Menu
Winkelwagen

Aanvullende Meditatie Artikelen

Meditatie Omslagdoek Aqua Blauw 200x80cm.Een meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving. Ook biedt de doek perfecte isolatie tegen tocht of optrekkende kou va..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Meditatie Omslagdoek Boeddhistisch Rood.Meditatie omslagdoek 200x80cmEen meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving. Ook biedt de doek perfecte isolatie tegen..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Meditatie Omslagdoek Creme Gestreept.Meditatie omslagdoek 200x80cmEen meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving. Ook biedt de doek perfecte isolatie tegen to..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Meditatie Omslagdoek Effen Antraciet.Meditatie omslagdoek 200x80cmEen meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving. Ook biedt de doek perfecte isolatie tegen to..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Meditatie Omslagdoek Effen Donkerblauw.Meditatie omslagdoek 200x80cmEen meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving. Ook biedt de doek perfecte isolatie tegen ..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Meditatie Omslagdoek Effen Grijs.Meditatie omslagdoek 200x80cm Een meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving. Ook biedt de doek perfecte isolatie tegen tocht..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Meditatie omslagdoek 210x65cm.Omslagdoek met afdruk van een zeer geliefde Vedische mantra, de Gayatri Mantra. Deze omslagdoek is gemaakt van super zacht, fijn katoen. De Gayatri mantra is in 4 verschillende kleuren afgedrukt, heeft geborduurde randen en aan de onderkant een mooie zilver grijze lotus..
€39,99
Excl. BTW:€33,05
Meditatie Omslagdoek Geel Gestreept.Meditatie omslagdoek 200x80cm Een meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving. Ook biedt de doek perfecte isolatie tegen to..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Meditatie Omslagdoek Groen 200x80cm.Een meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving. Ook biedt de doek perfecte isolatie tegen tocht of optrekkende kou van de ..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Meditatie Omslagdoek Oranje Gestreept.Meditatie omslagdoek 200x80cm Een meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving. Ook biedt de doek perfecte isolatie tegen ..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Meditatie Omslagdoek Paars Gestreept.Meditatie omslagdoek 200x80cm Een meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving. Ook biedt de doek perfecte isolatie tegen t..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Meditatie Omslagdoek Petrol 200x80cm.Een meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving. Ook biedt de doek perfecte isolatie tegen tocht of optrekkende kou van de..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Meditatie Omslagdoek Rood Gestreept.Meditatie omslagdoek 200x80cm Een meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving. Ook biedt de doek perfecte isolatie tegen to..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Meditatie Omslagdoek Violet.Meditatie omslagdoek 200x80cmEen meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving. Ook biedt de doek perfecte isolatie tegen tocht of op..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Meditatie Omslagdoek Zwart Gestreept.Meditatie omslagdoek 200x80cm Een meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving. Ook biedt de doek perfecte isolatie tegen t..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Meditatie Support Kussen Boeddhistisch Rood.Kussen ter ondersteuning bij meditatiehoudingen.. Deze vierkante kussentjes zijn gevuld met boekweitkaf en dienen ter ondersteuning van de knieën, wreven etc. tijdens je meditatie en voor andere vormen van ondersteuning.Materiaal buitenkussen: katoen. Binn..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Meditatie Support Kussen Paars.Kussen ter ondersteuning bij meditatiehoudingen.. Deze vierkante kussentjes zijn gevuld met boekweitkaf en dienen ter ondersteuning van de knieën, wreven etc. tijdens je meditatie en voor andere vormen van ondersteuning.Materiaal buitenkussen: katoen. Binnenkussen: geb..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Meditatie Support Kussen Zwart.Kussen ter ondersteuning bij meditatiehoudingen.. Deze vierkante kussentjes zijn gevuld met boekweitkaf en dienen ter ondersteuning van de knieën, wreven etc. tijdens je meditatie en voor andere vormen van ondersteuning.Materiaal buitenkussen: katoen. Binnenkussen: geb..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Meditatiedeken XL Beige.Meditatiedeken XL 115x245cmEen meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving. Ook biedt de doek perfecte isolatie tegen tocht of optrekke..
€37,99
Excl. BTW:€31,40
Meditatiedeken XL Blauw-Violet.Meditatiedeken XL 115x245cm Een meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving. Ook biedt de doek perfecte isolatie tegen tocht of ..
€37,99
Excl. BTW:€31,40
Yak Wol Sjaal 200x70cm, 185 gram.Sjaal van 100% Yak Wol in de natuurlijke kleur en is dus ongeverfd. Deze Yak Wollen Sjaal is gemaakt van het fijne onderhaar van de yak en is erg soepel, zacht en warm...
€147,99
Excl. BTW:€122,31
1 - 21 van 21 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie