Menu
Winkelwagen

The Angel Codes Patty Harpenau en Janosh Complete workshop in de Angelologie

The Angel Codes Patty Harpenau en Janosh Complete workshop in de Angelologie
The Angel Codes Patty Harpenau en Janosh Complete workshop in de Angelologie
€86,33
Excl. BTW: €71,35

The Angel Codes Patty Harpenau en Janosh

Een complete workshop in de Angelologie, de wetenschap van de Engelen.

De Angelologie, de wetenschap van de Engelen, is een overzichtelijk systeem van codes die een regelrechte weg bieden om kennis te maken met de (Aarts)engelen. Deze box bestaande uit een boek en 33 Engelenkaarten is een workshop in The Angel Codes,de codes van de Aartsengelen uit de Angelologie.

The Angel Codes bestaan uit geschreven kennis, wijsheid voor het hoofd en het hart aan de hand van de levensboom. Een Angelologist gebruikt het overzichtelijke schema van deze levensboom zoals een mathematicus zijn lineaal. Maar The Angel Codes bestaan ook uit ongeschreven kennis, ‘onzichtbare’ kennis en wijsheid voor de ziel die tot leven komt doordat je het voelt en ervaart. The Angel Codes beschrijven niet alleen de krachten van de Aartsengelen, Engelen en Hemelmensen, maar ze beschrijven daarnaast ook de codes van de ziel, een spirituele reis die ieder mens tijdens zijn leven maakt. Daarom zijn aan dit boek Engelenkaarten toegevoegd. Met deze kaarten krijg je inzicht in je levensdoel, waarom je in dit leven bent gekomen. Ze bevatten een heldere methode zodat je zelf aan de slag kunt om de Engelen te leren kennen en hen uit te nodigen in je leven.

Engelen gebruiken graag beeldentaal om te communiceren, vandaar dat de kaarten van The Angel Codes in deze box zo ontworpen zijn dat hun afbeeldingen je in contact brengen het hun frequenties. Het leren leggen van de kaarten zal je heel veel inzichten geven over de weg die je ziel in dit leven heeft af te leggen. Ten slotte leert het boek je het Thebaanse handschrift van de Engelen. Met gebruik van dit handschrift kun je petities- verzoeken om hulp of kracht- schrijven.

Patty Harpenau, levenscoach en oprichtster van The Life Foundation studeerde Angelologie in Engeland en Amerika. Zij is schrijfster van diverse bestsellers waaronder The Life codes. Dit boek werd wereldwijd gepubliceerd.

Janosh is mysticus pur sang en gespecialiseerd in geometrie. Hij ontwierp de kaarten in deze box op de juiste frequenties van de Aartsengelen, Engelen en Hemelmensen.

Patty en Janosh richtten samen The Academy of Angelolgy op en geven regelmatig les. Op de website www.cosmic.care vind je een overzicht van alle cursussen die zij samen geven waaronder een complete opleiding in The Angel Codes die je meteen kunt starten. Boek: full-color (144 pagina’s) 14,8 x 21 cm. 33 Engelenkaarten

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie