Menu
Winkelwagen

Sagrada Madre Yagra Wierook

Sagrada Madre Yagra Wierook

Sagrada Madre Yagra wierook is een 100% uniek natuurproduct, handgemaakt in Argentinië. Het is op ambachtelijke wijze gemaakt van essentiële oliën, rozenblaadjes en zout, samengekleefd met een plantaardig bindmiddel.

Yagra
Yagra is een witte, licht parelmoerachtige hars, oorspronkelijk afkomstig uit India. Qua uiterlijk lijkt het op kamfer, maar het is zachter en milder. Sinds de oudheid wordt het gebruikt als wierook vanwege de associatie met rijkdom en overvloed, zowel in materiële als immateriële zin. Geld, zakelijke kansen, liefde, al deze voordelen worden geassocieerd met het gebruik van Yagra. Zelfs een snufje in je portemonnee zou voorspoed brengen.

Elke verpakking bevat 8 stokjes die ca. 60 minuten branden.

Alle Sagrada Madre wierook variaties zijn zorgvuldig verpakt in aantrekkelijk natuurlijk verpakkingsmateriaal om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Meer info over Sagrada Madre Wierook & Smugde

Sagrada Madre Yagra Wierook Kamille en Olibanum 20 gram YagraYagra is een witte, licht parelmoerachtige hars, oorspronkelijk afkomstig uit India. Qua uiterlijk lijkt het op kamfer, maar het is zachter en milder. Sinds de oudheid wordt het gebruikt als wierook vanwege de associatie met rijkdom en ove..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Sagrada Madre Yagra Wierook Orchideeën en Laurier 20 gram YagraYagra is een witte, licht parelmoerachtige hars, oorspronkelijk afkomstig uit India. Qua uiterlijk lijkt het op kamfer, maar het is zachter en milder. Sinds de oudheid wordt het gebruikt als wierook vanwege de associatie met rijkdom en o..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Sagrada Madre Yagra Wierook Rozen en Vanille 20 gram YagraYagra is een witte, licht parelmoerachtige hars, oorspronkelijk afkomstig uit India. Qua uiterlijk lijkt het op kamfer, maar het is zachter en milder. Sinds de oudheid wordt het gebruikt als wierook vanwege de associatie met rijkdom en overvl..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Sagrada Madre Yagra Wierook Viooltjes en Lavendel 20 gram YagraYagra is een witte, licht parelmoerachtige hars, oorspronkelijk afkomstig uit India. Qua uiterlijk lijkt het op kamfer, maar het is zachter en milder. Sinds de oudheid wordt het gebruikt als wierook vanwege de associatie met rijkdom en o..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
1 - 4 van 4 (1 pagina's)