Menu
Winkelwagen

VitaJuwel

Merk: VitaJuwel
Inu! VitaJuwel Drinkfles Bergkristal Lava Grijs Inu! betekend in het Hawaaiiaans “Om te Drinken”. De veelzijdige Inu! drinkfles van VitaJuwel wordt geleverd met topkwaliteit bergkristallen, maar het mooie is dat je ook je eigen/andere edelstenen/kristallen kunt toevoegen. De edelstenen geven hun tri..
€44,99
Excl. BTW:€37,18
Merk: VitaJuwel
Inu! VitaJuwel Drinkfles Bergkristal Ocean Blue Inu! betekend in het Hawaaiiaans “Om te Drinken”. De veelzijdige Inu! drinkfles van VitaJuwel wordt geleverd met topkwaliteit bergkristallen, maar het mooie is dat je ook je eigen/andere edelstenen/kristallen kunt toevoegen. De edelstenen geven hun tri..
€44,99
Excl. BTW:€37,18
Merk: VitaJuwel
Inu! VitaJuwel Drinkfles Bergkristal Roze Inu! betekend in het Hawaaiiaans “Om te Drinken”. De veelzijdige Inu! drinkfles van VitaJuwel wordt geleverd met topkwaliteit bergkristallen, maar het mooie is dat je ook je eigen/andere edelstenen/kristallen kunt toevoegen. De edelstenen geven hun trilling/..
€44,99
Excl. BTW:€37,18
Merk: VitaJuwel
Inu! VitaJuwel Drinkfles Bergkristal Wit Inu! betekend in het Hawaaiiaans “Om te Drinken”. De veelzijdige Inu! drinkfles van VitaJuwel wordt geleverd met topkwaliteit bergkristallen, maar het mooie is dat je ook je eigen/andere edelstenen/kristallen kunt toevoegen. De edelstenen geven hun trilling/e..
€44,99
Excl. BTW:€37,18
Merk: VitaJuwel
Inu! VitaJuwel Drinkfles Rozekwarts Roze Inu! betekend in het Hawaaiiaans “Om te Drinken”. De veelzijdige Inu! drinkfles van VitaJuwel wordt geleverd met topkwaliteit rozekwarts, maar het mooie is dat je ook je eigen/andere edelstenen/kristallen kunt toevoegen. De edelstenen geven hun trilling/energ..
€58,99
Excl. BTW:€48,75
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel Diamond: Ruwe diamant - Bergkristal. Totale Lengte 33 cm.VitaJuwel - DiamondRuwe diamant ? bergkristal De VitaJuwel edelsteenstaaf biedt de mogelijkheid om te genieten van edelsteenwater waar en wanneer je maar wilt. VitaJuwel edelsteenstaven verbeteren de vitaliteit van je drinkwater op e..
€268,99
Excl. BTW:€222,31
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel Fitness: Rode Jaspis - Magnesiet - Bergkristal. Totale Lengte 33 cm.e VitaJuwel edelsteenstaaf biedt de mogelijkheid om te genieten van edelsteenwater waar en wanneer je maar wilt. VitaJuwel edelsteenstaven verbeteren de vitaliteit van je drinkwater op een natuurlijke manier, zodat het wee..
€78,99
Excl. BTW:€65,28
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel Five Elements: Amethist - Chalcedoon - Versteend hout - Rozenkwarts - Oceaan jaspis. Totale Lengte 33 cm.De VitaJuwel edelsteenstaaf biedt de mogelijkheid om te genieten van edelsteenwater waar en wanneer je maar wilt. VitaJuwel edelsteenstaven verbeteren de vitaliteit van je drinkwater op..
€78,99
Excl. BTW:€65,28
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel Karaf Era 1.3 Liter.VitaJuwel Karaf Era..
€54,99
Excl. BTW:€45,45
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel ViA Fitness: Rode Jaspis - Magnesiet - Bergkristal. Inhoud 500 ml.VitaJuwel ViA - FitnessRode jaspis - magnesiet - bergkristal Ontdek de volgende ontwikkelingsfase in de accessoires van VitaJuwel edelsteenwater. Bereid je voor op een slokje fris en vitaal water, waar je ook bent met VitaJ..
€73,99
Excl. BTW:€61,15
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel ViA Five Elements: Amethist - Chalcedoon - Versteend hout - Rozenkwarts - Oceaan jaspis. Inhoud 500 ml.VitaJuwel ViA - Five ElementsAmethist ? chalcedon ? versteend hout - rozenkwarts - oceaan jaspis Ontdek de volgende ontwikkelingsfase in de accessoires van VitaJuwel juweelwater. Bereid ..
€73,99
Excl. BTW:€61,15
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel ViA Love: Rozekwarts - Granaat - Bergkristal. Inhoud 500 ml.VitaJuwel ViA - Love Rozenkwarts - granaat - bergkristal Ontdek de volgende stap in de ontwikkeling van VitaJuwel edelsteenwater accessoires. Wees klaar voor een slok fris en vitaal water waar je je ook bevindt, met de VitaJuwel ..
€73,99
Excl. BTW:€61,15
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel ViA Wellness: Rozenkwarts - amethist - bergkristal. Inhoud 500 ml.VitaJuwel ViA - Wellness Rozenkwarts - amethist - bergkristal Ontdek de volgende stap in de ontwikkeling van VitaJuwel edelsteenwater accessoires. Wees klaar voor een slok fris en vitaal water waar je je ook bevindt, met de..
€58,99
Excl. BTW:€48,75
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel Vitality: Smaragd - Bergkristal. Totale Lengte 33 cm.VitaJuwel - VitalitySmaragd ? bergkristal De VitaJuwel edelsteenstaaf biedt de mogelijkheid om te genieten van edelsteenwater waar en wanneer je maar wilt. VitaJuwel edelsteenstaven verbeteren de vitaliteit van je drinkwater op een natuu..
€98,99
Excl. BTW:€81,81
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel Wellness: Rozenkwarts - amethist - bergkristal. Totale Lengte 33 cm.De VitaJuwel edelsteenstaaf biedt de mogelijkheid om te genieten van edelsteenwater waar en wanneer je maar wilt. VitaJuwel edelsteenstaven verbeteren de vitaliteit van je drinkwater op een natuurlijke manier, zodat het we..
€68,99
Excl. BTW:€57,02
1 - 17 van 17 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie