€13,72
Leven Na Verlies, Rouwverwerking Vanuit Astrologisch Perspectief Darrelyn GunzburgRouw is uitputtend, complex en verwarrend; een altijd veranderend proces dat veel tijd vraagt. Toch is niemand echt voorbereid op de impact die dit proces op ons leven kan hebben. We houden onszelf voor dat de dood nie..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
Leven Vanuit Verbinding Jeroen KuyperVrijwel dagelijks zijn er tal van boeiende spirituele activiteiten te bezoeken. Maar wat blijft er over van je prachtige ervaringen wanneer je op maandag het gewone leven weer oppakt, met collega’s die glazig voor zich uit kijken wanneer je iets van je enthousias..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Merk: Matt Kahn
Liefde Is Altijd Het Antwoord Matt KahnIn dit boek biedt de hooggewaardeerde leraar Matt Kahn je als lezer krachtige lessen met een reeks diepgaande, genezende inzichten en oefeningen om de vonk van je hoogste potentieel te ontsteken. Er zijn zeven eenvoudige woorden die de weg wijzen naar vrijheid ..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Lunaren, De Puzzelstukjes Van Het Proces Dat Leven Heet Tineke BoogaartsDe Maan komt in haar rondgang door de dierenriemtekens eenmaal per maand terug op de positie van de Maan in onze geboortehoroscoop. De horoscoop die we van dat moment maken heet een lunaar. Deze lunaar laat de tendensen zien voo..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
Maanagenda 2023 Esther van Heerebeek Themanummer: De Maan en de JaarfeestenIn deze maanagenda staat hoe je in 2023 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en ervaar welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Met symbooltjes wordt..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Maansknopen Willem SimmersAls je je verdiept hebt in de astrologie, dan heb je waarschijnlijk geleerd dat de Drakenkop (noordelijke maansknoop) werkt als de gecombineerde invloed van Jupiter en Venus, en de Drakenstaart (zuidelijke maansknoop) als die van Mars en Saturnus. Daarmee is de toon meteen ..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Merk: Dré Aukes
Nieuw Zicht Op Huiscuspen Dré AukesMet Nieuw zicht op huiscuspen toont Dré Aukes aan dat de tekens op de huiscuspen belangrijke informatie oplevert bij de horoscoopduiding. Hij stelt dat een planeet in een teken bewuste behoeften laat zien, terwijl een huiscusp in een bepaald teken veeleer de onbewu..
€16,95
Excl. BTW:€15,55
Nieuwe Bakens Voor Een Nieuwe Tijd Monique LeurinkEen nieuwe aarde begint bij jezelf. Het ontdekken van de bakens van de eigen essentiële ontwikkeling naar kosmisch bewustzijn is gekoppeld aan het omarmen van de waarden van de nieuwe tijd. In dit boek worden deze nieuwe waarden mede aangereikt, tege..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
Merk: Atie Kaper
Ongeaspecteerd, Ongeaccepteerd Atie KaperIn dit boek laat de auteur zien dat ongeaspecteerde planeten in de horoscoop vaak ervaren worden als een concentratie van energie, die zich op een specifieke manier uit en niet altijd begrepen wordt. Door haar jarenlange ervaring en door de persoonlijke gespr..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Merk: Jeff Green
Pluto II - De Evolutie Van De Ziel Door Relaties Jeff GreenIn voorspoed en tegenslag, tijdens ziekte en gezondheid, zullen jij en je partners elkaar telkens opnieuw tegenkomen, gedurende vele, vele levens, net zo lang tot jullie alle knopen hebben ontward. Er is gewoon geen ontkomen aan – je Ziel he..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Pluto, De Kracht Van Je Ziel Hermine MerlijnIn dit boek wordt de werking van Pluto op zielsniveau en op persoonlijkheidsniveau beschreven. Ook wordt de werking van Pluto verbonden met patronen uit vorige incarnaties. Duidelijk wordt uitgelegd hoe paradoxaal en diepgaand Pluto in het huidige leven ka..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Merk: Oscar Hofman
Praktijkboek Klassieke Medische Astrologie Oscar HofmanDoor de eeuwen heen is de geneeskunst altijd zeer nauw verbonden geweest met de ’hemelsche kunst’, de astrologie. De oude methodes van de medische astrologie zijn dankzij de razendsnelle opkomst van de traditionele astrologie in onze tijd weer p..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Reiziger Door Het Multiversum Michael RoadsMichael Roads beschrijft in dit boek zijn reizen door vele andere realiteiten en welke inzichten dit oplevert. Laat Michaels metafysische reizen je bewustzijn verruimen en je leven voorgoed veranderen. Helder, eenvoudig en doorspekt met humor inspireert hij..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Soul Body Fusion Jonette CrowleyHet boek Soul Body Fusion (versmelting van ziel en lichaam) geeft de lezer een proces om zijn eigen spirituele kracht en licht in het lichaam te integreren. De kracht van het proces is de eenvoud ervan en het feit dat het eenvoudig toepasbaar is bij jezelf en anderen...
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Spirits Van Hawaii Tanis HelliwellDit is het verhaal van een Hawaďaanse vakantie die uitloopt op een humoristische, hartverwarmende odyssee langs vele wezens uit andere dimensies. Ga met Tanis op avontuur en ontmoet zelden of nooit eerder geziene wezens van diverse rassen, die leven in vulkanen, mis..
€21,50
Excl. BTW:€19,73
Terugkeer Van De Moeder Sharon McErlaneDe Grootmoeders roepen ons op om te herinneren wie we zijn; om in de kracht van het Vrouwelijk Principe te stappen en onszelf te erkennen als de bron van het Goede die we zijn. Onvermoeibaar onderwijzen en begeleiden ze ons daarbij. Nu vragen ze ons om deze kra..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Uurhoekastrologie, De Kracht Van Voorspellende Astrologie Willem SimmersDe kracht van voorspellende astrologie is een standaardwerk voor eenieder die zich wil bekwamen in de uurhoekastrologie. Het neemt je stap voor stap mee in de wondere wereld van het voorspellen met astrologie en je doorloopt all..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Van Illusie Naar Verlichting Michael J. RoadsDit is het boek dat ik zelf had willen lezen toen mijn spirituele pad nog bestond uit pijn en lijden. Ja... ook ik heb dat meegemaakt! Ik heb de weg afgelegd van verwarring en lijden in de illusie naar vrede en helderheid, naar verlichting. Dat is een abs..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Merk: Lea Manders
Wat Onthult Jouw Horoscoop Lea MandersKun je het niet laten om elke horoscoop die je in tijdschriften tegenkomt even door te lezen? Ben je geïnteresseerd in ván die kleine boekjes die alle kenmerken van jouw sterrenbeeld beschrijven? Dan wordt het tijd dat je kennismaakt met de echte astrologie, geb..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
Zero Limits Joe Vitale & Ihaleakala Hew LenLeef je leven met Zero Limits!In dit boek gaat Joe Vitale op zoek naar de meest opmerkelijke therapeut ter wereld en komt uit bij Dr. Ihaleakala Hew Len. Hij geneest mensen zonder ze te zien en door zichzelf te reinigen en te helen. Hiervoor past hij de Haw..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
Merk: Alan Oken
Zielsgerichte Astrologie Alan OkenMet dit baanbrekende boek op het gebied van de esoterische astrologie biedt Alan Oken, uitgaande van de theosofische filosofie, Alice Bailey en de leringen van de oude wijsheid, een dynamische manier voor het duiden van de horoscoop, zodat het pad van de ziel naar i..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Zoektochten Van De Ziel Matthijs KamphoffWaarom zijn mensen soms bang als er niets is om bang voor te zijn? Waarom zijn mensen vaak somber terwijl er niets te betreuren valt? Waarom laten sommigen zich vrijwillig door een ander hun leven afpakken? Raadsels van het menselijk bestaan, die we kunnen o..
€14,95
Excl. BTW:€13,72
Merk: Judy Satori
Zonneschijn Voor Het Licht Is Judy SatoriIeder woord van dit boek is telepathisch doorgegeven aan Judy Satori door Lichtwezens uit de hogere dimensies. Dit verhaal beweert dat het waar is, maar het is aan jou, de lezer, om dat te beslissen. De woorden zijn gecodeerd. Je hart zal erop reageren en je ..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
1 - 67 van 67 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie