Menu
Winkelwagen

Tibetaanse Wierook

Tibetaanse wierook uit Nepal kopen?

(H)eerlijke Tibetaanse wieroken gemaakt in Nepal met een gerichte werking koop je hier bij ons.

Tibetaanse Wierook Nepal:

  • 100% natuurlijke ingrediënten.
  • Veilig voor mens en milieu.
  • Dertig sticks per pakje, inclusief een kleine wierookhouder.
  • Een stick brandt gedurende ongeveer 45 minuten.
  • Handgemaakt in Nepal.
  • Zorg altijd voor voldoende ventilatie bij branden wierook.

Set van 6 verschillende wieroken 35 gram per koker. Inhoud set: Frank-Incense Amberhars Mokchhya Nirvana Nag Champa Valeriaan Sugandhawal Gokulhars Bdellium.Productspecificaties100% natuurlijke ingrediënten. Veilig voor mens en milieu. Dertig sticks per pakje, plus een wierookhouder. Een stick brand..
€43,99
Excl. BTW:€36,36
Agarhout is erg populair in Tibet en staat bekend als "Het hout van de goden". Agarhout produceert een mystieke hars die voor meditatie doeleinden gebruikt wordt. Het helpt het onbewuste bewust te maken en balanceert de innerlijke (energetische) winden, de chi. Agarhout wordt gebruikt bij spirituele..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Deze wierook bevat amberhars en vele andere kruiden uit de Himalaya. Het heeft een warme en goddelijke geur. Amberhars wordt gebruikt bij zuiveringsrituelen. Het wordt gebrand voor bescherming en ter bevordering van spiritualiteit in je eigen huis.Productspecificaties100% natuurlijke ingrediënten. V..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Deze wierook wordt van oudsher gebruikt als offergave aan de goden en als meditatie hulpmiddel bij verschillende ceremoniën. Het heeft een ontspannend effect op lichaam en geest. .Productspecificaties100% natuurlijke ingrediënten. Veilig voor mens en milieu. Dertig sticks per pakje, plus een wieroo..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Bdellium wordt in Sanskriet "Guggulu" genoemd en staat binnen de Tibetaanse geneeswijze bekend als middel bij het verlichten van artritis, reuma en neurologische problemen. Vroeger werd Guggulu ook gebrand om heksen en demonen te verjagen. .Productspecificaties100% natuurlijke ingrediënten. Veilig ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Heilige Basilicum is niet slechts een plant, het is de goddelijke representatie van Lord Krishna en staat bekend als de "Koning der Planten". Brand deze wierook in de buurt van je buitendeur en hij houdt de lucht zuiver en muggen buiten. Heilige Basilicum helpt om je zowel ontspannen als geconcentr..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Vroeger werd in de Ayurvedische traditie jeneverbes ingezet bij de behandeling van besmettelijke ziektes. Tevens werd het gebrand om heksen en demonen af te schrikken. Jeneverbes zuivert, stimuleer en versterkt het zenuwstelsel. Het zuivert de leefomgeving en heeft een kalmerend effect. .Productspe..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Deze eeuwenoude wierook bestaat uit een bijzondere mix van aromatische planten uit de Himalaya, die van oudsher door boeddhistische beoefenaren gebruikt wordt om verlichte kwaliteiten te ontwaken. .Productspecificaties100% natuurlijke ingrediënten. Veilig voor mens en milieu. Dertig sticks per pakj..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Champa is de geur van de vrouwelijke godin Laxmi, godin van de welvaart. Het kan helpen om klachten van hoofdpijn te verlichten, als mede reumatische klachten, allergieën en gastro-intestinale klachten. Het houdt de ogen koel en verfrist en activeert het brein. Productspecificaties100% natuurlijke i..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Sandelhout heeft een bitter, zoet, scherp en verkoelend aroma en kan verlichting bieden bij hoofdpijn, koorts, misselijkheid en algehele malaise. In de Ayurveda & Tibetaanse geneeskunde staat het bekend als een samentrekkende en tonische substantie. .Productspecificaties100% natuurlijke ingrediënte..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Spikenard (Jattamasi) is een van de meest geschikte kruiden voor mensen met een Vata constitutie (uit de Ayurvedische traditie). Het wordt gebruikt om de winden in het zenuwstelsel te balanceren en daarmee ook de geest. Het ondersteunt de bloedcirculatie en het hart. .Productspecificaties100% natuu..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Valeriaan is een vaste plant die zoet geurende roze bloemen geeft. In de Tibetaanse geneeskunde staat het bekend als medicinale plant. Het is een natuurlijke hulpbron ter ondersteuning bij slaapproblemen en bij gevoelens van irritatie, droevigheid, angst, nervositeit en spanning. .Productspecificati..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
1 - 12 van 12 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie