Menu
Winkelwagen

5D Boundries Light Frequency

5D Boundries Light Frequency:
"Verstevig je persoonlijke grens en bescherm die!"

De 5D Boundries Light Frequency heeft als thema "Verstevig je persoonlijke grens en bescherm die!".

De trilling van de aarde wordt steeds hoger maar ondanks deze hogere trilling blijft er veel ‘ruis’ dat ons kan hinderen. Omdat je steeds gevoeliger wordt is het belangrijk dat je je goed beschermt tegen die ruis. Je kunt dit merken omdat je vermoeid raakt en zelfs blijft ondanks een nachtje slapen. Je wordt je steeds bewuster van andermans emoties en pikt ze zelfs op en neemt ze mee. Hierdoor kunnen je emoties van het ene op het andere moment veranderen.

Iedere dag worden we geconfronteerd met lagere trillingen, in real life of de media er wordt van alles op ons afgevuurd en je bent bijna niet meer in staat om dit te verwerken. Je raakt overprikkeld en ervaart veel stress en/of lichamelijke ongemakken.

Ook het aangeven van je grenzen wordt moeilijker, je merkt dat mensen misbruik van je maken of komen te veel in je persoonlijke ruimte.

Boundries helpt je om met deze twee aspecten te dealen. Stevige bescherming en duidelijke grenzen, eerste hulp voor mensen die erg sensitief zijn.

Ingrediënten: Bloedsinaasappel, Laurier, Honing, Oud, Kamille Rooms, Rozemarijn, Vetiver. Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken.

De 5D Boundries Light Frequency is verkrijgbaar in auraspray 50ml, etherische olie 10ml en als set voor een speciale prijs.

Disclaimer: onze producten dienen niet ter vervanging van medische of andere professionele hulp, zorg of ondersteuning. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een gecertificeerde arts of behandelaar.

5D Boundries Light Frequency Auraspray 50mlVerstevig je persoonlijke grens en bescherm die!De trilling van de aarde wordt steeds hoger maar ondanks deze hogere trilling blijft er veel ‘ruis’ dat ons kan hinderen. Omdat je steeds gevoeliger wordt is het belangrijk dat je je goed beschermt tegen die r..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
5D Boundries Light Frequency Etherische Olie 10mlVerstevig je persoonlijke grens en bescherm die!De trilling van de aarde wordt steeds hoger maar ondanks deze hogere trilling blijft er veel ‘ruis’ dat ons kan hinderen. Omdat je steeds gevoeliger wordt is het belangrijk dat je je goed beschermt tegen..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
5D Boundries Light Frequency Set Auraspray 50ml en Etherische OlieVerstevig je persoonlijke grens en bescherm die!De trilling van de aarde wordt steeds hoger maar ondanks deze hogere trilling blijft er veel ‘ruis’ dat ons kan hinderen. Omdat je steeds gevoeliger wordt is het belangrijk dat je je goe..
€31,90
Excl. BTW:€26,36
1 - 3 van 3 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie