Menu
Winkelwagen

Doreen Virtue Kaarten

Doreen Virtue Elfen Tarotkaarten Editie 2019 kopen. Uit voorraad leverbaar. 78 kaarten en gebonden boekje.Het Doreen Virtue Elfen Tarotkaartenset (2019) wat je bij ons kunt kopen is de opvolger van het Tarot van de Engelen van Doreen Virtue. De elfen zijn de engelen van de natuur die ons bijstaan bi..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Doreen Virtue Bloementherapie Orakelkaarten.Bloemen zijn de mooie engelen van de natuur. Zij zijn de dragers van krachtige energie, essences en boodschappen voor ons allen. Met deze Bloementherapie Orakelkaarten (Doreen Virtue) kun je readings doen, waarin je accurate en betrouwbare aanwijzingen vin..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Doreen Virtue Engelen en Heiligen Engelenkaarten.Met deze set Engelenkaarten kunt u gemakkelijk boodschappen en leiding ontvangen van favoriete heiligen, zoals Moeder Theresa, Franciscus van Assië, Moeder Maria en vele anderen. Doreen Virtue heeft een, niet aan een kerkgenootschap gerelateerd aantal..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Doreen Virtue Helen met de Elfen Orakelkaarten.Maak je leven beter met de hulp van de ElfenElfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie kri..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Doreen Virtue Opgestegen Meesters.Positieve, nauwkeurige en affirmatieve boodschappen van de Opgestegen Meesters. Opgestegen Meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meesten van hen leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen, die je kunnen helpen om de zin van je leven te be..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
1 - 5 van 5 (1 pagina's)

Alle Doreen Virtue Kaarten bestel en koop je gemakkelijk bij ons.

Doreen Virtue heeft prachtige Kaarten set gemaakt met verschillende thema's. Doreen Virtue haar engelenkaarten zijn het meest gevraagd zowel in onze winkel als hier op hetspirituelewarenhuis.nl.

Doreen Virtue haar engelenkaarten zijn de afgelopen jaren zeer populair geworden. En niet onterecht, schitterende set met prachtige kaarten, ieder met een uniek thema. Wij verkochten als één van de eerste winkels ook haar Engelse sets en nu zijn bijna al haar set in het Nederlands vertaald. Je ziet hier dan ook alle Nederlandstalige Doreen Virtue Engelenkaarten / Doreen Virtue Orakelkaarten. Heel veel plezier en inzicht. Tip: gebruik de Doreen Virtue engelenkaarten van verschillende sets eens door elkaar bij een legging. Maar... Dit zijn de allerlaatste decks van Doreen Virtue. De kaarten zijn in beperkte oplage gedrukt. Als ze op zijn, worden ze niet meer herdrukt. Wees er dus snel bij en bestel jouw kaarten vandaag nog! Waarom? Doreen Virtue is een andere weg ingeslagen en daarbij vindt zij haar orakelkaarten niet meer passen bij haar leefstijl. De decks van Doreen Virtue zitten vol voorspellende boodschappen. Ze helpen je om in contact te komen met je engelen en gidsen. Onvoorwaardelijke liefde en acceptatie staan centraal en inspireren je om steeds dichterbij jezelf te komen.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie