Menu
Winkelwagen

5D Power Of Now Light Frequency

5D Power of Now Light Frequency:
"Ik hou je in het hier en nu!"

De 5D Power of Now Light Frequency heeft als thema "Ik hou je in het hier en nu!"

De kracht van het hier en nu, dat is 5D, geen verleden en geen toekomst. Helemaal vrij van belemmeringen en toekomst verwachtingen. Je ziet geen beren op de weg en er zijn geen redenen om zaken niet aan te pakken. Het hier en nu helpt je innerlijk stil te worden en zo naar je hart te luisteren.Vanuit deze innerlijke stilte kan je levenspad zichtbaar worden en inspiratie ontstaan.

Deze geurfrequentie zal je helpen om in het hier en nu te zijn en te blijven. Maak er een momentje van, gebruik de Power of Now op jouw favoriet manier, ga zitten en ervaar wat het betekent om in het hier en nu te zijn. Deze geurfrequentie is ook heel fijn als je je moet concentreren.

Een mooie metafoor: Als je in het pikdonker in de auto zit en alleen het verlichte stuk van 60 meter zichtbaar is, kun je de weg afleggen zonder te zien waar je bent. Uiteindelijk kom je op je bestemming aan zonder afgeleid te worden van dingen op je pad.

Ingrediënten: Rozemarijn, Patchouli, Palo Santo, Ylang Ylang, Palmarosa, Vanille, Oud, Tolubalsem. Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken.

De 5D Power of Now Light Frequency is verkrijgbaar in auraspray 50ml, etherische olie 10ml en als set voor een speciale prijs.

Disclaimer: onze producten dienen niet ter vervanging van medische of andere professionele hulp, zorg of ondersteuning. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een gecertificeerde arts of behandelaar.

5D Power Of Now Light Frequency Auraspray 50mlIk hou je in het hier en nu!De kracht van het hier en nu, dat is 5D, geen verleden en geen toekomst. Helemaal vrij van belemmeringen en toekomst verwachtingen. Je ziet geen beren op de weg en er zijn geen redenen om zaken niet aan te pakken. Het hier en ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
5D Power Of Now Light Frequency Etherische Olie 10mlIk hou je in het hier en nu!De kracht van het hier en nu, dat is 5D, geen verleden en geen toekomst. Helemaal vrij van belemmeringen en toekomst verwachtingen. Je ziet geen beren op de weg en er zijn geen redenen om zaken niet aan te pakken. Het hi..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
5D Power Of Now Light Frequency Set Auraspray 50ml en Etherische OlieIk hou je in het hier en nu!De kracht van het hier en nu, dat is 5D, geen verleden en geen toekomst. Helemaal vrij van belemmeringen en toekomst verwachtingen. Je ziet geen beren op de weg en er zijn geen redenen om zaken niet aan ..
€31,90
Excl. BTW:€26,36
1 - 3 van 3 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie