Menu
Winkelwagen

Wierookhoudera voor Bamboe Stokjes

Wierookhouders voor wieroken met een bamboe stokje koop je bij ons.

Wij verkopen diverse wierookhouders voor het branden van wierook gerold om een stokje. Dit zijn meestal de Indiase wieroken.

Keramische Wierookhouder Draken 22.5cm Wierookhouder van keramiek, versierd met Chinese draken. Geschikt voor dunnere wierookstokjes zoals Agarbatti wierook, bamboe wierookstokjes en dergelijke. De decoratie is gemaakt door het aanbrengen van een speciale sticker onder hoge temperatuur, waardoor dez..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Keramische Wierookhouder Koi Karpers 22.5cm Wierookhouder van keramiek, versierd met een zwemmende Koi karper. Geschikt voor dunnere wierookstokjes zoals Agarbatti wierook, bamboe wierookstokjes en dergelijke. De decoratie is gemaakt door het aanbrengen van een speciale sticker onder hoge temperatuu..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Keramische Wierookhouder Kraanvogels 22.5cm Wierookhouder van keramiek, versierd met kraanvogels in een zonsondergang. Geschikt voor dunnere wierookstokjes zoals Agarbatti wierook, bamboe wierookstokjes en dergelijke. De decoratie is gemaakt door het aanbrengen van een speciale sticker onder hoge te..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Keramische Wierookhouder Lotusvijver 22.5cm Wierookhouder van keramiek, versierd met een bloemrijk lotusvijver ontwerp. Geschikt voor dunnere wierookstokjes zoals Agarbatti wierook, bamboe wierookstokjes en dergelijke. De decoratie is gemaakt door het aanbrengen van een speciale sticker onder hoge t..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Keramische Wierookhouder Mandala 22.5cm Wierookbrander van keramiek, versierd met een kleurrijk mandala ontwerp. Geschikt voor dunnere wierookstokjes zoals Agarbatti wierook, bamboe wierookstokjes en dergelijke. De decoratie is gemaakt door het aanbrengen van een speciale sticker onder hoge temperat..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Lotus Kaars en Wierookhouder Grijs 10cm.Lotus kaars- en wierookhouder zeepsteen grijs. Gechikt voor zowel een wierookstokje als een waxinelichtje. Set van 3 stuks voor speciale prijs...
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Lotus Kaars en Wierookhouder Naturel 10cm.Lotus kaars- en wierookhouder naturel zeepsteen. Gechikt voor zowel een wierookstokje als een waxinelichtje. Set van 3 stuks voor speciale prijs...
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Merk: Apollanja
Wierookbrander Boeddha Blad Zilver 25x5.5x5cm 1+1 GratisBladvormige gedecoreerde wierookhouder met Boeddha, voor het branden van dunne wierookstokjes. Afmetingen: 22x5.5x5cm1+1 GRATIS..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Wierookbrander Flower of Life Zandsteen.Wierookplankje zandsteen Flower of Life. Materiaal: zandsteen met digitale print. Voor Indiase en Japanse Wierook...
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Merk: Apollanja
Wierookbrander Ganesha Blad Goud 22x5.5x4cm 1+1 GratisBladvormige gedecoreerde wierookhouder met Ganesha, voor het branden van dunne wierookstokjes. Afmetingen: 22x5.5x4cm1+1 GRATIS..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Apollanja
Wierookbrander Ganesha Blad Zilver 22x5.5x4cm 1+1 GratisBladvormige gedecoreerde wierookhouder met Ganesha, voor het branden van dunne wierookstokjes.Afmetingen: 22x5.5x4cm1+1 GRATIS..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Merk: Apollanja
Wierookbrander Ganesha Bladvorm Gekleurd 22x4.5x3cm 1+1 GratisBladvormige wierookbrander met Ganesha en mozaïekachtige gekleurde inlegging. Voor het veilig branden van dunnere wierookstokjes. Kleuren kunnen variëren. Afmetingen 22x4.5x3cm.1+1 GRATIS...
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Wierookbrander Ohm Zandsteen.Wierookplankje zandsteen Ohm. Materiaal: zandsteen met digitale print. Voor Indiase en Japanse Wierook...
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Wierookhouder Ankh Rond 10cm Set.Wierookhouder van zeepsteen voor stokjes en kegeltjes. Doorsnede 10cm. Set 3 stuks...
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Wierookhouder Boeddha Messing 4.5cm.Wierookhouder boeddha messing...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Wierookhouder Boeddha Zeepsteen 4cm. Set 2 stuks.Wierookhouder voor stokjes - Boeddha - naturel zeepsteen. Klein maar fijn houdertje met boeddhabeeldje. Zeepsteen is een natuurproduct dat soms donker, soms licht en soms gemarmerd uitvalt...
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Wierookhouder Doos 2 Kleuren Hout.Wierookhouder doos in 2 kleuren hout. Aan beide kopse kanten is een gaatje waarin je een wierookstokje kunt steken; tijdens het branden valt de as in het doosje. Daaronder zit de ruimte om wierookstokjes te bewaren.Alleen geschikt voor wierook met houten stokje! (Ni..
€7,99
Excl. BTW:€6,60
Wierookhouder Doos 7 Chakras.Wierookhouder doos 7 chakras op zijkant. Aan beide kopse kanten is een gaatje waarin je een wierookstokje kunt steken; tijdens het branden valt de as in het doosje. Daaronder zit de ruimte om wierookstokjes te bewaren.Alleen geschikt voor wierook met houten stokje! (Niet..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Wierookhouder Doos Bloemdecor.Wierookhouder doos bloemdecor op zijkant. Aan beide kopse kanten is een gaatje waarin je een wierookstokje kunt steken; tijdens het branden valt de as in het doosje. Daaronder zit de ruimte om wierookstokjes te bewaren.Alleen geschikt voor wierook met houten stokje! (Ni..
€7,99
Excl. BTW:€6,60
Wierookhouder Doos Bloemen.Wierookhouder doos bloemen op zijkant. Aan beide kopse kanten is een gaatje waarin je een wierookstokje kunt steken; tijdens het branden valt de as in het doosje. Daaronder zit de ruimte om wierookstokjes te bewaren.Alleen geschikt voor wierook met houten stokje! (Niet voo..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Wierookhouder Doos Boeddha'S.Wierookhouder doos boeddha's op zijkant. Aan beide kopse kanten is een gaatje waarin je een wierookstokje kunt steken; tijdens het branden valt de as in het doosje. Daaronder zit de ruimte om wierookstokjes te bewaren.Alleen geschikt voor wierook met houten stokje! (Niet..
€7,99
Excl. BTW:€6,60
Wierookhouder Doos Draak.Wierookhouder doos draak op zijkant. Aan beide kopse kanten is een gaatje waarin je een wierookstokje kunt steken; tijdens het branden valt de as in het doosje. Daaronder zit de ruimte om wierookstokjes te bewaren.Alleen geschikt voor wierook met houten stokje! (Niet voor Ti..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Wierookhouder Doos Flower Of Life.Wierookhouder doos flower of life op zijkant. Aan beide kopse kanten is een gaatje waarin je een wierookstokje kunt steken; tijdens het branden valt de as in het doosje. Daaronder zit de ruimte om wierookstokjes te bewaren.Alleen geschikt voor wierook met houten sto..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Wierookhouder Doos Lotus.Wierookhouder doos lotus op zijkant. Aan beide kopse kanten is een gaatje waarin je een wierookstokje kunt steken; tijdens het branden valt de as in het doosje. Daaronder zit de ruimte om wierookstokjes te bewaren.Alleen geschikt voor wierook met houten stokje! (Niet voor Ti..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Wierookhouder Doos Olifanten.Wierookhouder doos olifanten op zijkant. Aan beide kopse kanten is een gaatje waarin je een wierookstokje kunt steken; tijdens het branden valt de as in het doosje. Daaronder zit de ruimte om wierookstokjes te bewaren.Alleen geschikt voor wierook met houten stokje! (Niet..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Wierookhouder Doos OM.Wierookhouder doos om op zijkant. Aan beide kopse kanten is een gaatje waarin je een wierookstokje kunt steken; tijdens het branden valt de as in het doosje. Daaronder zit de ruimte om wierookstokjes te bewaren.Alleen geschikt voor wierook met houten stokje! (Niet voor Tiibetaa..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Wierookhouder Doos Pentagram.Wierookhouder doos pentagram op zijkant. Aan beide kopse kanten is een gaatje waarin je een wierookstokje kunt steken; tijdens het branden valt de as in het doosje. Daaronder zit de ruimte om wierookstokjes te bewaren.Alleen geschikt voor wierook met houten stokje! (Niet..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Wierookhouder Doos Sterren.Wierookhouder doos sterren op zijkant. Aan beide kopse kanten is een gaatje waarin je een wierookstokje kunt steken; tijdens het branden valt de as in het doosje. Daaronder zit de ruimte om wierookstokjes te bewaren.Alleen geschikt voor wierook met houten stokje! (Niet voo..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Wierookhouder Doos Tree Of Life.Wierookhouder doos tree of life op zijkant. Aan beide kopse kanten is een gaatje waarin je een wierookstokje kunt steken; tijdens het branden valt de as in het doosje. Daaronder zit de ruimte om wierookstokjes te bewaren.Alleen geschikt voor wierook met houten stokje!..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Wierookhouder Doos Yin Yang.Wierookhouder doos yin yang op zijkant. Aan beide kopse kanten is een gaatje waarin je een wierookstokje kunt steken; tijdens het branden valt de as in het doosje. Daaronder zit de ruimte om wierookstokjes te bewaren.Alleen geschikt voor wierook met houten stokje! (Niet v..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Wierookhouder Draak 10cm Set.Wierookhouder van hout voor stokjes en kegeltjes. Doorsnede 10cm. Set 3 stuks...
