Menu
Winkelwagen

Goloka Wierook

Wierook Goloka Chandan.Wierook Goloka Chandan. De Goloka chandan masala wierookstokjes worden gemaakt met sandelhoutolie en speciaal sandelhoutpoeder, en ze geven een verkoelende en milde sandelhoutgeur. De Goloka Chandan wierook is, door het relativerende en verlichtende effect, bij uitstek geschik..
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Wierook Goloka Divine.Wierook Goloka Divine. De Goloka Divine wierook is een unieke mengeling van zeldzame kruiden, bloesems, honing, harsen en oliën. De wierook is geheel zonder toxisxhe stoffen, dus je krijgt een volkomen veilige en natuurlijke geur. Laat het zuivere aroma van Goloka Divine wieroo..
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Wierook Goloka Good Earth.Wierook Goloka Good Earth. Deze Goloka Wierook is zacht aardend en zorgt voor een fijne verbinding met Moeder Aarde.12x pakje 15 gram..
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Wierook Goloka Lotus.Wierook Goloka Lotus. De nieuwste wierook van de Goloka Seva Trust. Masala kwaliteit, met een frisse bloesemgeur.12x pakje 15 gram..
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Wierook Goloka Patchouli.Wierook Goloka Patchouli. Deze Goloka Patchouli wierook heeft een warme exotische bloemengeur. Van Patchouli wordt gezegd dat het een afrodisiacum is en o.a. ook een anti depressieve werking heeft.12x pakje 15 gram...
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Tempel Wierook Aroma Temple 12x pakje 15 gram.Aroma Temple wierook 12x pakje 15 gram. Een vleug van de goddelijke wereld, de heiligheid en de zuiverheid - dat is wat je waarneemt in de geur als je een stokje van deze tempelwierook aansteekt.Dit subtiele, maar toch goed waarneembare aroma werkt als e..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
1 - 6 van 6 (1 pagina's)

Goloka Wierook

De goloka wieroken, die je bij ons online en in de winkel kunt kopen, bevatten ieder een unieke mengeling van (zeldzame) kruiden, bloesems, honing, harsen en oliën. De Goloka wierook is geheel zonder toxische stoffen volgen oude Indiase tradities en recepten gemaakt.

Goloka Wierook

Goloka wierook wordt gemaakt door de non-profit organisatie Goloka Seva Trust gevestigd in Bangalore. Deze organisatie zet zich in voor kansarme kinderen, het verzorgen van werk en scholing van vrouwen en het ondersteunen van onbemiddelde studenten.

De bekendste goloka wierook is de Goloka Nagchampa Agarbathi die in de oranje doosjes zit verpakt. Maar in de afgelopen jaren hebben velen de Goloka Chandan, Goloka Divine, Good Earth, Goloka Lotus, Goloka Patchouli en de Goloka Saffron ontdekt.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie