Menu
Winkelwagen

Touw Wierook

Touw Wierook

Deze Touw wierook is gemaakt van een zuiver natuurlijke selectie van ingrediënten uit het Himalayagebied, voldoet aan de stijgende vraag naar natuurlijke wierook wereldwijd. Deze touw wierook is verrijkt met een diversiteit aan prachtige aroma's die een gevoel van veiligheid en positieve energie creëren waar het ook gebrand wordt. Bovendien is deze wierook gezegend in diverse tempels en kloosters.

Wat is Touw wierook?
Een van de meest voorkomende vormen van wierook is touw wierook, dat een specifieke manier van verbranden heeft.

touw wierook bestaat uit een dunne, soepele touw van wierookhars, die vaak met specerijen, kruiden of essentiële oliën is geïmpregneerd. Het touw wordt aangestoken aan één uiteinde en brandt langzaam af, waardoor een geurige rook ontstaat. touw wierook is vaak verkrijgbaar in een verscheidenheid van geuren, waaronder sandelhout, ceder, lavendel en patchouli.

Het gebruik van touw wierook is wijdverspreid in verschillende culturen, waaronder de Hindoe- en Boeddhistische tradities. In deze tradities wordt wierook vaak verbrand als offer aan goden en godinnen of als een manier om een heilige ruimte te zuiveren van negatieve energie. Het verbranden van wierook wordt vaak beschouwd als een manier om de geest te concentreren en te verdiepen in meditatie.

In sommige culturen wordt touw wierook ook gebruikt voor therapeutische doeleinden. Het is bekend dat bepaalde geuren een kalmerende en ontspannende werking hebben op het lichaam en de geest, en touw wierook met lavendel, bijvoorbeeld, wordt vaak gebruikt om stress te verminderen en te helpen bij het slapen.

touw wierook is een eenvoudig te gebruiken en effectief middel voor geurbenadrukking en meditatie. Er zijn echter wel een paar dingen waar je op moet letten bij het gebruik ervan. touw wierook kan de gezondheid beïnvloeden, dus het is belangrijk om in een goed geventileerde ruimte te verbranden en het nooit onbeheerd achter te laten. 

In het algemeen is touw wierook een effectief en veelzijdig hulpmiddel voor geurtherapie, meditatie en ritueel gebruik. Het kan een krachtige manier zijn om de geest te concentreren, stress te verminderen en een ruimte te zuiveren van negatieve energie.

Gebruiksaanwijzing
Steek de touw wierook aan, laat een paar seconden branden en blaas de vlam uit. Leg of hang de gloeiende wierook in een geschikte wierookbrander, uit de buurt van brandbare voorwerpen.

Waarschuwing

  • Brand alleen in een geschikte wierookhouder.
  • Laat brandende wierook niet onbeheerd achter.
  • Buiten bereik van brandbare voorwerpen houden.
  • Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden.
  • Goed ventileren. Rook niet inademen.

Touw Wierook 1e chakra Set 2 stuksChakra 1 – De basis Als de energie in dit chakra goed stroomt, voel je je veilig, kalm en verankerd in de werkelijkheid. Je bent moedig genoeg om nieuwe uitdagingen aan te gaan en voelt je zelfverzekerd. Kleur: Rood – Element: Aarde. Ingrediënt..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Touw Wierook 2e chakra Set 2 stuksChakra 2 – Emotioneel evenwicht De sleutel tot creatieve energie, niet alleen verbonden met artistieke activiteiten en verbeelding, maar ook met sensualiteit en seksualiteit. Fysieke locatie: Onderbuik – Kleur: Oranje –Element: Water. Ingrediënten..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Touw Wierook 3e chakra Set 2 stuksNatuurlijke Tibetaanse Himalaya Touwwierook is gemaakt van een mengsel van zuiver natuurlijke ingrediënten die in het Himalayagebied voorkomen en voldoet daarmee aan de toenemende vraag naar natuurlijke wierook over de hele wereld. Yogi & Yogini Naturals Touwwierook..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Touw Wierook 4e chakra Set 2 stuksNatuurlijke Tibetaanse Himalaya Touwwierook is gemaakt van een mengsel van zuiver natuurlijke ingrediënten die in het Himalayagebied voorkomen en voldoet daarmee aan de toenemende vraag naar natuurlijke wierook over de hele wereld. Yogi & Yogini Naturals Touwwierook..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Touw Wierook 5e chakra Set 2 stuksNatuurlijke Tibetaanse Himalaya Touwwierook is gemaakt van een mengsel van zuiver natuurlijke ingrediënten die in het Himalayagebied voorkomen en voldoet daarmee aan de toenemende vraag naar natuurlijke wierook over de hele wereld. Yogi & Yogini Naturals Touwwierook..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Touw Wierook 6e chakra Set 2 stuksNatuurlijke Tibetaanse Himalaya Touwwierook is gemaakt van een mengsel van zuiver natuurlijke ingrediënten die in het Himalayagebied voorkomen en voldoet daarmee aan de toenemende vraag naar natuurlijke wierook over de hele wereld. Yogi & Yogini Naturals Touwwierook..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Touw Wierook 7e chakra Set 2 stuksNatuurlijke Tibetaanse Himalaya Touwwierook is gemaakt van een mengsel van zuiver natuurlijke ingrediënten die in het Himalayagebied voorkomen en voldoet daarmee aan de toenemende vraag naar natuurlijke wierook over de hele wereld. Yogi & Yogini Naturals Touwwierook..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Touw Wierook Chakra Set 7x3 stuksSet van 7 Chakra Natuurlijke Tibetaanse Himalaya Touwwierook, met 3 wierooktouwen voor elke chakra. Gemaakt van een mengsel van zuiver natuurlijke ingrediënten die in het Himalayagebied voorkomen en voldoet daarmee aan de toenemende vraag naar natuurlijke wierook ove..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
1 - 8 van 8 (1 pagina's)