Menu
Winkelwagen

Yoga Wiel

Topkwaliteit Yoga Wiel voor bij jouw yoga sessie koop je hier bij ons.

Dit Yogawiel wordt in hoog tempo een must-have voor yoga beoefenaren die hun training naar een hoger niveau willen tillen. Het eenvoudige en elegante ontwerp van het Yogawiel biedt ondersteuning bij vele posen, zoals achterover buigingen. Het Yogawiel helpt je balans, flexibiliteit en ademhaling te verbeteren. Het Yogawiel helpt op een speelse en uitdagende manier om je poses te verdiepen. Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het Yogawiel is van High Strength Injection Moulded PC Alloy gemaakt, waardoor het het meest sterke en duurzame yogawiel is dat er bestaat, dat comfortabel en veilig is in gebruik.

Gebruik:
Opent borst, rug, schouders en heupen. Voor het losmaken van gespannen spieren voor aanvang van de yogales Verbetert de longcapaciteit. Traint kracht in rug- en buikspieren. Verbetert balans en flexibiliteit. Vergroot de flexibiliteit van de ruggengraat. Helpt je stretches te verdiepen. Een prachtig hulpmiddel bij poses zoals Kraai, Kraanvogel en Hoofdstand.

Specificaties:
Diameter 33 cm
Breedte 13 cm
Gewicht 1800 gram
Kleur paars
Toplaag van TPE soft Layer
Milieuvriendelijk en recyclebaar PC Alloy Plastic

Yogawiel TPE 33x13 cm.Het Yogawiel is een must-have voor yoga beoefenaren die hun training naar een hoger niveau willen tillen. Het eenvoudige en elegante ontwerp van het Yogawiel biedt ondersteuning bij vele posen, zoals achterover buigingen. Het Yogawiel helpt balans, flexibiliteit en ademhaling t..
€31,99
Excl. BTW:€26,44
1 - 1 van 1 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie