Menu
Winkelwagen

Boeken Recent Verschenen

Negen Dagen van Oneindigheid Anke Evertz Negen Dagen van Oneindigheid Anke Evertz
Nieuw
Negen Dagen van Oneindigheid Anke Evertz Een buitengewone bijna-doodervaring die ons leert over het leven en daar voorbij. Anke Evertz denkt dat ze zal sterven als ze levensgevaarlijk gewond raakt door een ongeluk met een open haard. Ze wordt met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis gebracht, li..
€21,99
Excl. BTW:€20,17
Ademtherapie Samuel Ganes Ademtherapie Samuel Ganes
Nieuw
Ademtherapie Samuel Ganes Van pranayama’s tot moderne oefeningen: 50 technieken om bewust te leren ademen. Welkom bij spirotherapie - de kunst van het ademen en een welzijnswetenschap die gecontroleerde ademhalingstechnieken gebruikt om je fysieke, emotionele en mentale balans te verbeteren. I..
€45,00
Excl. BTW:€41,28
Zaden van Licht Cathelijne Filippo Zaden van Licht Cathelijne Filippo
Nieuw
Zaden van Licht Cathelijne Filippo Leef vanuit je Licht en ScheppingskrachtStel je voor dat je zou kunnen werken met pure Lichtdeeltjes vanuit de Bron. Hoe zou jij dit Licht gebruiken om te leven vanuit je Ziel en bij te dragen aan een Nieuwe Aarde? Hoe meer jij je herinnert van jouw Ziel en multidi..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
De Innerlijke Jaguar Kimberly Ann Johnson De Innerlijke Jaguar Kimberly Ann Johnson
Nieuw
De Innerlijke Jaguar Kimberly Ann Johnson In 'De innerlijke jaguar' begeleidt Kimberly Ann Johnson, lichaamsgericht traumatherapeut, vrouwen bij het aanboren van de wijsheid en veerkracht van hun lichaam om hun zenuwstelsel in balans te brengen, van trauma te herstellen en ten volle te leven.Het lic..
€24,90
Excl. BTW:€22,84
Merk: Janosh
The Breath of God Janosh 20 Years of Cosmic Creation Stap binnen in de betoverende wereld van “The Breath Of God,” waar de grenzen van creatie en Het Universum vervagen. In dit meesterwerk van Janosh, een pionier in kosmische kunst en activaties, ontdek je de magie van 20 jaar kosmische ..
€55,00
Excl. BTW:€50,46
Human Design Guido Wernink Sarah Leers Wie ben je werkelijk? Wat maakt jou uniek? Hoe kun je je leven leiden op een manier die bij jou past? Het Human Design-systeem gaat ervan uit dat je mogelijkheden en grenzen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt. Ben je op emoties gericht of handel j..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Overwin je angsten uit vorige levens Ainslie Mcleoad Een spirituele transformatiereis naar een gelukkiger toekomst. Bij elke incarnatie hebben we de kans een trauma op zielsniveau op te lopen. Zo kun je in een bepaald leven in een oorlog je hele familie verliezen. En word je in een volgend leven mis..
€25,00
Excl. BTW:€22,94
Het Ordenend Principe Bert Janssen Niets gebeurt per toeval. Eigen ervaringen en nieuwe ontdekkingen bij Stonehenge, Silbury Hill, Avebury en Glastonbury naast nooit eerder waargenomen elementen in plaatsen als Rome, Parijs, Istanbul en Oxford, brachten Bert Janssen tot het inzicht dat wat er met en..
€30,99
Excl. BTW:€28,43
De Laatste Kathaar Robert Bridgeman Vervloekt zijn al hun ledematenVervloekt zijn zij als ze staan, als ze zitten en als ze liggenMogen zij begraven worden met honden en ezelsMogen de roofzuchtige wolven hun lijken verslinden Zo luidde de zwarte vloek van Paus Innocentius lll over de Katharen. Vlak ..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
De Formule Christine Beijen Manifesteer in zes stappen liefde, rijkdom en succes. Na vele jaren vast te hebben gezeten in het leven dat haar ongelukkig maakte en zelfs zijn tol eiste, voelde Christine de behoefte om haar leven onmiddellijk te veranderen. Ze begon zich te verdiepen in de theorie van ..
