Menu
Winkelwagen

Oogkussens

Oogkussen of Yoga oogkussen kopen?

Mooie handige yoga oogkussens met biologische lavendel voor ontspanning en rust koop je gemakkelijk bij ons. De yoga oogkussentjes zijn heerlijk voor na een yoga sessie of drukke werkdag..

Een lavendel oogkussen is een gemakkelijke en zeer helende manier om te genieten van de wonderbaarlijke effecten van lavendel aromatherapie. Leg eenvoudigweg een oogkussentje over je ogen, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende effect van lavendel. Een oogkussentje helpt ook bij hoofdpijn en gespannen spieren. Het lijnzaad in het kussentje zorgt ervoor dat het gemakkelijk plooibaar is en dus meegeven met de vorm rond je ogen. Bij het ontspannen van de ogen door het gebruik van een oogkussentje kunnen ook de spieren rondom wenkbrauwen, jukbeenderen en slapen zich meer ontspannen.

Je kunt ook een kussen voor in de nek, om diepe ontspanning te brengen in het nekschoudergebied erbij aanschaffen, samen met de oogkussentje kan het dan zorgen voor een volkomen heerlijke ontspanning. Je kunt het met oogkussen en/of het nekkussen ook je ogen, nek en schouders lekker laten afkoelen. Dit doe je door de kussentjes minimaal 10 minuten in de vriezer te leggen, bij voorkeur om in een plastic zak.

Vermoeide ogen worden nog beter behandeld wanneer het oogkussentje iets warmer is dan lichaamstemperatuur. Dit kun je doen door het even in de magnetron te leggen. Leg een te warm oogkussentje nooit direct op je ogen of in de nek.

Alle oogkussentjes en nekkussens zijn gevuld met de hoogste kwaliteit biologische lavendel en bio-lijnzaad, uit Kroatië. De zakjes zijn gemaakt van 100% katoen.

Nekkussen Relax Biologisch Lavendel Naturel 26x29 cm.Een lavendel nekkussen is een gemakkelijke en zeer werkzame manier om te genieten van de wonderbaarlijke effecten van lavendel aromatherapie. Leg eenvoudigweg zo'n kussentje over je ogen, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende effect..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Nekkussen Relax Lavendel Violet 26x29 cm.Een lavendel nekkussen is een gemakkelijke en zeer werkzame manier om te genieten van de wonderbaarlijke effecten van lavendel aromatherapie. Leg eenvoudigweg zo'n kussentje over je ogen, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende effect van lavende..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Oog en Nekkussen Relax Set Lavendel Naturel.Een lavendel oogkussen of nekkussen is een gemakkelijke en zeer werkzame manier om te genieten van de wonderbaarlijke effecten van lavendel aromatherapie. Leg eenvoudigweg zo'n kussentje over je ogen, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende ef..
€31,99
Excl. BTW:€26,44
Oogkussen Relax Lavendel Blauw 22x8 cm.Een lavendel oogkussen is een gemakkelijke en zeer werkzame manier om te genieten van de wonderbaarlijke effecten van lavendel aromatherapie. Leg eenvoudigweg zo'n kussentje over je ogen, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende effect van lavendel...
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Oogkussen Relax Lavendel Lichtblauw 22x8 cm.Een lavendel oogkussen is een gemakkelijke en zeer werkzame manier om te genieten van de wonderbaarlijke effecten van lavendel aromatherapie. Leg eenvoudigweg zo'n kussentje over je ogen, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende effect van lave..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Oogkussen Relax Lavendel Naturel 22x8 cm.Een lavendel oogkussen is een gemakkelijke en zeer werkzame manier om te genieten van de wonderbaarlijke effecten van lavendel aromatherapie. Leg eenvoudigweg zo'n kussentje over je ogen, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende effect van lavende..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Oogkussen Relax Lavendel Olijfgroen 22x8 cm.Een lavendel oogkussen is een gemakkelijke en zeer werkzame manier om te genieten van de wonderbaarlijke effecten van lavendel aromatherapie. Leg eenvoudigweg zo'n kussentje over je ogen, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende effect van lave..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Oogkussen Relax Lavendel Taupe 22x8 cm.Een lavendel oogkussen is een gemakkelijke en zeer werkzame manier om te genieten van de wonderbaarlijke effecten van lavendel aromatherapie. Leg eenvoudigweg zo'n kussentje over je ogen, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende effect van lavendel...
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Oogkussen Relax Lavendel Violet 22x8 cm.Een lavendel oogkussen is een gemakkelijke en zeer werkzame manier om te genieten van de wonderbaarlijke effecten van lavendel aromatherapie. Leg eenvoudigweg zo'n kussentje over je ogen, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende effect van lavendel..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
1 - 9 van 9 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie