Menu
Winkelwagen

Ispalla Wierook

Ispalla Wierook uit Peru

Premium wierook op basis van duurzaam geoogst Peruaans Palo Santo hout.

We je graag laten kennismaken met de bijzondere Ispalla Wieroken, rechtstreeks uit de betoverende droge bossen van Piura, Peru. Deze wierookstokjes zijn een ware schat die voortkomt uit de diepgewortelde spirituele tradities en verbinding met de natuur in het noorden van Peru. Laten we samen de betekenis en de magie van Ispalla verkennen.

Ispalla Wieroken: Geworteld in de Natuur van Peru

Ispalla biedt een collectie van volledig natuurlijke Palo Santo wierookstokjes, elk zorgvuldig handgemaakt van hout geoogst in de droge bossen van Piura, Peru. In samenwerking met lokale gemeenschappen draagt Ispalla zorg voor het gebruik van hernieuwbare bronnen, waardoor het ecosysteem voor toekomstige generaties wordt behouden. Deze wierook is niet alleen een geschenk van de natuur, maar ook een manier om de spirituele erfenis van deze regio te eren.

De Magie van Ispalla: Een Samensmelting van Tradities

De energieën van het noorden van Peru en zijn voorouders, wier levens doordrenkt waren van rituelen en een diep geloof in bovennatuurlijke krachten, worden gecombineerd met de heilige Palo Santo, waardoor een unieke wierook ontstaat die geruststelling, genezing en zuivering van de ziel biedt. Ispalla Wieroken zijn een eerbetoon aan deze eeuwenoude wijsheid en brengen de kracht van de natuur en spiritualiteit samen.

Een Reis van Zelfontdekking en Spiritualiteit

Door deze wierook aan te steken, laat je de rituele rook van de voorouders je omarmen en je meenemen op een prachtige reis van zelfontdekking, spiritualiteit en herontdekking van je eigen innerlijke wijsheid. De diepe, aardse geur van Palo Santo vult je ruimte en nodigt je uit om te mediteren, te reflecteren of gewoon in het moment te zijn.

Bij hetspirituelewarenhuis.nl zijn we trots om Ispalla Wieroken aan te bieden, die niet alleen je zintuigen betoveren, maar ook je ziel verheffen. Dit is meer dan alleen wierook; het is een spirituele ervaring die je verbindt met de natuur en de wijsheid van oude tradities. Laat Ispalla je begeleiden op je reis naar innerlijke vrede en spirituele groei. Welkom in de wereld van Ispalla Wieroken, rechtstreeks uit het hart van Peru.

Ispalla Wierook 7 Days of Renewal Box 12 pakjes 15 gram Hernieuwt de vibraties van geest, lichaam en ziel, heelt de energie en verbinding met anderen. Verfrist de perceptie, zuivert de aura en verbindt het lichaam met hogere energieën. Ingrediënten Bamboestokje, Palo Santo-poeder, Palo Santo-..
€31,99
Excl. BTW:€26,44
Ispalla Wierook Calm Palo Santo - Lavender Box 12 pakjes 15 gram Een verzachtende mix van Palo Santo en Lavendel, deze premium wierook kalmeert je gedachten en balanceert emoties. Op energetisch niveau ontgift het lage vibraties, wat zorgt voor een complete ontspanning van lichaam, geest en ziel. ..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Ispalla Wierook Connection Palo Santo - Copal Box 12 pakjes 15 gram De combinatie van Palo Santo en Copal creëert een brug tussen hemel en aarde, waardoor spirituele verbindingen worden versterkt. Het zuivert ruimtes en objecten van negatieve energieën en ontspant de geest.Ingrediënten B..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Ispalla Wierook Floral Passion Box 12 pakjes 15 gram Een schitterende mix van bloemige kruiden, essentiële oliën en Palo Santo, die verzachtend werkt en een romantische sfeer schept, negatieve gedachten vermindert en gevoelens van passie en genegenheid weer doet herleven.Ingrediënten Ba..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Ispalla Wierook Fortune Palo Santo - Rue Box 12 pakjes 15 gram Rue ofwel wijnruit, vooral in combinatie met Palo Santo, beschermt je energie en trekt voorspoed aan, met name op het gebied van werk en liefde. Het weert slechte vibraties af en beschermt ruimtes. Ingrediënten Bamboestokje, Palo Santo..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Ispalla Wierook Good Mornings Box 12 pakjes 15 gram Doet lichaam en geest ontwaken, bevordert creativiteit en positieve gedachten. De mix van geurige kruiden met jasmijn, citroen en palo santo verlicht emotionele lasten en herstelt de energie. Ingrediënten Bamboestokje, Palo Santo-poeder, Pal..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Ispalla Wierook Inspiration Palo Santo - Jasmine Box 12 pakjes 15 gram De aangename geur van Palo Santo en Jasmijn activeert hoge vibraties in de ziel en stimuleert een vreugdvolle omgeving. Het verlicht emotionele zwaarte en inspireert creativiteit. Ingrediënten Bamboestokje, Palo Santo-poeder, P..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Ispalla Wierook Love Palo Santo - Myrrh Box 12 pakjes 15 gram Volledig natuurlijke Palo Santo en Mirre -wierook biedt een krachtige zuivering van de geest en versterkt de energie van liefdevolle compassie. De rook inspireert en ontspant, terwijl het je vibratiefrequentie verhoogt.Ingrediënten Bamb..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Ispalla Wierook Protection Palo Santo - Rozemarijn Box 12 pakjes 15 gram Gebaseerd op palo santo en verrijkt met rozemarijn, creëert deze wierook een veld van bescherming, liefde en zuivering. Ideaal om een nieuw begin te maken. Het doet de ziel en geest ontwaken en stimuleert zo het geheu..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Ispalla Wierook Relaxation Palo Santo - Eucalyptus Box 12 pakjes 15 gram Het verkwikkende aroma van deze volledig natuurlijke Palo Santo- en Eucalyptus-wierook versterkt en stimuleert de geest, en bevordert zo de creativiteit. Het draagt bij aan emotioneel evenwicht en ontspanning, terwijl het negat..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Ispalla Wierook Renewal Palo Santo Box 12 pakjes 15 gram Natuurlijke Palo Santo-wierook zuivert negatieve energieën en verhoogt de vibratie van de omgeving. Dez wierook verspreidt een rustgevend aroma dat stress en angstgevoelens vermindert. Ingrediënten Bamboestokje, Palo Santo poeder, Palo Sa..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Ispalla Wierook Romance Palo Santo - Rozen Box 12 pakjes 15 gram Bevordert een diepe ontspanning van het lichaam, zuivert de energie van de ziel en blaast romantische gevoelens nieuw leven in. Creëert een emotionele verbinding, en stimuleert de verbeelding en de zintuigen. Ingrediënten Bamboe..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Ispalla Wierook Sweet Dreams Box 12 pakjes 15 gram De geur van deze Sweet Dreams wierook creëert een ontspannen sfeer die kalmte in de geest en het hart bevordert. De infusie van medicinale kruiden, lavendel, vanille en Palo Santo zuivert de energie van lagere vibraties om sereniteit aan te tr..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
1 - 13 van 13 (1 pagina's)