€21,99
Excl. BTW:€20,17
Celeste Larsen Heling van de Heksenwond Herover je magie en stap in je kracht Je bent geboren om een magisch leven te leiden. Diep in je ziel weet je dit; daarom heb je dit boek opgepakt. Maar er is nog een reden waarom je dit boek nu in handen hebt: omdat een deel van jou het gevoel heeft dat het o..
€21,99
Excl. BTW:€20,17
Mood Crystals Christel Alberez Verbeter je emotionele welzijn met stenen & kristallen Ontdek met 'Mood crystals' hoe je je emotionele intelligentie kunt ontwikkelen met behulp van de helende eigenschappen van stenen en kristallen. In deze handzame en praktische gids leer je álle stenen en kri..
€16,99
Excl. BTW:€15,59
Kelly Weekers Choosing Me Ken jezelf. Wees jezelf. Kies jezelf. In een wereld waar de druk van buitenaf groot is, en we vaak veel verschillende rollen vervullen, kan het een flinke uitdaging zijn om jezelf niet voorbij te lopen. We komen allemaal wel eens op het punt dat we onszelf afvragen: maar wa..
€21,99
Excl. BTW:€20,17
Els van Steijn De Fontien Vier Je Leven Versta de kunst om jouw leven volledig te omarmen. Ieder mens heeft iets eigens en unieks te geven aan de wereld en vooral aan zichzelf. Op het moment dat jij op je juiste plek staat in de fontein, voel je een energiestroom in je lichaam in de vorm van vervull..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Manifesteren met Kristallen Emma Lucy Knowles Jouw manifestatiegids voor het leiden van je beste leven met behulp van kristallen. Deze essentiële gids helpt je meer liefde en succes aan te trekken. Of je nu manifesteert voor je liefdesleven, om diepere vriendschappen te ontwikkelen, stappen te ..
€17,99
Excl. BTW:€16,51
Merk: Hans Stolp
Hans Stolp Hedendaagse Christus Ervaringen Hedendaagse Christuservaringen gaat over intieme en eigenlijk onbeschrijflijke ervaringen: verschijningen van Christus in bijvoorbeeld een droom, visioen of een bijna-doodervaring. Wie dit meemaakt, is daarna nooit meer dezelfde. De Christuservaringen die H..
€20,00
Excl. BTW:€18,35
Roy Martina Leven van Quantum Energie Bereik het onmogelijke met gratie, genot en gemak Het idee dat je zonder eten en drinken kunt, is bijna net zo onmogelijk als over water lopen, zonder door de waterspiegel te zakken. Het gaat in tegen alles wat je voor waar hebt aangenomen. Met als gevolg dat de..
€20,00
Excl. BTW:€18,35
Roy Martina Vitaliteit Bruis van energie in een hectische wereld Het leven van alle dag vergt zoveel energie dat je je soms afvraagt hoe je het volhoudt. Soms zijn er dagen dat vrijwel alles vanzelf lijkt te gaan en dat je alles voor elkaar krijgt. Zulke dagen zijn voor de meeste mensen echter eerde..
€15,00
Excl. BTW:€13,76
Roy Martina Experttips voor Onstopbaar Succes Ontdek ultieme succesgewoontes met de ONSTOPBAAR-methode en creëer de beste versie van jezelf Als succesvolle ondernemer wil je jezelf onderscheiden. Je wilt vooral niet vast blijven zitten in de onzichtbare box van beperkingen, valse overtuigingen ..
€20,00
Excl. BTW:€18,35
De Poorten Naar Het Licht Orakelkaarten Set Kyle Gray Dit krachtige orakel De Poorten Naar Het Licht is een brug tussen deze en andere werelden. De 44 kaarten zijn sterrenpoorten waarmee je energetisch door tijd en ruimte kan reizen. Je zal ontdekken hoe je dankzij intuïtieve lezingen en dynami..
€33,95
Excl. BTW:€31,15
Merk: Jenna Zoe
Human Design Jenna Zoe Krijg inzicht in je persoonlijke blauwdruk Maak kennis met het human design-systeem met 'Human design' van Jenna Zoë. Door te werken met human design, leer je hoe je het meest uit je leven kunt halen en hoe je het best je potentieel kunt benutten. Dit revolutionaire syste..
€22,99
Excl. BTW:€21,09
Theo Buijsrogge Michael-Apollo-lijn Spirituele reisgids met een beschrijving van 410 krachtplaatsen op één van de krachtigste energielijnen van Europa, met sprekende foto's, achtergronden en belevingen. De aarde is een levend wezen en heeft, net als een mens, naast een fysiek lichaam, ..
€33,00
Excl. BTW:€30,28
Jouw Krachtige Brein Charlotte Labee Na het enorme succes van Overprikkeld Brein laat Charlotte je in haar achtste boek Jouw Krachtige Brein meer dan ooit kennismaken met wat er zich allemaal afspeelt in je brein, hart en ziel. Ze neemt je mee op een fascinerende reis die je..
€22,99
Excl. BTW:€21,09
De Wijsheidscodes Gregg Braden Verander je emotionele frequentie met spirituele oerteksten. Waarom blijven bepaalde spirituele teksten eeuwenlang hun waarde behouden? Gregg Braden laat zien wat ze zo universeel maakt: de codes van wijsheid die erin verscholen liggen.In De wijsheidscodes (2023) deelt..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Merk: Janosh
The Particals Of God Janosh The Divine Sparks that we are. Dit boek is geen boek, maar een bron van tijdloze, inspirerende krachtige Quantum Codes, die scheppen, die dromen in vervulling laten gaan door positieve wensen, die op een bijzondere manieren vibreren, het heelal in te sturen. Dit boek is g..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Alles Over De Kracht Van Edelstenen Tosca Tetteroo Zolang de aarde in beweging is, zal zij ons blijven verbazen met haar enorme kracht en schoonheid, die zo goed tot uitdrukking komt in de wonderschone wereld van edelstenen, kristallen en mineralen. De kracht van edelstenen heeft altijd al in de belan..
€28,99
Excl. BTW:€26,60
Human Design De blauwdruk van jouw gezondheid, Sarah Leers Wist je dat Manifestors zwaarder worden als ze niet manifesteren? En dat Projectors beter liggend de dag af kunnen sluiten, omdat ze anders niet kunnen slapen? Wist je al dat jouw design bepaalt of je een vleeseter of vegetariër bent? I..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Het Is Niet Met Jou Begonnen Mark WolynnOntrafel je erfenis van familietrauma met Het is niet met jou begonnen van Mark Wolynn en doorbreek de cyclus voor een vrije toekomst. Wanneer je gebukt gaat onder angst, depressie, problemen of pijn komt het vaak niet in je op dat je dit geërfd kunt hebb..
€25,00
Excl. BTW:€22,94
De Kracht van Bewustzijn door Stef Freriks Het boek de Kracht van Bewustzijn raakt meerdere lagen van het bewustzijn, waarmee lezer extra instrumenten krijgen aangereikt voor je ontwikkeling. Dit inspirerende boek biedt een zintuiglijke mix van lezen, ervaren en voelen, ondersteund door praktis..
€25,00
Excl. BTW:€22,94
TRAUMA, je bent gek als je het niet hebt Een holistische visie en aanpak. Christine Pannebakker & Robert Bridgeman. De hoop voor de mensheid is de transformatie van het individu’ Jiddu Krishnamurti Je doet alles volgens het boekje om je fit en prettig te voelen. Het leven is tenslotte iets moo..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Medical Medium Brain Saver NL EDITIE 2023 Anthony William Brain Saver - 638 pagina's in een harde cover - is het 7e boek van Medical Medium Anthony William. Het bijbehorende boek Brain Saver Protocollen, reinigingen en recepten telt 608 pagina's. Ontdek waarom miljoenen op Medical Medium vertrouwen ..
€64,50
Excl. BTW:€59,17
Medical Medium Brain Saver Protocollen Reinigingen & Recepten NL EDITIE 2023 Anthony William Brain Saver Protocollen is het 8e boek van Medical Medium Anthony William. Het bijbehorende boek Brain Saver telt 638 pagina's. Je hersenen hebben vermogens om te genezen die verder gaan dan wat het medisch-..
€64,50
Excl. BTW:€59,17
The Madonna Codes Patty Harpenau haar nieuwste boek 2023 De Madonna spreekt. Duizenden jaren lang is haar het zwijgen opgelegd. Nu komt ze terug, krachtiger dan ooit tevoren. In elfvoud.Haar boodschap kan jouw leven voorgoed veranderen. Dit is het verhaal van een jonge vrouw die, dwars door alles he..
€34,95
Excl. BTW:€32,06
1 - 33 van 33 (1 pagina's)