Menu
Winkelwagen

Aartsengelen Wierook

Fiore d'Oriente Engelen wierook set 50g Geschenkverpakking met 49 wierookstokjes, 7 van elk van de Engelen wieroken: Chamuël, Gabriël, Haniël, Metatron, Michaël, Raphaël en Uriël. Inclusief een handgemaakte terracotta wierookhouder. De wierook is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Verpakkin..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Aartsengelen Wierook Chamuel: De eeuwige liefde vanuit de goddelijke bron stroomt via mij in jouw hart. Voel de vrije, onvoorwaardelijke liefde, die je geborgenheid en troost biedt. Wanneer je maar wilt.Chamuel - Rose. Deze natuurlijke wierook is ontwikkeld door de samenwerking van een paar families..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Aartsengelen Wierook Gabriel: Helderheid, vrijheid en hoop schenk ik jou. Voel de lichtheid van je ziel en de eeuwigheid van de goddelijke Liefdeskracht.Gabriël - Benzoine. Deze natuurlijke wierook is ontwikkeld door de samenwerking van een paar families uit India. Een zuiver product, gemaakt met 10..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Aartsengelen Wierook Haniel: Vertrouw op de kracht van je eigen hart en laat je binnenvoeren in een tijd van vrede. Je verdient een leven van geluk en blijdschap. Daarbij sta ik jou graag terzijde.Haniël (Hanael) - Lavendel. Deze natuurlijke wierook is ontwikkeld door de samenwerking van een paar fa..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Aartsengelen Wierook Metatron: Voel de eeuwige liefde. Levendige Liefde vanuit de bron van je diepste zelf. Ze schenkt je licht in elke duisternis en vervult je met vreugde. Geniet ervan dat je bestaat.Metatron - Nag Champa. Deze natuurlijke wierook is ontwikkeld door de samenwerking van een paar fa..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Aartsengelen Wierook Michael: Op mijn bescherming kun je altijd rekenen. Mijn grote vleugels omhullen jouw wezen, zodat je met volle kracht door het leven kunt gaan. Voel je steeds volkomen beschermd en behoed.Michael - Frankincense. Deze natuurlijke wierook is ontwikkeld door de samenwerking van ee..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Aartsengelen Wierook Raphael: Genezing begint wanneer jouw hart zich durft open te stellen. Ik sta je terzijde, zodat het heilige Licht mag doordringen in de pijn en er alleen Liefde overblijft.Raphael - Sandelhout. Deze natuurlijke wierook is ontwikkeld door de samenwerking van een paar families ui..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Aartsengelen Wierook Uriel: Het vuur van zuiver bewustzijn geeft jouw wezen vleugels. Ik breng je het licht van inzicht en ik schenk je moed om door te gaan.Uriël - Patchouli. Deze natuurlijke wierook is ontwikkeld door de samenwerking van een paar families uit India. Een zuiver product, gemaakt met..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Wierook voor het aanroepen of om je te verbinden met de energie van één de 7 Aartsengelen. Elk pakje bevat 7 wierookstaafjes van één de 7 aartsengelen.Deze Box bevat dus 12 pakjes...
€29,99
Excl. BTW:€24,79
1 - 9 van 9 (1 pagina's)

Aartsengelen wierook om je te helpen bij het aanroepen van één van de aartsengelen.

Deze Aartsengelen wierook worden met de handgemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen in India.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie