Menu
Winkelwagen

Sagrada Madre Botanische Wierook

Sagrada Madre Botanische Wierook

Deze botanische wierook is 100% uniek en natuurlijk, handgemaakt in Argentinië. Het is op ambachtelijke wijze gemaakt van botanisch geteelde bloemen en kruiden, samengekleefd met een plantaardig bindmiddel.

Elk pakje bevat 6 stokjes die ca. 60 minuten branden.

Alle Sagrada Madre wierook variaties zijn zorgvuldig verpakt in aantrekkelijk natuurlijk verpakkingsmateriaal om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Meer info over Sagrada Madre Wierook & Smugde

Sagrada Madre Botanische Wierook Calendula 20 gram Calendula: De rustgevende geur van Calendula heeft een positieve invloed op het emotionele welzijn. Het kan stress en angst verlichten en bijdragen aan een gevoel van verhoogde mentale helderheid en ontspanning. Elk pakje bevat 6 stokjes die ca. 60..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Sagrada Madre Botanische Wierook Freesia 20 gram Fresia: In de aromatherapie wordt fresia meestal geassocieerd met het bevorderen van ontspanning en het verminderen van stress vanwege de rustgevende bloemengeur, waardoor het een populaire keuze is voor kalmerende en opbeurende omgevingen. Bovendien ..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Sagrada Madre Botanische Wierook Groene Thee en Champa 20 gram Groene Thee en Champa: Groene thee wordt vaak gebruikt vanwege de verkwikkende en opwekkende eigenschappen, die een gevoel van alertheid en mentale helderheid bevorderen. Het frisse en licht aardse aroma wordt vaak gebruikt om de concent..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Sagrada Madre Botanische Wierook Jasmijn en Rozen 20 gram Jasmijn en Rozen: Van de geur van jasmijnwierook wordt gezegd dat het bijdraagt aan het vergroten van zelfvertrouwen en het verbeteren van een positieve mindset. Daarnaast wordt de verleidelijke geur vaak gebruikt om de stemming te verbeteren..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Sagrada Madre Botanische Wierook Kruidnagel en Rozen 20 gram Kruidnagel en Rozen: Rozen worden in de aromatherapie gekoesterd om hun prominente effecten bij het verlichten van stress en angst, maar ook om hun zoete en bloemige aroma dat gevoelens van emotioneel welzijn en romantiek kan oproepen. Kru..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Sagrada Madre Botanische Wierook Lavendel en Rozen 20 gram Lavendel en Rozen Lavendel staat bekend om zijn kalmerende en ontspannende werking en wordt vaak gebruikt om stress en angst te verlichten, een betere slaap te bevorderen en een rustgevende sfeer te creëren.De geur van rozen wordt geass..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Sagrada Madre Botanische Wierook Magnolia's 20 gram Magnolia's:In de aromatherapie staat Magnolia bekend om haar vermogen om stress en angst te verminderen en ontspanning te bevorderen. Het aangename aroma zou de stemming verbeteren, de slaap bevorderen en de concentratie verbeteren. Elk pakje beva..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Sagrada Madre Botanische Wierook Narduskruid en Olibanum 20 gram Muskuswortel en Olibanum: Muskuswortel, ook bekend als narduskruid, wordt vaak gebruikt vanwege de kalmerende en aardende effecten. Daarnaast wordt het aardse en houtachtige aroma beschouwd als ondersteuning voor emotioneel evenwicht e..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
1 - 8 van 8 (1 pagina's)