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Wierookhouder Draken Bronskleurig 10cm.Wierookhouder Draken bronskleurig. Prachtig afgewerkte wierookhouder met draken aan de boven- en onderzijde.Met een los opzet stukje met gaatjes waarin de meeste Tibetaanse en Japanse wieroken passen. Materiaal: zink legering. Niet giftig. Schoon en recyclebaar..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Wierookhouder Draken Koperkleurig 10cm.Wierookhouder Draken koperkleurig. Prachtig afgewerkte wierookhouder met draken aan de boven- en onderzijde. Met een los opzet stukje met gaatjes waarin de meeste Tibetaanse en Japanse wieroken passen. Materiaal: zink legering. Niet giftig. Schoon en recyclebaa..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Wierookhouder Flower of Life 10cm Set.Wierookhouder van hout voor stokjes en kegeltjes. Doorsnede 10cm. Set 3 stuks...
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Wierookhouder Flower Of Life Zandsteen.Wierookschaaltje zandsteen bloem des levens Materiaal: zandsteen met digitale print. Voor Indiase en Japanse Wierook...
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Wierookhouder Ganesh 10cm Set.Wierookhouder van hout voor stokjes en kegeltjes. Doorsnede 10cm. Set 3 stuks...
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Wierookhouder Ganesha Messing 4.5cm.Wierookhouder Ganesha messing...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Wierookhouder Hebru Hand Rond 10cm Set.Wierookhouder van zeepsteen voor stokjes en kegeltjes. Doorsnede 10cm. Set 3 stuks...
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Wierookhouder Lotus 10cm Set.Wierookhouder van hout voor stokjes en kegeltjes. Doorsnede 10cm. Set 3 stuks...
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Wierookhouder Lotus Bronskleurig 7.8cm.Wierookhouder Lotus bronskleurig. Sierlijke wierookhouder in lotusvorm met een dekseltje versierd met Tibetaanse Voorspoedbrengende symbolen. Geschikt voor het branden van wierookkegels of stokjes. Materiaal: zink legering. Niet giftig. Schoon en recyclebaar...
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Wierookhouder Lotus Goudkleurig 7.8cm.Wierookhouder Lotus goudkleurig. Sierlijke wierookhouder in lotusvorm met een dekseltje versierd met Tibetaanse Voorspoedbrengende symbolen. Geschikt voor het branden van wierookkegels of stokjes. Materiaal: zink legering. Niet giftig. Schoon en recyclebaar...
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Wierookhouder Lotus Koperkleurig 7.8cm.Wierookhouder Lotus koperkleurig. Sierlijke wierookhouder in lotusvorm met een dekseltje versierd met Tibetaanse Voorspoedbrengende symbolen. Geschikt voor het branden van wierookkegels of stokjes. Materiaal: zink legering. Niet giftig. Schoon en recyclebaar...
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Wierookhouder Lotus Mandala 10cm Set.Wierookhouder van hout voor stokjes en kegeltjes. Doorsnede 10cm. Set 3 stuks...
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Wierookhouder Lotus Zeepsteen 10cm. Set 2 stuks.Wierookhouder plat zeepsteen met lotusvorm in geel en zwart. Prachtig ontwerp, voor het branden van wierookkegeltjes of stokjes...
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Wierookhouder Mandala Bloem Zandsteen.Wierookschaaltje zandsteen mandala bloem Materiaal: zandsteen met digitale print. Voor Indiase en Japanse Wierook...
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Wierookhouder Namaste Hout 6.5cm.Wierookhouder Namaste hout..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Wierookhouder Ohm 10cm Set.Wierookhouder van hout voor stokjes en kegeltjes. Doorsnede 10cm. Set 3 stuks...
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Wierookhouder Ohm Met Steentjes 10cm.Wierookhouder zwarte zeepsteen voorzien van Ohm symbool en witte steentjes. Geschikt voor alle wierook soorten, stokjes, kegeltjes, Japanse en Tibetaanse wieroken. Afmeting 10x6cm...
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Wierookhouder Ohm Rond 10cm Set.Wierookhouder van zeepsteen voor stokjes en kegeltjes. Doorsnede 10cm. Set 3 stuks...
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Wierookhouder Pentagram Met Steentjes 10cm.Wierookhouder zwarte zeepsteen voorzien van Pentagram symbool en witte steentjes. Geschikt voor alle wierook soorten, stokjes, kegeltjes, Japanse en Tibetaanse wieroken. Afmeting 10x6cm...
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Wierookhouder Pentagram Rond 10cm Set.Wierookhouder van hout voor stokjes en kegeltjes. Doorsnede 10cm. Set 3 stuks...
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Wierookhouder Pentagram Zeepsteen Rond 10cm Set.Wierookhouder van zeepsteen voor stokjes en kegeltjes. Doorsnede 10cm. Set 3 stuks...
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Wierookhouder Pilaar 28cm.Wierookhouder pilaar van zeepsteen met kleurige bloemmotieven. Mooie zwart gepolijste zeepsteen wierookhouder waarin je de wierook rechtop kunt zetten. De rook die uit de pilaar komt geeft een uniek effect. Afmetingen 28x6.5cm...
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Wierookhouder Seleniet Flower of Life 25cm.Wierookhouder gemaakt van Seleniet met goudkleurig Flower of Life symbool. Afmeting 25x4cm...
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Merk: Seleniet
Wierookhouder Seleniet Flower of Life rond 9 cm doorsnede.Wierookhouder van seleniet met goudkleurige gravering van het bloem des levens symbool. Voor het branden van dunnere wierookstokjes...
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Wierookhouder Seven Chakra Zandsteen.Wierookschaaltje zandsteen 7 chakra's Materiaal: zandsteen met digitale print. Voor Indiase en Japanse Wierook...
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Wierookhouder Seven Chakras Zandsteen.Wierookplankje zandsteen 7 chakra's langwerpig Materiaal: zandsteen met digitale print. Voor Indiase en Japanse Wierook...
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Wierookhouder Tree of Life Rond 10cm Set.Wierookhouder van hout voor stokjes en kegeltjes. Doorsnede 10cm. Set 3 stuks...
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Wierookhouder Wit Ohm In Zwart Zeepsteen Schotel 10cm. Set 3 stuks.Wierookhouder Ohm symbool in wit parelmoer, zwart zeepsteen schotelvorm. Ohm symbool ingelegd met parelmoer. Geschikt om 4 wierookstokjes tegelijkertijd te branden...
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Wierookhouder Yin Yang Zeepsteen 10cm. Set 2 stuks.Wierookhouder Yin Yang van zwart en wit gepolijst zeepsteen. Geschikt voor twee wierookstokjes...
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Wierookhouder Yoga Tree Rond 10cm Set.Wierookhouder van hout voor stokjes en kegeltjes. Doorsnede 10cm. Set 3 stuks...
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Wierookhouder Zeepsteen Blad 25x6.5cm.Wierookhouder in bladvorm geslepen van zwart zeepsteen. Voor Japanse en Indiase wieroken. Afmetingen 25x6,5cm...
€5,99
Excl. BTW:€4,95
Wierookhouder Zeepsteen Blad 25x8cm.Wierookhouder in bladvorm geslepen van zwart zeepsteen. Voor Japanse en Indiase wieroken. Afmetingen 25x8cm...
€5,99
Excl. BTW:€4,95
Wierookhouder Zeepsteen Met Steentjes 7.5cm.Wierookhouder zwarte zeepsteen met witte steentjes. Simpel maar één van de meest verkochte wierookhouders van zwart gepolijst zeepsteen met witte steentjes. Geschikt voor alle wierook soorten, stokjes, kegeltjes, Japanse en Tibetaanse wieroken...
€4,99
Excl. BTW:€4,12
Wierookhouder Zeepsteen Zwart Met Mandala 10cm Set.Wierookhouder zeepsteen zwart met mandala motief. Voor Indiase wierook en wierookkegeltjes...
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Wierookhouder Zwart Zeepsteen Regenboog 10cm Set.Wierookhouder zwart zeepsteen Regenboog. Geschikt voor een wierookstokje...
€11,99
Excl. BTW:€9,91
1 - 66 van 66 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie