Wijnglas Calix

Het wijnglas heeft het meest unieke en energetisch activerende ontwerp van alle wijnglazen die vandaag de dag verkrijgbaar zijn, en is geschikt voor alle soorten wijn. Je zult werkelijk verbaasd staan over het effect van dit glas op jouw favoriete wijnen. Het verfijnde ontwerp wordt aanbevolen voor de beste wijnen, maar zelfs alledaagse wijnen worden biologisch opgewaardeerd in de kristallijne structuur. Wijnkenners bevelen dit glas ook aan voor het degusteren (proeven). Het glas is leverbaar in zowel rnondgeblazen unieke, en in machinaal vervaardigde glazen. Er is ook een borrelglas verkrijgbaar. Welk glas je ook kiest, het is een buitengewone ervaring om hieruit te drinken, het vast te houden en te bewonderen.

Drinkglas Jasmina

De drinkglazen werden ontworpen met dezelfde principes als alle glaswerk, en ze hebben dezelfde effecten op wat erin wordt gedaan.

Elk van deze glazen uit de serie Jasmina is mondgeblazen en dus een origineel stuk.

De glazen komen in vier modellen: een Basic en vier verschillende ontwerpen van de Levensbloem. Namelijk Goud, Happy, Wit en Platina.

Inhoud 0.3L

Drinkglas Mythos

Het drieledige ontwerp van het "Mythos" drinkglas maakt, zoals al het glaswerk, gebruik van de wetmatigheid van de gulden snede. Dit "Mythos glas is speciaal bedoeld voor intensief en veilig gebruik, dus is hij meer geschikt voor kinderen of voor commerciële doeleinden.

De glazen uit de serie Mythos komen in vier modellen: een Basic en vier verschillende ontwerpen van de Levensbloem. Namelijk Goud, Happy, Wit en Platina.

Inhoud 0.25L

Weet je niet welke Bloem Des Levens te kiezen? Kijk dan even onderaan deze pagina voor meer informatie. Of kijk bij de algemene informatie en filosofie/achtergrond van de Nature's Design producten.

Bloem des Levens Goud Drinkglas Jasmina

Nature's Design Flower of Life
PH 76110
4260191986118
Verzending:binnen 1-3 werkdagen
Bestel

Bloem des Levens Goud Drinkglas Mythos

Nature's Design Flower of Life
PH 76210
4260191986217
Verzending:binnen 1-3 werkdagen
Bestel

Bloem des Levens Platina Drinkglas Mythos

Nature's Design Flower of Life
PH 76216
4260191986675
Verzending:binnen 1-3 werkdagen
Bestel

Bloem des Levens Veelkleurig Drinkglas Mythos

Nature's Design Flower of Life
PH 76220
4260191986224
Verzending:binnen 1-3 werkdagen
Bestel

Drinkglas Mythos met Bloem des Levens wit

Nature's Design Flower of Life
PH 76230
4260191986231
Verzending:binnen 1-3 werkdagen
Bestel

Chakra Drinkglazen Set Nature Design

Nature's Design Flower of Life
PH 76290
4260191986750
Verzending:binnen 1-3 werkdagen
Bestel

Bloem de Levens Mok Shinno Zilvergrijs 300ml

Nature's Design Flower of Life
PH 78117
4260191988112
Verzending:tijdelijk niet leverbaar
Bestel

Je kunt voor jezelf intuïtief de juiste Bloem des Levens kiezen - of misschien kan de volgende informatie je helpen.

Goud (24 karaats goud)
Deze variatie met echt goud is het meest populair over de hele wereld. Goud staat bekend om zijn energieke kracht. Dat is de reden waarom deze bloem het gevitaliseerde water verrijkt met levenskracht energie.

flower of life happy

Happy
Naar de regenboog kijken maakt ons blij. Regenboogkleuren hebben een positieve invloed op ons omdat elke boog trilt met een eigen weerklank. Dat is de reden waarom deze bloem het water verrijkt met optimisme, en een positieve houding ten opzichte van de wereld en onszelf.

flower of life wit

Wit

De witte kleur staat bekend om zijn zuiverheid. Het wordt geassocieerd met het goede, met eerlijkheid, begin, onschuld en perfectie. Deze bloem zal u helpen uw perceptie te verbreden. Ook zorgt het ervoor dat je je meer open stelt voor nieuwe kansen en suggesties.

flower of life platina

Platina

Er zitten slechts 0,005 platina-deeltjes per miljoen in de aardkorst. Omdat het dus een uiterst zeldzame metaal op onze planeet is, kunnen mensen die het bezitten erg trots zijn. Dat is de reden waarom deze bloem goed is voor het versterken van het zelfvertrouwen en liefde voor onszelf.