Menu
Winkelwagen

Angel Collection Aurasprays

Angel Collection Aurasprays ook wel Energy Mist genoemd.

Een nieuwe lijn van de Groene Linde, ontwikkeld door Marianne, die je verbindt met de sferen van de engelen.
Ik heb deze keer niet gekozen om de engelen met namen te benoemen, zoals ik in het verleden heb gedaan. De engelenlijn van toen voelden niet meer zuiver en hebben we uit het assortiment gehaald. Wat niet meer goed voelt wil ik niet de wereld in sturen. Een hele tijd was het goed zo tot ik weer een droom kreeg...
Via deze droom is er me duidelijk gemaakt dat er weer een geurlijn mocht ontstaan die betrekking heeft op de sferen van de engelen. Het zijn energievelden die liefdevolle ondersteuning geven aan de mensen die ze nodig hebben. Het werden zeven thema's die mochten worden verwoord in geurfrequenties, de thema's werden me duidelijk gemaakt en zelfs de kleursfeer van de etiketten kwam voorbij. Toen ik de droom kreeg was ik niet in Heiloo en kon ik niet meteen aan de geuren gaan werken maar kon ik wel beginnen met het ontwerp van de etiketten. De omgekeerde volgorde! Toen ik een moment van rust en inspiratie voelde en ik in Noord-Holland was, ben ik gaan creëren. Een liefdevolle energie omringde mij en ik heb de zeven geuren in een record snelheid gemaakt. Zo fijn ben ik begeleid door de engelen. Ik ben heel dankbaar dat ik dit weer mocht doen en ik hoop dat jullie net zo blij van deze geurfrequenties worden als ik!  

Marianne Leeuwerik 
De Groene Linde

De Angel Collection is verkrijgbaar in 100ml Aurasprays en 10ml Etherische olie.


Energy Mist Consolation Angel Collection 50ml AurasprayIk geef je troost en sla een arm om je heen.Consulation betekent troost, troost in moeilijke dagen en momenten. Deze sfeer schenkt je troost en steun en het voelt als een liefdevolle omarming. Geef een flesje cadeau aan iemand die een zware tijd..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Energy Mist Faith Angel Collection 50ml AurasprayMoed en vertrouwen geven je de kracht om door te gaan.Moed en vertrouwen zijn de sleutels om door te gaan. Om de kracht te vinden in een tijd waarin je wordt geconfronteerd met negatieve emoties zoals angst en radeloosheid. Deze geurfrequentie geeft j..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Energy Mist Gratitude Angel Collection 50ml AurasprayDe kunst om dankbaar te zijn, waar ben jij allemaal dankbaar voor?Dankbaarheid, het magische woord waar je veel mee kan bereiken. Waar ben jij dankbaar voor? De kleine dingen van het leven waarderen en echt bij je binnen laten komen, kan jij dat? ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Energy Mist Healing Angel Collection 50ml AurasprayHet helen van lichaam en geest.Healing, vraag de engelen om je te ondersteunen bij je healing proces, of het nu lichamelijk of emotioneel is. In liefdevolle kracht weer jezelf worden, de persoonlijke processen aangaan die misschien heel confronteren..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Energy Mist Love Angel Collection 50ml AurasprayVerbinden met onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en alles om je heen.In liefde verbonden zijn met alles om je heen. Van Ik naar Wij. Ik help je om je hart te openen waardoor je op een milde en liefdevolle manier in het leven kan gaan staan. Je laat a..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Energy Mist Passion Angel Collection 50ml AurasprayLaat passie je leven vormgeven.Ben jij ook beland in een beroep of plek waar je eigenlijk helemaal niet wil zijn. Heb je een liefhebberij waar je hart ligt en waar je heel blij van wordt? Of wil je heel graag iets voor jezelf beginnen maar lukt het ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Energy Mist Peace Angel Collection 50ml AurasprayInnerlijke rust en vrede.Voel de innerlijke rust over je neerdalen als ik je aanraak. Harmonie, rust en vrede. Als je onder hoogspanning leeft of als je in je leven geen harmonie en vrede ervaart.Ik breng je tot rust en laat je ervaren hoe het is als ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Etherische Olie Consolation Angel Collection 10mlIk geef je troost en sla een arm om je heen.Consulation betekent troost, troost in moeilijke dagen en momenten. Deze sfeer schenkt je troost en steun en het voelt als een liefdevolle omarming. Geef een flesje cadeau aan iemand die een zware tijd doorm..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Etherische Olie Faith Angel Collection 10mlMoed en vertrouwen geven je de kracht om door te gaan.Moed en vertrouwen zijn de sleutels om door te gaan. Om de kracht te vinden in een tijd waarin je wordt geconfronteerd met negatieve emoties zoals angst en radeloosheid. Deze geurfrequentie geeft je stab..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Etherische Olie Gratitude Angel Collection 10mlDe kunst om dankbaar te zijn, waar ben jij allemaal dankbaar voor?Dankbaarheid, het magische woord waar je veel mee kan bereiken. Waar ben jij dankbaar voor? De kleine dingen van het leven waarderen en echt bij je binnen laten komen, kan jij dat? Gratit..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Etherische Olie Healing Angel Collection 10mlHet helen van lichaam en geest.Healing, vraag de engelen om je te ondersteunen bij je healing proces, of het nu lichamelijk of emotioneel is. In liefdevolle kracht weer jezelf worden, de persoonlijke processen aangaan die misschien heel confronterend zijn..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Etherische Olie Passion Angel Collection 10mlLaat passie je leven vormgeven.Ben jij ook beland in een beroep of plek waar je eigenlijk helemaal niet wil zijn. Heb je een liefhebberij waar je hart ligt en waar je heel blij van wordt? Of wil je heel graag iets voor jezelf beginnen maar lukt het maar n..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Etherische Olie Peace Angel Collection 10mlInnerlijke rust en vrede.Voel de innerlijke rust over je neerdalen als ik je aanraak. Harmonie, rust en vrede. Als je onder hoogspanning leeft of als je in je leven geen harmonie en vrede ervaart.Ik breng je tot rust en laat je ervaren hoe het is als je hel..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
1 - 13 van 13 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie