Menu
Winkelwagen

Medical Medium Brain Saver NL EDITIE Anthony William

Medical Medium Brain Saver NL EDITIE Anthony William
Medical Medium Brain Saver NL EDITIE Anthony William
€64,50
Excl. BTW: €59,17

Medical Medium Brain Saver NL EDITIE 2023 Anthony William

Brain Saver - 638 pagina's in een harde cover - is het 7e boek van Medical Medium Anthony William. Het bijbehorende boek Brain Saver Protocollen, reinigingen en recepten telt 608 pagina's. Ontdek waarom miljoenen op Medical Medium vertrouwen voor antwoorden op gezondheidsvraagstukken die ze nergens anders kunnen vinden.

Gezien de huidige stand van het hersenonderzoek is het gemakkelijk te denken dat we ons wapenen met kennis over hoe we het beste voor onze kostbare hersenen kunnen zorgen. Is dat zo? Of is de prevalentie van alzheimer, dementie, ADHD, autisme, angst, depressie, OCS, PTSS, bipolaire stoornis, eetstoornissen, verslaving, beroerten, attaques, hersenmist, vermoeidheid en meer een teken dat zelfs ondanks alle berichten over mindfulness, neurowetenschappen en het hacken van de hersenen, we nog steeds allemaal te kwetsbaar zijn?

Burn-out, tekorten, paniekaanvallen, problemen met de nervus vagus, psychische problemen, neurologische klachten, en meer - terwijl je zoekt naar blijvende verlichting, is het gemakkelijk om de weg kwijt te raken en jezelf de schuld te geven, je afvragend wat je fout hebt gedaan. Antwoord: jij bent niet het probleem.

In Brain Saver onthult Medical Medium Anthony William:

  • Wat het betekent ruis in je hersenen, metaallegeringen in je hersenen, virussen en neurotoxinen in je hersenen, emotionele hersenen, ontstoken hersenzenuwen, verslaafde hersenen, verzuurde hersenen en opgebrande hersenen met tekorten te hebben - en wat je eraan kunt doen.
  • De ware oorzaken van meer dan 100 klachten, ziekten en aandoeningen die verband houden met de hersenen en het zenuwstelsel.
  • Diepgaand inzicht in de onbekende redenen voor de epidemie van mentaal, emotioneel en neurologisch lijden - van alledaagse problemen met focus, concentratie en stemming tot levensveranderende diagnosen zoals ALS, parkinson en langdurige COVID.

Het beste van alles is dat Brain Saver een weg vooruit biedt met gespecialiseerde genezingstechnieken. Naast een frisse kijk op hoe je je hersenen kunt voeden en je blootstelling aan alledaagse gifstoffen en verontreinigingen kunt verminderen, vind je reinigingsprotocollen, richtlijnen voor het ontgiften van zware metalen en recepten voor de gloednieuwe Brainshot therapie van Medical Medium - snelle shots hulpmiddelen in vloeibare vorm, ontworpen om onmiddellijk verlichting te brengen wanneer de hersenen sterk onder spanning staan.

“We lijden door werkelijke en fysieke oorzaken”, schrijft Anthony. “Wanneer we weten hoe we door deze wereld moeten navigeren, hebben we de kracht om te genezen.”

  • ISBN 9789492665706
  • Auteur(s): Anthony William
  • Neem een kijkje in dit boek
  • Uitvoering: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Uitgeverij: Succesboeken
  • Inhoud: 640 pagina's
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie