Menu
Winkelwagen

Yoga Accessoires

Yoga Accessoires

Yoga Blok Egg Kurk.Yoga Blok - Yoga Steunblok Ei-vormig 30.5x12x7,5 van kurk.Deze eivormige yogablokken worden gebruikt door beoefenaars van o.m. Iyengar, Anusara, Ashtanga, therapeutische en Power yoga. Onder andere gebruikt ter ondersteuning van de rug bij oefeningen met holle rug of als steun ond..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Yoga Blok Kurk van 23x12x7.5cm.Steunblok voor Yoga van kurk. Onderhoud: schoonmaken met een warme vochtige doek...
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Yoga Blok Kurk Voor Schouderstand van 30.5x20.5x5cm.Steunblok van kurk voor bij de schouderstand (Sarvangasana of Wiparita Karani) Voor onder de schouders, zodat het hoofd lager komt te liggen en de nek minder sterk gerekt wordt. Er kan dan nog gevarieerd worden door een opgevouwen handdoek o.i.d. o..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Yoga Blok Rechthoekig van 22.7x15x10cm.Yoga steunblok - kurk rechthoekig voor o.a. de handstand (variant omgekeerde standen), waarbij handen en polsen ontzien worden. Deze yoga steunblokken worden gebruikt door beoefenaars van o.m. Iyengar, Anusara, Ashtanga, therapeutische en Power yoga. Onder ande..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Yoga Blok Wigvorm van 60x9x3cm.Steunblok Yoga wigvorm - kurk. Steun voor o.m. handstand (Adho mukha vrksasana) - ontlast het hand- en polsgewricht.Deze yoga steunblokken worden gebruikt door beoefenaars van o.m. Iyengar, Anusara, Ashtanga, therapeutische en Power yoga. Onder andere gebruikt ter onde..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Yoga Blokken Wigvorm Set Van 3x 2 stuks  van 7.5x9x3cm.Steunset voor bijvoorbeeld de handstand (Adho mukha vrksasana) - ontlast het hand- en polsgewricht.Deze yoga steunblokken worden gebruikt door beoefenaars van o.m. Iyengar, Anusara, Ashtanga, therapeutische en Power yoga. Onder andere gebruikt t..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Yoga Riem D-Ring Blauw Katoen van 250x3cm.De D-ring yoga ondersteuningsriem is een essentiële en betaalbare yogahulp voor thuis of in de studio. Dit soort riemen zorgen voor een juiste uitlijning en meer flexibiliteit! Deze riem met een standaardlengte is niet te lang, dus zal niet gauw in de knoop ..
€5,99
Excl. BTW:€4,95
Yoga Riem D-Ring Blauw Katoen van 183x4cm.De D-ring yoga ondersteuningsriem is een essentiële en betaalbare yogahulp voor thuis of in de studio. Dit soort riemen zorgen voor een juiste uitlijning en meer flexibiliteit! Deze riem met een standaardlengte is niet te lang, dus zal niet gauw in de knoop ..
€4,99
Excl. BTW:€4,12
Yoga riem D-ring Flower of Life 184x4 cmD-ring yoga ondersteuningsriem, een essentiële en betaalbare yogahulp voor thuis of in de studio. Zorgt voor een juiste uitlijning en meer flexibiliteit. Deze riem met een standaardlengte is niet te lang en gemakkelijk in gebruik. Gemaakt van stevig katoen met..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Yoga Riem D-Ring grijs Katoen Deze 100% katoenen Yogi & Yogini D-ring Yoga Riem is een essentieel en betaalbaar yoga attribuut voor beoefening thuis of in de yogastudio. Yogariemen verbeteren de uitlijning en flexibiliteit. ​Deze standaard maat riem is niet te lang - je zult er niet makkelijk mee ni..
€3,99
Excl. BTW:€3,30
Yoga Riem D-Ring Lichtpaars Katoen Deze 100% katoenen Yogi & Yogini D-ring Yoga Riem is een essentieel en betaalbaar yoga attribuut voor beoefening thuis of in de yogastudio. Yogariemen verbeteren de uitlijning en flexibiliteit. Deze standaard maat riem is niet te lang - je zult er niet makkelijk me..
€3,99
Excl. BTW:€3,30
Yoga Riem D-Ring Paars Katoen van 183x4cm.De D-ring yoga ondersteuningsriem is een essentiële en betaalbare yogahulp voor thuis of in de studio. Dit soort riemen zorgen voor een juiste uitlijning en meer flexibiliteit! Deze riem met een standaardlengte is niet te lang, dus zal niet gauw in de knoop ..
€4,99
Excl. BTW:€4,12
Yoga Riem D-Ring Paars Katoen van 250x3cm.De D-ring yoga ondersteuningsriem is een essentiële en betaalbare yogahulp voor thuis of in de studio. Dit soort riemen zorgen voor een juiste uitlijning en meer flexibiliteit! Deze riem met een standaardlengte is niet te lang, dus zal niet gauw in de knoop ..
€4,99
Excl. BTW:€4,12
Yoga Riem D-Ring Wit Katoen van 250x3cm.De D-ring yoga ondersteuningsriem is een essentiële en betaalbare yogahulp voor thuis of in de studio. Dit soort riemen zorgen voor een juiste uitlijning en meer flexibiliteit! Deze riem met een standaardlengte is niet te lang, dus zal niet gauw in de knoop ra..
€5,99
Excl. BTW:€4,95
Yoga Riem D-Ring Zwart Katoen van 183x4cm.De D-ring yoga ondersteuningsriem is een essentiële en betaalbare yogahulp voor thuis of in de studio. Dit soort riemen zorgen voor een juiste uitlijning en meer flexibiliteit! Deze riem met een standaardlengte is niet te lang, dus zal niet gauw in de knoop ..
€4,99
Excl. BTW:€4,12
Yoga Stretchband Blauw van 150x15x0.035cm.Deze stretchband kan als hulpmiddel worden gebruikt bij zowel yoga als pilates. Ze zorgen voor extra weerstand bij elke oefening en diverse houdingen die u aanneemt. Door het gebruik van deze stretchband kunt u de totale kracht en uithoudingsvermogen van de ..
€5,99
Excl. BTW:€4,95
1 - 16 van 16 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie