Menu
Winkelwagen

Boeken Recent Verschenen

(Te)veel voelen Imi Lo
Nieuw
Merk: Imi Lo
(Te)veel voelen van Imi Lo Met (Te)veel voelen van Imi Lo ontdek je de begaafdheid onder je intense emoties en leer je om niet langer 'teveel' voor jezelf te zijn. Vinden mensen je soms nogal intens en heftig? Word je vaak omschreven als hypergevoelig? Voel je je overweldigd door de harde en onver..
€25,00
Excl. BTW:€22,94
De Veertig Regels Van Liefde Elif Shafak
Nieuw
Merk: Elif Shafak
De Veertig Regels Van Liefde Elif ShafakNieuwste druk sept. 2022! Ella Rubinstein is veertig jaar oud en ongelukkig getrouwd wanneer ze een baan als proeflezer aanneemt op een literair agentschap. Haar eerste opdracht, het lezen van een manuscript over de mystieke soefi Rumi, werpt een nieuw licht o..
€22,99
Excl. BTW:€21,09
Het Meisje Dat De Wereld Veranderde Machiel Hoek
Nieuw
Merk: Machiel Hoek
Het Meisje Dat De Wereld Veranderde Machiel HoekLisa is niet zo gelukkig. Ze voelt zich alleen en het lijkt alsof de wereld tegen haar is. Als haar opa dit hoort, weet hij dat de tijd is gekomen om haar het geheim van het leven te laten ontdekken. Opa neemt Lisa mee op een ontdekkingsreis waarin ze ..
€20,95
Excl. BTW:€19,22
Negen Geheimen Van De Vrouw Hermelijn Van Der Meijden
Nieuw
Negen Geheimen Van De Vrouw Hermelijn Van Der MeijdenEén wens kan je hele leven op zijn kop zetten. Zodra je hem besluit te realiseren. Dat ondervindt Hermelijn van der Meijden als ze haar zinnen zet op de goddelijke seks die haar huwelijk is uitgevlogen. Op zoek naar de diepere waarheid over liefde..
€27,95
Excl. BTW:€25,64
Overprikkeld Brein Charlotte Labee
Nieuw
Overprikkeld Brein Charlotte Labee Brain Balance Expert Charlotte Labee deelt in 'Overprikkeld brein' de laatste wetenschappelijke kennis over ons vaak overprikkelde en oververmoeide brein. Charlotte helpt je om symptomen van overprikkeling te herkennen en geeft concrete handvatten om je brein en le..
€22,99
Excl. BTW:€21,09
Daniëlle van ‘t Schip In het Licht van de Liefde
Nieuw
Daniëlle van ‘t Schip In het Licht van de Liefde,n het licht van de liefde is het levensverhaal van Daniëlle Oonk-van ‘t Schip. In dit boek beschrijft ze haar avonturen op het spirituele pad, welke guru’s een grote rol hebben gespeeld in haar leven en hoe de yoga haar vond en passie werd. Ook haar e..
€33,00
Excl. BTW:€30,28
1 - 6 van 6 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie