Menu
Winkelwagen

Sagrada Madre Pure Energy Wierook

Sagrada Madre Pure Energy Wierook

Sagrada Madre "Pure Energy" wierook is 100% unieke natuurlijke wierook, met de hand gemaakt in Argentinië. Het is ambachtelijk gemaakt van harsen, bloemen en kruiden, samengekleefd met een plantaardig bindmiddel.

Deze lang brandende wierook heeft als doel om op harmonieuze wijze onze ruimtes en energieveld te reinigen, ons evenwicht te herstellen en de dagelijkse stroming van onze eigen energie te bevorderen.

Elk pakje bevat 4 stokjes die ongeveer 2 uur branden.

Alle Sagrada Madre wierook variaties zijn zorgvuldig verpakt in aantrekkelijk natuurlijk verpakkingsmateriaal om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Meer info over Sagrada Madre Wierook & Smugde

Sagrada Madre Pure Energy Wierook Harmonize 22 gram Harmonize Deze lang brandende wierook heeft als doel om op harmonieuze wijze onze ruimtes en energieveld te reinigen, ons evenwicht te herstellen en de dagelijkse stroming van onze eigen energie te bevorderen.Samenstelling Calendula bloem, rozemari..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Sagrada Madre Pure Energy Wierook Heal 22 gram HealDeze lang brandende wierook heeft als doel om op harmonieuze wijze onze ruimtes en energieveld te reinigen, ons evenwicht te herstellen en de dagelijkse stroming van onze eigen energie te bevorderen.Samenstelling Wierookhars, mirrehars, rozenblaadje..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Sagrada Madre Pure Energy Wierook Reborn 22 gram RebornDeze lang brandende wierook heeft als doel om op harmonieuze wijze onze ruimtes en energieveld te reinigen, ons evenwicht te herstellen en de dagelijkse stroming van onze eigen energie te bevorderen. SamenstellingWierookhars, kopalhars, citroeng..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Sagrada Madre Pure Energy Wierook Revitalize 22 gram RevitalizeDeze lang brandende wierook heeft als doel om op harmonieuze wijze onze ruimtes en energieveld te reinigen, ons evenwicht te herstellen en de dagelijkse stroming van onze eigen energie te bevorderen.Samenstelling Sinaasappelschil, kamill..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
1 - 4 van 4 (1 pagina's)